30 november

har nästan precis kommit hem från en mysig shoppingkväll med carro. har nästan lyckats köpa klart alla julklappar vilket är riktigt skönt, men jag känner att det blev vääääldigt tomt i plånkan efter det här. får nog leva snålt den här månaden och hoppas på att få lite pengar i julklapp (a)
kan ju tyvärr inte lägg upp några bilder på vad som köpts eftersom att i alla fall några av personerna läser detta, så ni får nöja er med ett lite tråkigt billöst inlägg :)


30 november



Grattis på 20-årsdagen älsklingspatrick! :)<3


veckans planer


29 november


bild från i lördags, patrick och jerry somnade i bilen när vi var ute och sladdade :)


29 november

sitter hemma och myser av allt adventspynt som mamma har tagit fram :)
jag älskar verkligen allt som har med advent och julen att göra!
nu ska jag äta och sen ska jag plugga klart lite rester som ligger..


27 november

hejsvejs!
idag ahr jag varit på dansuppvisning, det gick käpprätt åt helvete måste jag säga. vi var helt enkelt värdelösa!
iaf, efter det så skjutsade mamma mig till rikards garage. nu sitter jag hemm aoch ska laga middag åt mig och robin som snart kommer hit. ska försöka mig på att göra lövbiff med bacon och ost fyllning och klyftpotatis..
tror ni att jag lyckas? :)


24 november

har precis kommit hem efter en trevlig eftermiddag med emelie och daniel. vi har suttit hemma hos daniel och pratat om, eller jag har lyssnat och dom har pratat om sina sjukhusvistelser och suttit och jämfört grejer. haha, ganska roligt att lyssan på faktiskt. nu ska jag göra klart alla mina uppgifter som ligger på hög här och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på hotel rwanda. måste rekommendera den till folk som gillar snyftfilmer. det handlar om när det pågick folkmord nere i rwanda och så får man följa en familj genom kaoset. låter kanske inte skitroligt men den är jättebra, och sorglig!


23 november

sitter hemma med michaela och ska plugga lite, börjar bli ganska mycket plugg nu eftersom att det snart är jullov. ikväll ska vi till dansen och sen ska hon sova här. myys! :)
men nu måste jag ta tag i pluggandet. puuss


svar till "lisa"

 
jag köpte dom på din sko och dom kostade 399kr
nej, dom går inte över knäna på mig utan slutar precis under och jag är ändå väldigt kort.
så är du inte kortare än mig så går dom inte över knäna :)


20 november

tjohej!
har precis kommit hem och duschat och lite sånt för snart ska jag och mamma åka till mormor och fira henne. sen hoppas jag att det kan komma lite snö satt jag kan träffa grabbarna sen och åka ut och sladda lite :) menmen, som det ser ut nu så blir det en sladdfri kväll.
igår gjorde vi inte speciellt mycket, vi var i rikard garage och sen åkte vi lite bil. men hade ändå ganska kul.
nu ska jag fixa det sista innan vi åker, puss!


18 november

idag har jag varit solna med marie och michaela. vi gick runt och tittade på lite allt möjligt och sen hämtade vi hem min älskade telefon! fick även med mig ett par stövlar (tack mamma!) och en skitsöt ring.
när vi var klara där så drog michaela hem och jag och marie åkte till odenplan och solade. det är sjukt va mycket skönare det är att sola när det är kallt ute.
nu ska jag äte och duscha och sen ska jag bege mig hem till min älskling :)




18 november

just nu hatar jag min skola, så trött på alla jävlar som inte ens kan prata svenska.


dansuppvisningsoutfit




ruggit suddiga bilder eftersom att min telefon är inlämnad!


17 november

hade håltimme i skolan idag och då passade jag och michaela på att köpa det sista till våran outfit på dansuppvisningen. vi är uppdelade i två gruppen i början och då kom vi inte på något roligt medans den andra gruppen kom på en jättetuff outfit och så bestämde vi att eftersom att dom såg rätt tuffa ut så kunde vi ha typ lite "töntig" outfit. haha, har på mig allt nu och jag ser riktigt töntig ut asså.. lägger upp bilder snart! :)

16 november





ny hårfärg, med dock inte direkt som jag ville ha det. men eftersom att jag hade så olika färg på utväten och resten så fick jag börja såhär och så får jag färga det i den färgen jag vill ha sen.
men utväxten är i alla fall borta och det är ljusare :)


bilder från fredag


jim, jag, robin, miccan och emelie


jim, jonas och robin


rikard, miccan och lillen


jim och miccan


peppe, jim och robin


emelie, peppe och fredrik


fredrik


jim, peppe, robin och miccan


jim och robin


jonas och robin


bilder från lördag


fredrik


robin


lillen


jim


jim och robin


jim och robin


15 november

har haft fullt upp den här helgen satt det är därför jag inte har uppdaterat något.
i fredags var vi på fest hos miccan, riktigt roligt måste jag säga. sen sov vi kvar där.
på lördagen vaknade vi upp hos miccan, sen drog vi och käkade på ulvsundagrillen. sen stack jag, miccan, jim och robin hem till mig och spelade lite kort och sen så sminkade vi killarna till fjortisar. haha bra kul!
sen åkte vi hem till lillen där vi även sminkade lillen och fredrik. sedan bar det av till fredrik där vi badade jaccuzi och tittade på film, myyys!
 
laddar smart upp lite bilder också ;)


10 november

tjatja.
första dagen i skola dåra, helt okej faktiskt för vi hade håltimme och sen fick vi sluta tidigare satt det var riktigt slappt. i morgon blir det dock inte lika kul för då börjar jag 8 och har prov direkt på morgonen..suck!
iaf, snart ska jag på hemligt uppdrag, hiih. ska ivåg och fixa en liten sak satt ni kaaaanske får en lite överraskning när jag kommer hem? någon som vågar gissa vad jag ska göra? ;)


fixade även våran vägg i skolan idag, tufft va? :)


9 november

idag har jag först varit på utvecklingssamtal och sedan varit med michaela. utvecklingssamtalet gick på typ 3 min, haha snacka om onödigt. sen åkte jag och michaela hem till mig och lagade pannkakor. sedan har vi tittat på film och spelat wii. nu har vi precis lagat en smarrig sallad och ska snart dra oss till dansen.. om vi nu kommer dit eftersom att sl är som dom är...
imorgon börjar skolan också, ganska skönt faktiskt men jag tror inte att det tar lång tid innan jag ändrar mig ;)




9 november


tagen tidigare idag


nu kommer nog vintern på riktigt.
det är verkligen hemskt väder ute
menmen, det blir väl mysigt när det slutar snöa..hoppas jag!


6 november

tjenixen. ikväll blir det troligtvis en hemmakväll, om det inte dyker upp nått kul. alla hade redan nått planerat satt jag har inte så mycket val än att vara hemma, men det känns ändå ganska skönt för jag känner mig lite sådär...tror att köttet som jag och robin åt till middag kanske inte var helt okej :(
menmen, då får jag i alla fall tid till att göra klart alla arbeten som ligger och väntar på att bli klara. men det känns ju lite sådär att sitta och plugga på en lördagskväll, satt jag lär nog hamna i soffan framför en film ist, hihi:)


4 november



jag saknar sommaren! 


4 november

det blev ingen tjejkväll igår för jag träffade amer på väg dit satt han följde med hem till alexandra och sen blev det spelkväll ist. som vanligt så gick det jättedåligt för mig, haha har väl tur i kärlek ist (a). men jag vann faktiskt på en sak och det var neger och president *stolt*, har typ aldrig gjort det förut!
idag har jag i alla fall först varit med alexandra eftersom att jag sov där, sen åkte jag hem och gick ut med hunden och sedan bar det av till stan där jag träffade michaela mann. vi letade igenom typ hela stan efter skor och jacka. hittade inga skor men jag hittade däremot en jacka som jag blev helt kär i, tyvärr fanns den inte i min storlek. fast jag får väl skylla mig själv när jag är ute så sent...


3 november

idag har jag varit duktigt.
jag har både städat mitt rum och tränat lite. nu ska jag dra mig mot stenhamra och tassa hem till alexandra där jag ska fixa lite naglar och såna tjejsaker, mysmys! :)


2 november

juste, jag var på match i söndags också.. sista hemmamatchen det här året. riktigt rolig match och vi vann mot elfsborg med 2-0. Vilket betyder att vi är helt klara för allsvenskan 2011..SMUUUUUTTT!


2 november

Goodmorning!
igår så drog jag och grabbarna in till Heron City och bowlade. riktigt kul asså och grym som man är så vann jag en utav gångerna ;) sen hängde vi kvar där en stund och kollade in spelen och vissa spelade lite också. en riktigt trevlig kväll om jag får säga det själv.
fast har ruggit ont i tummen för kloten var så jävla tunga satt jag var tvungen att trycka ner hela tummen och då rev jag upp skinn varje gång jag kastade.. aj! :(

menmen, idag ska jag in till stan med alexandra och köpa jackan som jag visade..jippie! :)
skulle egentligen åkt med 10 över 12 bussen men grabbarna grus som ska iväg och köra cross var ju inte snabbast i stan..


"Veckans vill ha"


299:- på H&M
HELT PERFEKT!


RSS 2.0