30 juli

sitter hemma hos carro och som ni ser så har vi inte skitmycket för oss. Haha, lyckades iallafall bygga korthus med hela 54 kort, skickligt va?:) vet inte riktigt Vad som händer ikväll men nått ska vi nog hitta på!

28 juli


har precis bakat en paj med emelie, fin va? :)


28 juli

här kommer bilder på kläderna som jag lovade! :)


vit tröja från BikBok



svart tröja från BikBok



svart linne från ohio



jeans från BikBok


bilder från måndag

i måndags satt jag, emelie och miccan hemma hos mig och umgick och spelade öl-spelet. riktigt kul faktiskt! efter det drog vi hem till aksel och umgick med lite fler människor :)


miccan och emelie


emelie


jag och miccan


jag och miccan


emelie


jag och emelie



26 juli

Idag har jag varit inne i stan med michaela, emelie och pilla. riktigt kul faktiskt!
fick med mig ganska mycket hem också, lägger ut bilder på det snart för nu ska jag hoppa in i duschen :)

Dagens inköp

jag hann faktiskt få med mig lite saker hem även fast jag mest satt och kollade på miccan hela dagen...haha


värmeskydd så att jag kan platta håret ibland



två piercingar



ett halsband


25 juli

Tjena, sitter i solna och tittar på när miccan slingar sitt hår. Vill också hitta på nått med mitt hår. Jag gillar det inte alls sen jag klippte det, det är alldeles för kort och den där utväxten gör mig tokig! Jag vill bli ljusHårig igen, kanske inte riktigt lika blond som jag va förut, men mellanblond i alla fall...

shortsen


sitter som en smäck och är supersköna!
ett riktigt lyckat köp alltså :)


24 juli

juste, hittade även lite saker som jag va tveksam på om jag ska köpa... vad tycker ni?


en skinnjacka - 500:-


en klänning/linne -200:-
(vill ha nått liknanade men helst i svart)


24 juli

sådärja, har precis kommit hem från solna och satt på mig lite myskläder, eftersom att det ser ut att bli en hemmakväll. ska eventuellt till miccan och titta film med henne och emelie men vi får se hur det blir med det.

har som sagt varit i solna idag och spenderat lite tid med min mamma, hittade inte speciellt mycket även fast jag prövade en hel del, har nog blivit lite kräsen av mig..


ett mörkblått slappt linne


en ny ring (eftersom att den andra gick sönder)


en ny fotlänk (tyvärr va den för kort satt jag måste byta den)


dagens outfit


vitt linne - ginatricot
mörka jeans - gul&blå


21 juli

Hejsan, sitter hos patrick och lyssnar på när han och hans mamma sitter och diskuterar sprit, Haha. Idag har jag varit med alexandra, vi har solat och snackat skit. Lyckades trampa på en geting också, satt jag fick mitt första getingstick och jag måste säga att jag trodde att det skulle göra bra mycket ondare!

21 juli


älskling, det här halvåret har seriöst varit det bästa i hela mitt liv
 och jag vill aldrig att det ska ta slut.
 för du är det bästa som har hänt mig, ingen har någonsin fått mig att må så bra.
jag älskar dig mest av allt gubben, och kommer alltid att göra det! <3


20 juli

känner att det va länge sen jag la ut någon outfit satt här får ni dagens :)


vitt linne
svarta shorts
vita tofflor

ska snart dra mig till patrick för att umgås lite och sen lite senare så ska jag träffa alexandra, det var riktigt länge sen satt det ska bli kuligt! :)


20 juli


har precis beställt hem dom här eftersom att jag har rensat alla butiker i hela jävla stan och inte hittat ett ända par korta jeansshorts. Kan hålla med om att jag är lite sent ute eftersom att dom redan har börjat med höstkläder men lite borde dom ha kvar tycker jag.
får hoppas på att dom passar också, annars kommer jag att bli tokig!


17 juli

Hejsan. Sitter på råsunda och väntar på att matchen ska dra igång igen. Jag och killarna är här och tittar på aik-malmö, och vi leder med 2-0 efter första halvlek!:) den roligaste matchen jag har varit på hitils i år. Igår va vi i alla fall hemma hos jerry och tog det lugnt. Sen åkte jag, jerry, robin, robin e, jim, markus och emelie till blålagunen där det skulle va fest, men jag vet inte riktigt om jag skulle kalla det för det, men det var ganska kul i alla fall:)

15 juli

tjenixen!
idag har jag varit i stan hela dagen och fått en massa saker gjort. jag har klippt mig satt mina risiga toppa är borta, skönt men det känns kostigt eftersom att det är lite kortare. men det är ju sånt som man måste göra ibland. sen har jag även gjort synkollen som man måste göra för att få övningsköra, hade 100% på allt satt jag hade typ perfekt syn :)

köpte även lite saker till mig själv, fast det blev inte alls mycket för jag hittade inget. blir nästan tokig för när jag väl har pengar så hittar jag inget att köpa. men fick i alla fall med mig några ringar och ett linne. skulle ha köpt ett par skor också som jag hade lagt undan men dom glömde vi..
och som pricken över i:t så gick ena ringen sönder också, den som jag verkligen tyckte om, men får se om det går och laga på nått sätt. annars får jag väl åka in och köpa en ny..


skitsnygg, men den gick som sagt sönder..




skorna som jag skulle ha köpt

14 juli

Sitter och tittar på firandet av kronprinsessan victoria. ganska tråkigt och det känns rätt meningslöst eftersom att hon inte ens är där. menmen, det finns inte så mycket annat att göra här just nu satt det är väl bara att säga grattis..



sen ska jag också passa på att hälsa grattis till min älskade farmor som också fyller år idag! :)


14 juli

idag har vi varit på stranden hela dagen och både solat och badat. det har faktiskt varit riktigt skönt idag, lagom varmt i både luften och vattnet! Har faktiskt blivit lite brun nu också men vi får hoppas på mer sol satt jag kan bli ännu brunare ;)


emelie och mamma


mamma och emelie (lite suddig bild eftersom att telefonen har legat i samma påse som min kokosolja)

blev inte så mycket bilder idag eftersom att jag mest jobbade på brännan :)

13 juli

godkväll, har precis spelat ett parti kort med systeryster. och självklart så vann jag, som alltid (a)
nej men det gick faktiskt riktigt dåligt för mig men sen vände det och gcik betydligt bättre. verkar som att jag har tur i både spel och kärlek :)

ska snart lägga mig i sängen och titta på o.c eller nått, fast är riktigt sugen på att titta på scrubs som jag och älskling brukar göra men den har inte laddat klart än så det får nog bli i morgon istället.


13 juli

Puh, nu är vi äntligen hemma från ullared. vi kom dit runt 12 i morse och det var så mycket folk satt vi fick åka runt och leta parkeringsplats i över en halvtimme. sen när vi äntligen hade parkerat bilen på fick vi ställa oss i en långlång kö, men som tur så gick det ganska fort. och då såg vi även att kanal 5 var där och spelade in till tv-serien, men jag såg dom bara en gång där inne satt jag tror att jag slapp vara med.
hittade faktiskt ganska mycket saker jämfört med förra året. fast sakerna som man köper är ju mest "bra att ha saker" haha, men sånt är ju också bra att ha ;)


"bra att ha saker" deo, rakhyvel och peeling


parfym


minneskort till kameran och tuggummi


en fotlänk och ett armband


ett svart linne


ett vitt linne


ännu ett boxarlinne

och allt detta för mindre än 500 kr :)


13 juli


grattis på 17års-dagen min älskade vän! :)


12 juli

sitter i sängen och ska snart sova. hittade ingen flytsak, men eftersom att det ska regna i morgon så gör det inget för då ska vi ist till ullared och där finns det säkert hur många flytsaker som helst :)
jag vet inte om några utav er har sett programmer ullared någon gång, men det handlar ju i alla fall om den affären och människor som är helt galna och handlar hur mycket som helst där. fast sån är ju inte jag, eller..? ;)


bilder


jag


systeryster


jag och syster


jag och syster


12 juli

idag har vi varit nere på stranden hela dagen. dock var det kallt och molnigt i början satt det var inte alls skönt men senare på dagen så blev det riktigt skönt och det blev till och med några dopp i havet.
ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi troligtvis åka iväg och köpa lite småsaker. är riktigt sugen på att köpa nån flytsak som man kan ligga och flyta runt på i vattnet...men jag vet inte riktigt vad :)


nått sånt där kanske..?

11 juli

hejsan.

sitter nu nere i halmstad och ska snart gå och sova satt man orkar upp till stranden i morgon.
har inte hunnit göra så mycket än, vi kom ner vid typ åtta och då packade vi upp och fixade allt och sen satte vi oss och tittade på vm-finalen. tycker att det va en ganska tråkig match eftersom att den var ganska mållös. menmen, grattis till Spanien i alla fall :)


 

11 juli

godmorgon allihopa!
har precis packat klart allt, åker som sagt till halmstad idag med min mor och min syster.
tar självklart med mig datan satt det blir säkert många uppdateringar :)

men ska hjälpa mamma att packa klart det sista satt vi kommer iväg. hej så länge! :)

...

har även köpt lite andra saker inför semestern:


kokosolja


rakgel


nytt i garderoben



svarta bikinitrosor


"nödfallsbikini" (åker till halmstad i morgon satt jag måste ha nått att sola i)



vita shorts



vit tjocktröja



en vit tubklänning

+ två bhar och ett par svarta leggings


10 juli

Godmorgon!
gårdagen/kvällen var jävligt rolig. vi kom dit runt 6 och då skulle vi leta upp robin och dom. men vi gick åt fel håll satt det tog oss två timmar att hitta dom, haha. sen va jag med dom hela kvällen. vi gick runt och kollade i massa stånd, gjorde fejktatueringar och träffade en massa människor. hade skitkul satt nästa år ska jag verkligen ner dit och vara där hela helgen!


robin patrick och jim

9 juli

Dagens outfit:


idag är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen efter att ha suttit ute och solat ett tag. riktigt skönt eftersom att jag knappt har solat nått i sommar. ikväll ska jag följa med mamma och några barndomskompisar till västerås där power meet är. Robin och dom är där så tänkte hälsa på dom lite, eftersom att man inte fick plats i bilden och inte kunde följa med dom ner..lite tråkigt faktiskt.


bild

För några dagar sen var vi några som åkte till laxsjön och solade och badade. riktigt mysigt, dock fick vi åka därifrån ganska tidigt eftersom att alla blev hungriga. tänkte i alla fall bjuda på en bild.

VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE! ;)


jim, rikard, jerry och robin

dresses

godmorgon
har suttit och gått igenom hela internet på klänningar, känns det som i alla fall..
har hittat några som jag är riktigt sugna på men det är typ ingen som finns i min storlek, eller så är dom för dyra :(


snabbis

en liten snabb uppdatering för er som saknar mig.. (a) haha
dom senaste dagarna har bestått av sol, bad och grönalund. helt okej roligt men inte nått som har varit super. 
men nu ska det susssas, godnatt<3


RSS 2.0