hos amer

tjenixen,
sitter hemma hos amer och väntar på att vi ska dra ut igen.
idag har vi legat nere vid badet hela dagen, riktigt skönt att det äntligen börjar bli sommar på riktigt!
fast jag känner ju att mitt pigment är inte som när jag var liten. då kunde jag vara ute i mindre än tio minuter och få färg men nu tar det mycket längre tid. och det blir bara svårare och svårare för varje år. riktigt tråkigt eftersom att jag är van med att lätt bli brun...

menmen, anledningen till att vi stack hem till amer var för att dom skulle raka sig, asså anton amer och till och med robin. vet inte riktigt vad jag tycker att han ser bäst ut i. men eftersom att han är så jävla lat och aldrig fixar håret så kanske det är bäst med rakat..


bilder från midsommar

Kommer nog inte uppdatera på ett tag, i alla fall inte så ofta.
men för eran skull så tänker jag lägg upp bilder från midsommar:


robin och jim


fredrik och calle


robin och jim


jim äter grisfötter


calle


rikard calle jim patrick och lillen


lillen miccan och jim


jim och fredrik


rikard och miccan


fredrik miccan och jim


jerry jim rikard och lillen


rikard fredrik och miccan


lillen miccan och calle


robin och lillen


jerry robin markus och patrick


jim jerry lillen robin fredrik markus och calle


miccan calle jim jerry lillen robin fredrik och markus


jim markus och robin


jim

midsommarproblem

hm, har ett litet problem till midsommar. egentligen skulle jag vilja åka in till stan och köpa nån klänning eller nått men eftersom att jag har en sån tråkig pojkvän så får jag stryka den idén och välja mellan det jag har hemma:

 
en svart "ballongklänning" med rosett på bröstet


vitt linne och svart midjekjol som sitter ihop

 
eller ska jag ha det som jag hade på robins student?
eller kanske nått annat?
vad tycker ni?


23 juni

Godmorgon. Har precis ätit frukost med älskling, potatissallad och rostbiff. Riktigt smarrigt! Har ingen aning om vad som händer idag, ska hem i alla fall och tvätta lite, måste ju passa på när mamma har bokat tvättstugan:)

22 juni

godmorgon Haha, har precis vaknat efter en underbart skön tupplur. Sånt borde man göra varje dag. Iaf, ni som följer vm vet att vi hade fel, argentina spelar ikväll halv 9 och inte vid 4. Satt det blev att titta på frankrike- sydafrika. Fast som sagt så tittade inte jag och robin så mycket eftersom att vi somnade.

22 juni

i morse var vi uppe med tuppen, eller aa, nästan i alla fall:) vid 11 gick vi upp och stack till thomas för att åka ut med hans båt. Det var inte den största skutan jag har sett men det var mysigt i alla fall! Vi åkte till ängby och hälsade på calle som somnarjobbar där som typ badvakt, Haha. Nu ska vi åka till thomas och Grilla och titta på argentina-grekland. Riktigt trevligt:)

Bild från igår


21 juni

sitter hemma hos Calle och tittar på Spanien-Honduras, fast det är slut nu.
har inte kunnat uppdatera idag för mitt Internet har inte funkat. eller så har jag bara haft usel mottagning hela dagen. jag har i alla fall varit hemma hos Thomas och tittat på en film, vet inte vad den heter men den var ruggig asså. riktigt bra!
sen tvättade vi Robins bil eftersom att han ska sälja den. det tog fan ganska lång tid för dom skulle vara så jävla noggranna, och ändå så såg jag att vi hade missat när den hade torkat.

21 juni

5 månader med älskling idag!:)<3

21 juni

Godmorgon! Ligger i sängen och väntar på att älskling ska vakna, han ska alltid sova så mycket längre än mig:( iaf, igår fick jag spendera en halvtimme på ica i skå, det regnade sjukt mycket när jag klev av bussen satt jag kunde inte stå ute. Men sen slutade det regna satt då kunde jag se typ den sista kvarten av deras match, Haha! Sen åkte vi hem till jerry och basta lite. Dock var det inte lika skönt som gången innan eftersom att jag inte frös, menmen. Sen drog vi hem till thomas och tittade på shutter island, värdelös film asså. Fattade typ ingenting och det blev ju inte bättre av att det inte var någon text. Men nu ska jag väcka älskling, här kan man ju inte ligga hela dagen:)

20 juni

Kul, jag gick till bussen för att åka och kolla på andra halvleken av robins fotbollsmatch, och så börjar det regna. Kul att titta på fotboll då -.-

nytt i garderoben


grå kofta


svart/grå kofta


svarta och vita "tofflor"

+ ett par vanliga svarta leggings

20 juni

så, nu är jag äntligen hemma igen.
 har varit borta hela dagen och faktiskt köpt det jag behövde plus lite till :)
ska bara hoppa in i duschen så visar jag sen!


20 juni

hejsan, tänkte bara uppdatera lite snabbt för jag ska snart åka och shoppa lite med mamma :)
Gårdagen blev riktigt trevlig! först åkte jag som sagt hem till jerry och där fixade vi båten och tankade och såna saker. sen kom robin, markus och robin e och så åkte vi och hämtade jim och sen åkte vi till laxsjön. där satte vi oss och grillade lite korv. sen åkte vi tillbaka till jerrys brygga och då åkte killarna lite vattenskidor. haha, jag skulle inte ens våga testa nått sånt där!
sen drog vi i alla fall hem till jerry och bastade lite, riktigt skönt!



robin e


jerry och markus


jag och jim


älskling och jag



19 juni

tjenixen.
är hemma och väntar på att jerry och hans pappa ska komma och hämta mig.
åkte hem för att tvätta och lite sånt men hann inte det eftersom at jag ränkade med att åka med robin när han kom tillbaka från gokarten.
menmen, vi ska i alla fall hem till jerry och sen ska vi ut med båten :)
satt det blir nog dåligt med uppdatering ikväll, om vi inte stannar och grillar någonstans..

19 juni

nu mina kära vänner har jag precis försökt att smaka på sushi, tog först en laxris grej med sås. Det var jag tvungen att spotta ut för att den där såsen var så äcklig. Sen tog jag bara lite ris, och det smakade typ rutten fisk. Satt jag gav upp:)

18 juni

Ingen uppdatering pga personliga skäl, skriver när jag kan

17 juni

Dagen har i stort sett varit perfekt. Först åkte vi och hämtade båten och var ute med den hela dagen. Sen på kvällen stack vi först till stenbrottet och Grillade lite och sedan hem och körde fifaturnering. Fast vi hann inte köra klart för robin skulle skjutsa hem alla. Satt nu ligger jag här i sängen helt själv. Funderar på att sova men vill ändå vara vaken när han kommer. Får se om jag orkar hålla mig vaken:)

-

Dagen har och kommer spenderas på sjön satt ingen uppdatering. Just so you know!

16 juni

Efter fiskningen stack vi först hem till rikard och hämtade lite saker och sen åkte vi upp till stenbrottet och Grillade. Bra mysigt! Men jag är riktigt trött nu eftersom att älskling väckte mig redan klockan tio i morse. Inte skitroligt, får hoppas att man får sova längre i morgon:)

15 juni

kvällens sysselsättning: fiskning. Haha, faktiskt ganska roligt att titta på. Men också bra vidrigt!:)

"VECKANS VILL HA"


Mitt gamla jag

då jag alltid var glad
då jag aldrig var avundsjuk
då jag alltid hade någon att prata med


15 juni

Sitter hemma och tittar på family guy och äter glass. wounderful!
idag har jag mest varit med älskling och fixat en massa saker som han skulle göra. Nu är han och lagar sina bromsar och jag var tvungen att gå ut med vovven satt jag fick stanna hemma.


smarrigt va? ;)


14 juni

kvällens planer ser ganska lovande ut, eller vad tycker ni?:)

14 juni

tjosan!
sitter hemma hos rikard och tittar på när jerry och robin spelar fifa. vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll men jag hoppas att det blir nått kul i alla fall. börjar tröttna på att inte göra någonting. man kan ju inte slösa hela sommarlovet på att inte göra någonting. ingen som har nått förslag? :)

..



hahhaha, va bara tvungen att visa den här bilden. Älskling är ju bara föör söt! :)


14 juni

Hejsan. Sitter i bilen på väg hem från solna. Jag robin och jim har varit inne och först beställt tid för robins tatuering och sen har jag bytt stav i min tunga. Bra skönt, Det är verkligen jättestor skillnad!

14 juni

med den här bilden säger jag godnatt! "jag saknar dom tiderna"

13 juni

  • fixa ny header till bloggen
  • rensa/städa i min garderob
  • äta middag med mamma
  • tvätta
  • städa mitt rum
  • duscha

Inte så mkt kvar nu, måste erkänna att jag tycker att jag har varit riktigt duktig idag! :)
hunnit med mycket även fast jag har suttit vid datan ganska mycket.
nu ska jag bara fixa klart mitt rum och duscha och sen är jag klar. men problemet är att grey's anatomy dök upp på tv:n satt nu blir det lite knapert med tid, får se om jag hinner...


fint va? blev en ganska stor hög med kläder som går direkt till sopen!







P.S

kom på en till sak som jag ska göra..

  • Fixa ny header till bloggen

 


<3

 


I love you <3


bilder

UTSPRINGET


Robin


miccan, robin och jim

MOTTAGNINGEN


markus, jerry, lillen, jonas, rikard och robin


jerry, jonas, robin och jim


robin


patrick och lillen

HOS LILLEN


aksel, miccan, robin e, jim och jerry

 

 


13 juni

hejsan!
är faktiskt hemma för en gångs skull. Robin har match i kungsängen satt då tänkte jag att jag skulle passa på att göra lite nytta hemma. det här ska jag i alla fall hinna med:

  • rensa/städa i min garderob.
  • städa mitt rum
  • äta middag med mamma
  • tvätta (?)
  • duscha

Han kommer och hämtar mig runt 7 igen. tror ni att jag hinner? ;)


12 juni

Tjenixen, sitter i bilen på väg hem från otto. Det var inte skitroligt där och det var bra kallt att sitta ute. Fast det började bli roligt nu på slutet men älskling ville åka satt det va bara att gå i alla fall.

11 juni

Sitter i bilen på väg mot barkaby, ska åka och titta på bilrace. Idag har jag bara varit hemma hos patrick och tagit det lugnt. Vi sov ju där och robin och patrick sov typ halva dagen, bra skönt att inte göra någonting.

10 maj

Tjena, är ute och går i Stenhamra med robin e och aksel. Försöker hålla mig vaken tills patrick och robin kommer hem, dom är på krogen och jag vet inte riktigt när dom kommer. Har i alla fall haft riktigt trevligt idag. Efter mottagningen stack vi till lillen och badade i poolen och bastade, riktigt mysigt!:)

10 juni

Tjo, sitter i bilen på väg hem från utspringet. Man började verkligen längta tills man själv står där, bara två är kvar nu:) nu ska vi till Stenhamra en snabbis och sedan ska vi vidare till robins mottagning. Har varit duktig och tagit med mig kameran också, men det blev inte skitmånga bilder eftersom att massa från hans släkt var där och då vill man inte direkt tränga sig in och ta en massa kort. Menmen, lägger in dom så fort jag kommer åt en data:)

heelp

Ska snart åka med patrick till robins utpring men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig...vad tycker ni?




kvällens outfit


svarta leggings, vitt linne och en mysig svart kofta.


9 juni

dålig uppdatering pga dåligt batteri på telefonen.
igår var jag och älskling hemma hos honom och städade inför hans studentmottagning imorgon. sen stack vi till stenhamra för att träffa dom andra och sedan åkte vi och kollade på miccans bal. måste säga att man längtade tillbaka lite till sin egen bal:)
iaf, sen stack vi tillbaka till stenhamra och sedan hem till lillen där vi bastade och killarna badade i poolen. själv hoppade jag över det trots att det var 24 grader i den. haha, jag har nog blivit en liten badkruka..

idag har jag varit i stan med linda och köpt studenpresent till älsklingen, vad det blev tänker jag inte säga eftersom att det finns risk att han läser det här. men det får ni veta i morgon! :)


bild från balen


video




två videor från i förrgår. den ena är väldigt lång, men slutet är roligast! :)

7 juni

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Nu är jag äntligen klar med allt, satt nu blir det inge mer skola förän i augusti!:) idag ska jag fixa mina naglar också, det va på tiden eftersom att typ alla är trasiga. tacka gud för nagellim. Haha! Lägger in lite bilder och videor från dagarna som gått när jag kommer hem:)

7 juni

Vilken jävla kväll! Har haft ruggit roligt, och som pricken över i't så fick jag vara med om en rådjurskrock. Trodde verkligen att det skulle smälla mycket värre, men det va nästan ingenting jämfört med vad jag trodde. Menmen, nu blir det hem till sängen och sussa för i morgon ska jag fixa mitt ig i engelska, sen är skolan helt over!:)

6 juni

Tjatja, står ute på Munsö med killarna och vi hade tänkt att åka och skrämma några nior som är och tältar men det verkar inte bli nått. Det blev ingen grönan idag för det blev försent. Istället åkte jag och robin till bromma och köpte ny telefon till honom. Sen stack vi till skå och kollade på en b-lags match. Satt dagen blev helt Okej i alla fall:)

6 juni

dålig uppdatering, i know!
va ute på sjön hela dagen igår och då har jag ingen lust att sitta med telefonen uppe i onödan eftersom att båda antons och robins telefon har åkt i plurret.
idag ska vi till grönan satt det blir nog dåligt idag med, men ska försöka att uppdatera lite om jag har tid :)

4 juni

Sitter vid badet med killarna och har precis tänt en brasa, fett mysigt! robin funderade på om han Skulle sova i båten och jag skulle tydligen sova med honom. Haha trevligt! Får se hur det blir:)

...

ibland undrar man om man gör allt i onödan...

4 juni

äntligen sommar:)

4 maj

tjenixen allihopa!
Har nästan precis kommit hem från jobbet, och det va rlika slappt idag.
är hemma för att göra klart mina arbeten satt jag slipper tänka på dom i helgen. sen tänkte jag dra mig utåt stenhamra och umgås med mina vänner :)
tror inte att det häner något speciellt ikväll... men man vet ju aldrig ;)

Dagens outfit

sitter och solar nere vid badet i sandudden. Jobbar ju idag, fast lust nu har jag rast. Lättförtjänta pengar må jag säga. Det ända jag har gjort är att sitta i solen och sen ätit :)

2 juni



sitter hemma och försöker göra klart mina sista arbeten samtidigt som jag tittar på grey's anatomy, riktigt bra serie måste jag säga! :)

2 juni

sitter på Träkvistavallen med robin, rikard och jonas och tittar på skoldm mellan Uppgård och Ekerö. Riktigt skönt att sitta ute!

bilder


jim och fredrik


haha,jag och jim


everybody


jag och älskling


jerry, fredrik och lillen


fredrik, lillen rikard, robin e och eskil


patrick, markus och andrea




lillen och jag


haha, kevin, lillen och miccan


hannah, anton, markus och tessan




andrea, patrick och jerry

godmorgon..

..sitter och försöker få i mig en macka, lite svårt på grund av detta:



tack, tack, tack paappii :)

RSS 2.0