polen, dag 2

idag har vi varit och besökt auschwitz och birkenau. på det fösta stället vart det väldigt långtråkigt eftersom vi gick runt och lyssnade på nån gubbe i typ 3 tim. det va ganska tråkigt men man överlevde eftersom vi var så många.
på det andra stället så gick det lite fortare men det var också ganska tråkigt.
när vi skulle äta lunch så gick vi till en lite "fast food" kiosk och beställde en hamburgare. men det var en sjukt konstigt hamburgare. brödet var som frallor, hamburgaren var smal som en ostbit och på den så var det morot, kol och nån röd sås. haha, men det gick att äta.
efter det åkte vi tillbaka till hotellet och hämtade pengar och sen åkte vi till stan. där gick vi runt affärer och jag hittade en par solbrillor:) sen åt vi på mcdonalds och det var skitsvårt att beställa med det var fett kul för han i kassan skrattade som fan åt oss. sen så gick vi vidare och så köpte jag, carro och sassa ett skärp, ett linne och en kofta och delade på det. är fett nöjd med det jag har köpt:)
sen gick vi och träffade några andra människor och sen gick vi tillbaka till torget där vi skulle träffa lärarna. där köpte vi sockervadd och det var fett gott och sen tog vi massa kort på alla 9or. sen gick vi och letade upp en taxi och åkte tillbaka till hotellet. haha första gången jag åkte taxi och väran taxichaffis var fett skön. vi satt och snackade svenska med honom, han kunde lite, men mest typ jävlar och sånt. haha 
nu sitter vi några inne på vårat rum och lyssnar på musik och chillar. det är fett najs. ikväll ska vi försöka vara uppe hela natten. haha det kommer ju gå sådär.

Till Emelie:

hej emelie :)
det är sjukt tråkigt att du inte följde med för vi skulle ha haft skitroligt.
alla hälsar till dig och alla saknar dig. älskar dig:)<33


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0