31 mars

Hej.
satt jag tittade på klipp ur mamma mia på youtube och såg snyggingen Dominic Cooper. så sökte jag lite på google efter bilder på honom. men asså jag trodde att han var riktigt snygg, för det är han i filmen. men på dom flesta bilder är han inte alls snygg, på vissa är hen till och med riktigt ful. blev fett besviken.
Ful..
Snygg..
Eller hur?

31 mars

Hej!
idag har det varit en väldigt skön dag, den har gått väldigt fort men på So:n så vart jag väldigt irriterad, för våra skoltröjor hade kommit. och sista dagen för att betala var idag och ända var det över halv klassen som inte hade betalat så vi fick aldrig tröjorna. sjuk irriterande!
sen åkte jag till daniel och vi gick först till pizzan och köpte mat, sen gick vi hem till honom och åt och tittade på Troja. den var riktigt bra faktiskt. sen på något sätt så lyckades han nocka mig satt nu sitter jag och har sjukt ont i näsan och frösöker rita av min hund, det går ju sådär. ska ha bildredovisning i morgon och det känns ju som att det kommer gå sådär. vilket inte är så kul eftersom jag vill ha VG i bild, men jag har ju bara G sen 8:an så jag har ju i alla fall inget o förlora. men vi får ju se hur det går, önska mig lycka till:)

Haha, sjukt söt unge


29 mars

Hej!
håller på och rensa ut min garderob. upptäkte att många utav mina gamla favorittröjor är för små. tänkte först slänga dom men sen kom jag på att jag kanske kunde sälja eller ge bort dom. läggen in lite bilder så får ni säga till om ni kanske vill ha dom :)

Grå tröja från bik bok XS


Röd tröja från Lofsdalen XS


SSS-tröja  strl: 12-13 år


Avklippte Jeans strl: 24

29 mars

Hej!
igår åkte jag till stenhamra på kvällen, var där med markus och några till och sen kom daniel också. sen var klockan halv 9 och det var dags för earth hour. dom hade tänt en massa ljus och det var helt okej, det blev lite tråkigt i slutet, men timmen gick ganska fort. var det någon annan som släkte ner?
sen tog jag och daniel 20 i 11 hem och somnade direkt, vaknde typ halv 10 och var tvungen att gå ut med hunden eftersom mamma inte är hemma, och idag vart det bara en liten kortis. sen låg jag och daniel och mös i sängen till typ 2 då han åkte hem och nu har jag städat och ska börja plugga. ska bli klar med hemkunskapen, försöka bli klar med bilden och kanske göra lite spanska också. men nu måste jag skynda mig, skriver kanske mer ikväll<3

28 mars

Hej!
det har varit en väldigt lugn lördag, har bara varit hemma och väntat på att daniel ska komma, men han har bara smsat och frågat hur jag mådde. han är väl kvar hos aksel och vill han vara där så får han vara det. pallar inte bry mig.
jag har ju fått ta hand om ronja hela dagen också eftersom mamma är i säfsen med min moster. men dethar varit helt okej eftersom jag ändå bara har varit hemma. ikväll tror jag nog att jag ska ut, pallar inte sitta hemma för då kommer säkert alla tankar tillbaka, bättre att dra ut och tänka på annat. <3

27 mars

Hej. är i skolan nu. har rast och jag har jättetråkigt :p
fast jag börjar om typ 5 min och då har jag fördjupning, hemkunskap. vi ska laga norsk mat, nån som vet vad det kan vara? :p hoppas att det är gott i alla fall. men nu ska jag gå och hoppa på carro för hon ser lite butter ut där borta:) 

27 mars

Godmorgon!
idag är det fredag, jippie! :D
jag vet iofs inte vad jag ska göra men jag hittar nog på något skojjigt.
Vädret ser sådär ut idag, det såg mycket mysigare ut igår. man blir på så bra humör när solen lyser och det känns verkligen som vår, fast sen när man kommer ut så är det lite för kallt, men ändå!
Dagens outfit:

Jeans - sassas
Vitt linne - H&M
Svart kofta - H&M

26 mars

Hej!
idag har jag varit riktigt effektiv. först var det skola och då gjorde jag nästan klart min bild, tom på en lång rast:)
sen åkte jag och carro hem till Tessan&Fredrik och hämtade kakorna och kolorna som vi ska sälja för att få ihop pengar till polenresan. sen har jag suttit och pluggar hela kvällen. Har nästan ritat klar mitt hemkunskapsarbete, och jag är faktiskt riktigt nöjd.
fint va? :)

25 mars

Hej.
idag har det varit en rolig dag, först var det skola och det gick fort. hade nationellt prov och det gick bra tror jag. sen gick jag och sassa hem till henne och gjorde vofflor, och sen la vi pussel.
bilder från dagen:

(den sista är ett bevis på att man inte ska lägga pussel samtidigt som man gräddar vofflor)

25 mars

Godmorgon!
idag är det onsdag och även voffeldagen, så jag och alexandra ska göra vofflor idag.
idag har jag också nationellt prov i Engelska, uppsats! Fett jobbit.
men men, jag är i alla fall på bra humör och det är i alla fall ett plus :)
dagens outfit:

Blå/svarta jeans - Sassas
Vitt linne - H&M
Svart T-shirt - ginatricot

24 mars

Hej!
idag har jar haft en underbar dag. skolan var helt okej och sen åkte jag hem till daniel.
först åt vi lite och sen satte vi på bastun, det var sjukt mysigt. det måste vi göra fler gånger :)
efter det åt vi middag och sen satt vi lite vid datan.
sen åkte jag hem och pluggade lite hemkunskap, måste bli klar med det nu för det ska in på måndag och jag ska fan ha minst VG! oh, juste! jag fick MVG- på mitt spanskaprov :D det är gryyymt!
men nu ska jag sussa, tack för en underbar dag älskling, jag älskar dig mest<3

24 mars

Godmorgon!
Ska snart gå till bussen men tänkte skriva ett snabbt inlägg först.
jag har bestämt att nu ska jag börja bli nyttig! jag ska äta nyttigt och börja röra på mig. sitter faktiskt och äter en ganska nyttig frukost redan nu. *stolt*
jag kom upp lite sent idag satt min outfit vart inte så fantasifull. bara det gamla vanliga.

Svarta leggings - ginatricot
Vitt linne - H&M
Vit T-shirt - JC
Vita knästrumpor - H&M

23 mars

Godmorgon!
idag vaknade jag och ville verkligen inte gå upp, kände mig jättetrött även fast jag gick och la mig ganska tidigt.
tillslut släpade jag mig upp och tpg en lång dusch och med tanke på mitt humör så blev dagens outfit, mjukiskläder:

Vitt linne - H&M
Vit kofta - H&M
mjukisbyxor - Nike

har tagit kort på mitt hår nu också, men eftersom jag bara slingade så är det nästan ingen skillnad förutom att utväxten inte syns lika mycket.
Före (kolla utväxten)
Efter

22 mars

Hej igen!
kom precis in från en prommis med hunden, det snöade satt det va inte så mysigt. jag som trodde att det skulle bli vår nu, men nej..tydligen inte.
tittade på lite gamla bilder där jag var brunett och började fundera om jag kasnke skulle färga håret brunt. fast ändå så vill jag ju vara blond till sommaren, men om jag färgar brunt så slipper jag min jobbiga utväxt som kommer komma fram snart igen. så nu frågar jag er.. ( om det är några som läser).. ska jag färga brunt eller ska jag fortsätta vara blond till efter sommaren?
jag la inte in några före och efterbilder eftersom det inte vart så stor skillnad men kanske gör det senare om någon vill se<3

22 mars

Hej!
sorry för den dåliga uppdateringen men jag har varit hos daniel hela helgen och har varken orkat eller haft tid, även fast vi typ inte har gjort någonting.
som jag sa så åkte jag och klippte mig i fredags, ville färga, men frisören tkt att det skulle bli bättre med slingor och det tyckte jag med tills jag senare på kvällen satte upp håret som jag brukar och mitt hår var helt randigt.
men vart ändå ganska nöjd, och ska tillbaka dit om några veckor för jag måste klippa bort mer för mitt hår är jätteslitet.
efter besöket hos frisören så åkte jag och carro till daniel. där åt vi middag och sen åkta vi till stenhamra. där hände det inget speciellt. på lördagen låg jag och daniel i sängen typ hela dagen. sen hämtade mamma mig och vi åkte och firade min kusin, grattis Sara.
sen åkte jag tillbaka dit. åt middag och sen åkte vi till stenhamra. där var det gasnka tråkigt satt vi tog 20 i 11:an  hem.
sen idag har vi legat i sängen typ hela dagen och sen åkte jag hem och åt middag och nu sitter jag här. ska snart städa mitt rum lite snabbt och sen ska jag lägga mig och titta på the notebook. jag verkligen ÄLSKAR den filmen, för er som inte har sett den så är det oxå verkligen ett måste!
(klicka för att se den större)

20 mars

Hej!
idag har jag varit i skolan, först hade vi matte och sen hade nationellt prov i svenska, muntligt. och det gick braa! :D
sen hade vi ingen hemkunskap satt jag och carro åkte hem.
men vi ska bara vara hemma i typ en timme för sen ska vi till ekerö och där ska jag klippa mig :O
jag hatar o klippa mig! har värsta fobin för det sen en frisök klippte av halva mitt hår. men jag måste få det gjort så nu ska jag klippa topparna och färga bort utväxten :)
ni får före och efter kort senare ikväll. puss<3

19 mars

Hej!
ska snart gå och lägga mig men först ska jag bara skriva ett litet, snabbt inlägg.
idag har jag först vart i skolan, en helt okej dag. På lunchen så gick jag, carro och malle in i biblioteket och skulle spela fia med knuff men sen började vi kopiera våra ansikten i kopieringsmaskinen. sjukt roligt! bilderna ligger kvar i skåpet, men kan nog lägga upp några bilder i morgon.
sen åkte jag hem och började med mitt hemkunskaps arbete, gick skitbra tills jag.. eller mamma, kom på att det inte var bra och allt fick inte plats satt det var bara att börja om.
tittade på Lyxfällan idag också, för min systers gamla pojkvän micke var med där, det var ganska kul att se honom faktiskt. någon annan som såg det?
men nu ska jag sova, godnatt<3

19 mars

Godmorgon!
nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag ge mig av till bussen.
dagens outfit:
(klicka för att se bilden större)
Lång Kofta - JC
T-shirt - ginatricot
Långt Linne - H&M
Jeans - ginatricot

18 mars

Hej!
idag har det varit en riktigt skön dag. jag vaknade upp och tog en varm, lång dusch. Sen åkte jag till skolan och hade matte, lång lektion med det gick fort för jag och robin satt och löste roliga uppgifter. sen hade vi bild och jag vart nästan klart med min bild. så nu ska jag bara skriva klart min redovisning, rita en till bild och sen klara av att redovisa så kanske jag får mitt efterlängtade VG :)
sen slutade jag för jag hade kompledigt på AL. satt jag tog bussen hem och så hoppade carro på vid sig :) det var riktigt skönt att få träffa henne, för jag har verkligen saknat henne. vi gick till konsum och köpte glass, stannade en stund hos erika och snackade med henne. Sen bakade vi äppelkaka och sen tittade vi på film.
hade tänka att vara ute ett tag idag men jag orkade inte. tänkte stanna hemma och titta på grey's anatomy men jag vet inte om jag orkar vara vaken så länge. haha
men nu ska jag fortsätta titta på filmen som jag tittar på, The holiday. och för er som inte har sett det och gillar kärleksfilmer så är det ett måste!! en sjuukt bra film.
<3


17 mars

Hej!
jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det har varit en helt okej dag, varit med daniel och pluggar och sen varit på gårn. sen åkte jag hem och jag och emelie började snacka om "oss". Du kommer alltid att ha en plats hos mig och ingen kommer någonsin att ta den, för du är och kommer alltid att vara min bästa vän, "always together and never apart, maybe by distance but never by heart", jag älskar dig! 

17 mars

Godmorgon! :)
idag är det tisdag, och då brukar jag vara på dåligt humör för att det är så tråkig skoldag men idag så vaknade jag på riktigt bra humör för en gångs skull:)
idag vet jag inte vad jag ska göra, först skola i alla fall och sen får jag se... jag vet i alla fall att jag ska prata på eng! jag har gjort mitt "tal" och nu ska jag fan prata, vill inte få IG.
aja, måste bortsa tänderna nu och sen ska jag till bussen. önska mig lycka till<3
PS. i morgon kommer carro hem :D

16 mars

Hej!
nu sitter jag i skolan och har hemkunskap. vi ska planera en lägenhet och det går sådär för mig :/
idag ska jag först träffa daniel och sen ska jag åka och sola med mamma. fett skönt!
men nu måste jag fortsätta leta billiga möbler innan eva kommer tillbaka, pusshej!


Ny blogg

Hej!
Nu har jag bytt blogg igen för jag tröttnade på blogspot.com, man kunde inte göra så mkt med designen, vad jag vet, satt jag byter tillbaka till blogg.se eftersom jag vet folk som kan göra riktigt snygga designer här :)
idag är det söndag och jag vaknade upp ca halv 10, gick upp och klädde på mig och sen väckte jag Sassa, hon fick tom frukost på sängen (a)
sen bar det av till dansen.
snackade med carro idag också :) hon var kommer hem på onsdag och jag har saknat henne riktigt mkt. ( för er som inte vet så är hon i thailand och har varit det i snart 2 ½ vecka.
skriver kanske senare ikväll, puss

RSS 2.0