29 april

Har precis druckit te och badat med älskling, riktigt mysigt! Nu ska vi krypa ner i sängen och sova. Godnatt<3

29 april

tja, är hemma hos jerry och tittar på när dom Mekar med bilen. Fast nu ska vi äta, nudlar blir det, smarrigt!:)

29 april

tjatja, sitter i skolan med marie och gör absolut ingenting. har bara en kortis lektion kvar och sen slutar vi. efter det ska jag och marie åka och sola, bra sköönt! och sen får vi se vad som händer.

i morgon är jag ledig och då är det valborg också. vet inte vad vi ska hitta på men man får väl hoppas att det blir bra väder i alla fall satt man typ kan sitta uta och grilla eller nått :)


28 april

tjatja, har inte bloggat nått idag, i know. har liksom inte haft nån lust. men i alla fall:
idag slutade jag typ 10. då drog jag, marie och jerry till bromma där vi mötte robin. Sen åkte vi hem till rikard och var där ett tag och åt och lite grejer. sen stack vi och spelade lite volly och sen spelade killarna match med några andra. sen drog jag och robin hem till honom och tittade på simpsons. sen stack vi tillbaka till stenhamra och då drog jag hem.

inte jätteintressant dag, kasnke därför jag inte har skrivit nått också.
men nu ska jag till bussen och dra mig tillbaka till dom andra. pussohej!

"VECKANS VILL HA"


Kanske inte något som jag vill ha direkt, men något som jag verkligen vill göra:
ÅKA UTOMLANDS!


27 april

det blev lite ändrade planer, är sjukt trött och seg satt vi struntade i sumpan. får ta det nästa vecka ist.
så nu blir det väl att åka till stenhamra ist, kanske flirta lite med robin satt vi kan åka hem tidigare och sova lite (a)

imrogon har vi nationellt prov också, börjar 9 och slutar 20 över 10. bra skönt! :)

27 april

haha, satt och kollade på bilder från våran "klassresa" på barnens ö som fanns på våran schoolsoft. hittade en riktigt snygg bild faktiskt som jag tänkte bjuda på ;)


27 april

Godmorgon!
har precis kommit hem från robin, ska snart duscha och fixa mig och sen dra till skolan.
slutar som sagt 4 idag och sen ska jag och mor min åka till sumpan och sola o simma. har verkligen ingen lust, menmen, ibland måste man ju...




26 april

Tjo, sitter och vänter på robin som slutade för ca 10 min sen. hoppas att han inte har glömt mig (a)
imorgon är det skola igen, suck! är verkligen inte sugen eftersom att vi slutar klockan fyra. men nu måste jag sticka. puuuussss


"veckans vill ha (v.16)"



DISS!
Klänningen var verkligen inte alls snygg på, riktigt besviken faktiskt...


bilder


skor från skopunkten 99:-


Leggings från Ginatricot 99:-


solglasögon från kicks, fick 20% rabatt av marie satt vet inte vad dom kostade


kofta från Ginatricot 49:-


linne från BikBok 99:-


trosor från AIKshoppen 99:- (haha, en kul grej bara)


örhängen från kicks 25:-

+ en vanlig svart bh, men den har jag på mig satt den tänker jag inte fota

26 april

tjatja!
har precis kommit hem efter en riktigt trevlig dag.
först var jag i stan med marie. hittade faktiskt precis allt jag behövde. riktigt skönt faktiskt!
kan lägga in bilder på det jag köpte sen.
efter stan så åkte jag till stenhamra och träffade robin, patrick, thomas och kevin. så satt jag och kollade på när dom spelade volly. sen kom fredrik och markus också.
sen åkte vi hem till robin, bara jag och han alltså, och då höll hans hund på att få valpar! fast dom fick åka in till vetrinären för att en hade typ fastnat, men får väl hoppas att det går bra :)
nu har robin träning och jag funderar på att gå dit lite senare kanske, får se om jag orkar :)

26 april


är det bara jag som gillar det jag ser? :D

26 april


Grattis kära mor :)<3


26 april

godmorgon allesammans! har ni sovit gott?
det har jag, somnade som en sten efter att vi hade kommit hem igår, tyvärr blev man ju väckt vid typ 9 eftersom att älskling skulle till skolan.
idag ska jag till stan med marie. tänkte att jag skulle passa på att köpa det jag behöver nu när jag faktiskt har pengar. jag ska köpa:


  • linnen: först och främst från bikbok men sen får jag se om jag hittar nått annat.
  • solgasögon
  • leggings
  • en bh (kanske trosor till)
  • nya koftor
  • skor

tror ni att jag kommer lyckas att hitta allt? :)


25 april

Haha, jag hade fan rätt. Det blev ett riktigt jävla äventyr. Vi möttes upp i ängby och gick sedan åt ett håll som vi gissade var rätt. Men det var det verkligen inte. Vi gick typ runt hela skiten! Gick förbi ängbybadet, kom till södraängby och islandstorget. Sen till råcksta och sedan till ängby norra där vi äntligen hittade planen, men då var matchen slut. Haha! Men vi hade i alla fall roligt:)

25 april

nu ni, tack vare min kära vän marie så slipper jag sitta och tråka längre. för nu ska vi ut på äventyr.
haha nej men vi ska åka till ängby och titta på matchen, men problemet är att vi inte vet vart det ligger. satt vi får väl se om vi hittar.

so long suckers! :D


jag och marie

25 april

usch, hatar såna här dagar. sitter hemma och har så tråkigt satt jag satte mig och spelade på hamsterpaj! då är det fan illa. Kanske ska åka mot patrick, men jag vet inte om det kommer bli roligare. alla är typ och spelar fotbollsmatch, och den har inte ens börjat än liksom...så jag lär väl få sitta här till typ tio eller nått.

menmen, nu ska jag sluta klaga och hitta på något istället, någon som har nått förslag? :)

25 april


TÄVLING


Vad tror ni, har jag ritat den här själv eller inte?


25 april

tjatja, har varit lite dålig på att uppdatera men det beror på att jag inte har lyckats ladda upp bilderna från telefonen satt då orkade jag inte skriva nått. men får uppdatera för alla dagar nu:

Fredag: på kvällen i fredags åkte vi och spelade lite fotboll med grabbarna. ganska kul faktiskt, men kanske inte nått man vill göra en fredagkväll.

Lördag: vaknade upp hos robin och sen åkte vi ganska fort till patrick. efter det var det dags för fotboll igen.
AIK-HÄCKEN, först ledde vi med 1-0 men sen blev det 1-1 och det var så matchen slutade också. slutet på andra halvlek var faktiskt jävligt spännande måste jag säga. synd bara att dom inte fick in nått mäl där i slutet, hade varit kul att vinna en hemmamatch i alla fall.
Efter matchen åkte vi till jim, helt okej rolig kväll men det var inte nått speciellt.

Söndag: idag har vi bara legat hos jim och degat. sen åkte jag hem eftersom att vi får gäster snart. för min kära mor fyller år i morgon :)


bild från fotbollen


23 april

Bild från idag:)

23 april - hos rikard

tjatja, sitter hos rikard och spelar lite kort och väntar på maten. vi håller på och grillar, det blir kyckling och pommes :) bra gott!

idag har jag varit i skolan en stund och sen stack jag, marie, jerry och rikard till mig och tittade på tv. sen stack hit. vet inte om vi stannar här hela kvällen eller om vi drar någon annanstans.

23 april

Godmorgon, sitter på bussen med jerry och rikard. Börjar ju inte förän 20 i ett men jag, jerry och kanske marie ska gå och käka någonstans innan. Typ på subway, har aldrig ätit där men alla säger ju att det är skitgott. Idag vet jag inte alls vad som händer, blir nog ganska dött skulle jag tro:(

22 april

Tjena, har precis kommit hem till robin och ska snart krypa ner i sängen. Idag har jag först varit hemma, sen hos rikard med han, lillen, jerry och robin. Sen hade dom fotbollsträning och då satt jag i bilen och höll koll på hockeymatchen. Efter träningen åkte vi hem till rikard igen och kollade klart på matchen. Djurgården förlorade med 5-4. Haha, trodd faktiskt att dom skulle vinna, men icke sa nicke:) godnatt

"VECKANS VILL HA"


klänning från gina tricot 199 kr

brukar inte passa i klänning, men ni måste ju hålla med om att den här är sjukt söt! :)

22 april

har kommit på en sak, alla håller på med tävlingar om veckans blogg och gjejer, men eftersom att ni som läser min blogg inte brukar vara så pigga på saker (inte förut i alla fall) så tänkte jag hitta på en annan sak:

"VECKANS VILL HA"

jag kommer alltså varje vecka att visa och skriva om någonting som jag vill ha. så kasnke min blogg blir en aning roligare :)


21 april - hos robin

hejsan, sitter hos robin och hjälper honom med en skoluppgift. inte skitkul men man måste ju ställa upp ibland :)
idag har jag varit i skolan och sen har jag varit med robin och patrick. vi åkte först till vällingby och sen åkte vi till max och åt. efter det åkte jag och robin hem till honom och har suttit och tittat på tv sen dess.

men nu måste vi sätta fart. puss och godnatt <3

21 april


tre månader med älskling idag<3


20 april

Nu blir det av med kläderna och hopp i sängen. Godnatt!<3

20 april

Sitter i robins bil och väntar på att deras träning ska ta slut. Har ingen lust alls att gå ut och titta, är skittrött och fryser lite. Sitter och läser i boken som jag läser i svenskan. Riktigt bra Asså, fast väldigt lång. Skulle bokstavligen ta månader för mig att läsa ut den om jag bara skulle göra det på lektionerna. Fast jag har ju läst den tidigare satt det skulle ju ändå inte göra nått om jag inte hann läsa ut den;)

20 april

Tjena, sitter hos patrick och gör typ ingenting, typ tittar på när dom mekar. Idag slutade vi 12 och då stack vi till Söder för att kolla det där med metrotidningen. Men när vi kom från så vågade dom inte. Haha, så jävla onödigt!

20 april - skolan

Godmorgon, sitter i skolan och har precis gjort klart mitt matteprov. kul att jag hann på en lektion och hade kunnat ligga och sova just nu. men nu kanske vi får sluta tidigare istället! :) 
idag vet jag inte alls vad som händer, men eftersom att mina vänner är som dom är så kanske vi ska åka till metro. haha, linda upptäckte i morse på tvären att två metrotidningar från samma datum var olika. det var en artikel som var annorlunda i en utav tidningarna och hon blev helt frustrerad och måste få reda på varför det är så. xD

såg också att AIK vann sin första match mot kalmar igår, GREAT!  

19 april

Godkväll, nu ligger jag i sängen, helt själv!:(, och tittar på one tree hill. Väldigt ensamt måste jag säga. Men jag måste ju vänja mig. Man kan ju inte vara med varandra hela tiden. Idag har jag som sagt varit och simmat och solat med mamma. Kanske inte jätteroligt men det är bra träning i alla fall och ingen tackar ju nej till gratis bränna:) Haha men nu måste jag sova. Ska upp astidigt i morgon eftersom att min lärare har lagt matteprovet på den första lektionen som jag inte ens behöver gå på. Suck! Godnatt<3

Skolan

Godmorgon, nu sitter vi utanför skolan och solar, våran första lektion var inställd satt vi börjar typ kvart över 11. Idag ska jag åka och simma och sola med mamma och sen så ska jag fixa mina naglar också:) <3

18 april

Så där, har försökt att blogga hela kvällen men jag har inte haft någon mottagning. Ikväll har jag typ bara varit hemma hos patrick och tittat på tv och sen har vi spelat fotboll också. Har faktiskt varit helt okej roligt:) i morgon är det skola igen, fast det är måndag och dom brukar vara rätt så sköna. Men nu ska jag vara social med älsklingen, godnatt!

18 april - gårdagen

hejsan, nu är jag hemma men ska snart åka tillbaka till patrick.
igårkväll var jag på "tjejmiddag" hos linda och de tvar mycket roligare än jag trodde! fast det vart ingen tjejmiddag för dom bjöd dit en massa killar, men det var roligt i alla fall.
typ vid tolv eller nått kom älskling och några till dig och hälsade på en stund och sen åkte jag med dom hem.

idag har jag typ varit med älskling och tittat på film. vi tittade på bad boys och det var faktiskt bra!
sen åkte vi till patrick men var bara där en liten stund för sen åkte jag hem för att byta om och äta och så.

skriver mer sen för nu måste jag sätta fart. puss

18 april

Orkar inte blogga just nu. Skriver om gårdagen senare<3

17 april

Sådär ja! Nu kan jag börja uppdatera med mobilen igen:) I morgon blir det antingen tjejmiddag med tjejerna eller bilträff med killarna. Har inte riktigt bestämt mig än, aja nu ska jag och älskling sova. Godnatt:)<3

16 april



NU ELLER DÅ?
BRUNETT ELLER BLOND?


16 april - skolan

hejsan svejsan. det slutade med att jag gick och la mig igen i morse. haha, gick upp satt jag precis hann med bussen. idag ska jag till vällingby igen. marie ska köpa lite saker, kanske jag med om jag vågar ta lite från mina sparpengar, och sen ska hon sola också :)


marie <3

16 april

usch, är jättetrött och vill bara gå och lägga mig! blev väckt typ klockan 7 av älskling för då skulle han till skolan. själv börjar man liksom 11. menmen, hellre gå upp tidigt än att sova själv.
idag är det fredag och som vanligt inga planer, men vi hittar väl på nått .


15 april - hemmakväll?

hej, det vart ingen buss för mig för dom hade stuckit till robin.
så det blir väl en hemmakväll för mig tyvärr. det är verkligen det värsta jag vet att sitta hemma och inte ha nått att göra :(

någon som har förslag på vad jag kan göra? <3

15 april - fotbollen

juste, glömde ju berätta om fotbollen som vi var på igår.
det var faktiskt den mest spännande matchen jag varit på i år i alla fall men den var långt ifrån lika rolig som dom förra året. men iaf, vi hade typ bollen hela tiden första halvleken och dom hade målchanser hela tiden men dom fick aldrig in den, och sen typ dom sista minuterna så får halmstad in värsta turmålet. fan va arga alla blev. typ hälften av alla som tittade gick.
menmen, nu måste jag sticka till bussen :)

15 april

tjena fuckface :D
idag har jag varit i skolan och sedan var jag solade med marie och malle. riktigt skönt måste jag säga! blev inte skitbrun men lite skillnad blev det i alla fall :)
vi var och solade på ett ställe i vällingby och det var riktigt bra. lite dyrt för mig just nu eftersom att jag har riktigt dåligt med pengar men annars var det jättebra! det var obemannat men ändå riktigt fräscht! det ligger nästan vid vällingby centrum satt det är ju lätt att ta sig dit också.

som ni märker blir det mycket dåligare uppdatering nu när jag inte kan använda telefonen, men det är bara att hålla ut för på lördag kan jag använda det igen.
men nu ska jag hoppa in i duschen. puss<3


14 april - skolan

godmorgon! nu sitter jag i skolan och väntar på att marie och dom ska komma. kom hit ganska tidigt eftersom att jag åkte med robin och han började redan vid 8.
idag är det fotboll som gäller. AIK-HALMSTAD, får hoppas att det blir roligare än dom andra matcherna. börjar liksom kännar lite onödigt att ha lagt ut 1500 kr på ett årskort när alla matcher är så tråkiga...

menmen, först är det skolan som gäller och appropå det så började jag snart. puss

13 april

hej alla läsare.
idag har jag inte gjort så mycket, typ umgåtts med grabbarna :)
hinner inte skriva nått jätteinlägg för jag ska snart springa till bussen men lägger in en dagens outfit om jag hinner! :) puss

12 april

sådär ja! :D
nu fick jag till det ganska bra, visst va?
det ända jag skulle vilja ändra mer än färgen på rubrikerna men nu får det vara sådär :)

just nu sitter jag och väntar på att älskling ska ringa mig, han är i sumpan och spelar fortbollsmatch mot rissne. haha, vi får se hur det går!
första skoladagen idag var det också och det var sjukt jobbigt. var jättetrött och ville bara gå hem. men som ni säkert läste tidigare så hade vi en ganska skön dag :)


12 april

som ni ser så håller jag på och ändrar min design tack vare min snälla läsare som gav mig adressen till sidan jag använde förut. men som ni ser så har jag fortfarande lite problem och jag får inte till det där med headern. den vill liksom inte komma fram :(

aja, har ni lust att hjälpa mig så kan ni ju säga till :)

mindre uppdatering

hejsan. idag fick jag ett sms av tele2 där det stod att jag har förbrukat all min internet tid som är gratis i månaden. satt fram till helgen så kommer jag inte att kunna uppdatera från telefonen.
just so you know!

Skolan

Haha, vilka jävla lektioner. Håller just nu på med lekar som fruktsallad och hela havet stormar xD

Hos robin

Godkväll! Har precis kommit hem till robin och sitter och väntar på att han ska röka klart. Har suttit hemma typ hela kvällen och väntat på att dom skulle spela klart matchen men tillslut tröttnade jag. Satt jag fick med mig mamma och hunden som sällskap och så gick vi till vallen där dom spelade. Dom hade visserligen spelat klart när jag kom men då fick jag röra på mig lite i alla fall:) Matchen hade gått sådär för dom förlorade på straffar. Men nu ska jag göra mig klar för sängen. Godnatt:)<3

Hjälp!

Som ni ser så har jag försökt att förstå mig på hur man fixar det där med designen, men det gick inte skitbra.. fattar ingenting med alla dom där koderna och allt. kunde det där förut men har glömt bort precis allting. och då hade jag en jättebra bloggsida som hjälpte mig men jag kommer inte ihåg vad den heter.

vore jättebra om någon hade lust att hjälpa mig, har frågat flera stycken och dom flesta säger ja men sen skiter dom i det. så om ni är någorlunda bra på designer så säg till! :) det behöver absolut inte vara nått avancerat, bara nått lite mer snyggare och personligare än det jag har..


<3



I still hear your voice when you sleep next to me
I still feel your touch in my dreams
forgive me my weakness but I don't know why
without you it's hard to survive

cause everytime we touch I get this feeling
and everytime we kiss I swear I can fly
can't you feel my heart beat fast
I want this to last
I need you by my side

cause everytime we touch I feel the static
and everytime we kiss I reach for the sky
can't you feel my heart beat so
I can't let you go
want you in my life

your arms are my castle
your heart is my sky
they wipe away tears that I cry
oh, the good and the bad times
we've been through them all
you make my rise when I fall

cause everytime we touch I get this feeling
and everytime we kiss I swear I can fly
can't you feel my heart beat fast
I want this to lastI need you by my side

cause everytime we touch I feel the static
and everytime we kiss I reach for the sky
can't you feel my heart beat so
I can't let you gowant you in my life

cause everytime we touch I get this feeling
 and everytime we kiss I swear I can fly
can't you feel my heart beat fast
I want this to lastI need you by my side

cause everytime we touch I feel the static
and everytime we kiss I reach for the sky
can't you feel my heart beat so
I can't let you go
want you in my life


-

Sitter ute i solen och tittar på när grabbarna spelar fotboll, bra skönt! Det är faktiskt ganska varmt, förutom att det blåser ganska mycket. men sitter jag här ett tag kanske man får lite färg;)

Godmorgon

Ligger i sängen och väntar på att älskling ska komma tillbaka:) han skulle bara ut och röka, men jag gissar att han fastnade vid UFC på vägen-.- vilken svikare!;) Idag händer det inte skit mycket. Älskling har fotbollsmatch men jag vet inte om jag ska dit och kolla. Får se hur kallt det är ute:)

Hos lillen

Sitter hos lillen med jim, robin e. Calle, jerry, jonas, miccan, fredrik, rikard, patrick, lillen och robin. Vi sitter och tittar på fotbollsmatchen mellan barcelona och real madrid. Inte skit spännande, för det händer typ ingenting. Idag har jag mest suttit hos robin och spelat UFC, har varit på biltema med patrick också. Skönt att ta det lite lugnt nu innan skolan börjar:)

"veckans blogg"

fick nyss reda på att jag är med i en tävling på pillas blogg, satt rösta på mig! :D


hos robin

godmorgon allihopa! har ni sovit gott? det har jag kan jag lova.
just nu sitter jag och älskling och äter frukost och vi ska snart åka till patrick för att hjälpa honom med nått :p

gårdagen spenderades hos miccan där vi satt och umgick med hennes mamma och tittade på blade. inte den bästa filmen jag sett vill jag lova. hade i alla fall ganska kul och vid typ 12 eller nått så åkte jag och älskling hem till honom.:) sen låg vi och pratade om allt vi tyckte och tänkte, riktigt skönt att berätta och få ur sig allt.


älskling i somras, i love you babe<3

Fredag

Då var det fredag igen och jag sitter hemma och tråkar. Tittar just nu på one tree hill, men börjar snart få lite ångest för jag har snart tittar klart på säsong 2 och då har jag inget mer att titta på, då måste jag börja ladda ner nya avsnitt igen-.- Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det blir väl som alla andra kvällar skulle jag gissa:p älskling kommer snart och hämtar mig i alla fall och så får vi se vad som händer:)<3

Kvällens outfit

Fick dock lägga skinnjackan i väskan och byta den mot en tjocktröja med luva eftersom att det regnar ute:(

bilder


calle, patrick och lillen


jonas, kevin, fredrik och lillen


fredrik och lillen


calle och patrick


robin j och jag


jim, miccan, jerry, lillen, rikard, jag, fredrik, calle, kevin, jonas och patrick


at home

är hemma nu och har precis duschat och packat ny väska, men vet ju liksom inte när man kommer hem nästa gång :)
tänkte ladda upp bilderna från lillen men det verkar inte funka satt vi får ta den en annan gång.
nu sitter jag och väntar på att robin ska ringa. sen får vi se vad som händer, om vi hittar på nått eller om vi bara sitter hemma hos patrick eller nått :) 




Hos calle

Hejsan. Nu sitter jag och kollar på när dom spelar fifa. Idag vet jag inte vad som händer men ska hem en stund i alla fall och duscha och lite grejer:) lägger upp lite fler bilder från kvällen hos lillen också som jag fått från robin j. Snart är lovet slut, kommer verkligen inte orka med skola, är så jävla skoltrött!

Godnatt

Ikväll har vi inte gjort någonting. Typ åkt bil, inte skitroligt men, roligare än att sitta hemma i alla fall. Godnatt<3

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Nu blir det frukost med grabbarna:)

hos calle

hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte kunnat göra det tidigare.
idag har jag varit i stan med miccan, amer och emelie. sen träffade vi kevin och mårten också. skulle egentligen ha solat men miccan köpte upp alla sina pengar satt då kunde vi inte göra det...
sen åkte jag hem och umgicks lite med min mor och sen till skå för att kolla på när killarna spelade volly.
senskulle vi sticka på en utefest i kristineberg, men när vi kom fram så hade polisen redan förstört allt satt det var bara att åka hem igen.
nu sitter vi hos calle och spelar fifa, får egentligen inte göra det för robin men jag måste ju passa på när snälla calle säger att jag får :) hahah
lär väl inte uppdatera mer idag satt.. godnatt :)

Vilken jävla skräckfilm

Jag har nog varit med om det läskigaste jag någonsin varit med om ikväll. Vi skulle köra tillbaka amazonen till jim. Och han bor längst ut på landet typ mitt i skogen. Och så när vi var typ halvvägs in på hans lilla grusväg så lägger bilen av och går inte att starta. Så då börjar jag och miccan snacka om att det var precis som en skräckfilm. Och då börjar jim och robin skrämma upp oss satt vi sitter där i mörkret livrädda! Dom började prata om att det var någon utanför och att det hade rymt en mördare från svartsjö och grejer. Sen får vi tillslut igång bilen och fortsätter åka mot jim. Och jag och miccan är fortfarande lika rädda. Helt plötsligt hoppar det fram en gubbe bakom en husknut och viftar med en vit trasa, och helvete vad vi blev rädda! Trodde seriöst att jag skulle svimma för att jag blev så rädd!<3

Bild

Försökte ta en bild på bettan, men den blev ju sådär...

"en gammal amazon"

Haha, sitter och åker runt i en gammal amazon, vilken jävla bil!:) Idag har jag varit på fotboll med grabbarna, och vilken dålig match! Vi förlorade mot örebro med 0-1. Riktigt tråkigt, kallt också. Menmen, sånt är livet:p <3

-

Nu ska jag och robin gosa ner oss i sängen och sova, godnatt:)<3

förvarning

hejsan, det blev ingen efterrätt igår uten jag drog direkt hem till lillen där typ alla fortfarande var kvar. sen hände absolut ingenting på hela kvällen...
först städade vi och lagade det sista, sen satt vi bara vid bodet och tittade på när jerry och rikard drack upp resterna från kvällen innan. inte skitroligt satt jag och robin drog hem till honom vid typ halv 12 och jag somnade direkt.

ville varna er också att det är ju lov nu satt jag gissar på att min uppdatering kommer  att bli sämre än vanligt eftersom att jag typ aldrig kommer att vara hemma och sen så gör jag typ inget satt det finns inte så mycket att skriva om. men jag ska försöka att skriva så mkt som möjligt :)


mitt i maten

tjo, sitter och väntar på att dom ska ta fram efterrätten satt jag kan sticka härifrån. Fast egentligen vill jag inte ha nått för jag är sjukt mätt! Om det inte är nått supergott så står jag nog över...


utttråkad


bilder


jonas, fredrik, kevin och lillen


calle och patrick


patrick och jonas


jerry, andrea, rikard, robin j och jag


rikard, lillen och patrick


robin, jim, lillen och rikard


jerry och fredrik


markus, calle, robin och jim


ääh, ben


rikard, robin j, lillen och jerry


fredrik och calle


lillen och rikard


Lördag

jag vet att jag var dålig på att uppdatera igår, satt och spelade sims hela dagen och sen stack jag till Lillen satt jag hann aldrig. hade i alla fall riktigt roligt igår kväll. har inte haft så roligt på länge och jag kan ju lova att det syntes att vi hade haft kul när man kom upp på morgonen. haha

idag kommer släkten hit för vi ska äta påskmiddag typ. hade hellre stannat hos lillen ett tag och bara tagit det lungt. menmen.
nu måste jag fortsätta städa. lägger in bilder från kvällen sen :)


bild från kulturhuset


Bilder från torsdag


ett par short, BikBok 99:-


en tröja, BikBok 150:-

Fredag

godmorgon, blev väckt typ halv 6 i morse hos robin eftersom att han skulle iväg med skolan. det var inte jättekul..men bättre än att sova ensam i alla fall:)
sen skjutsade han hem mig satt jag kunde sova lite till, fast det vart bara typ 3 tim :/ 
idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag sticker till patrick kanske. menmen. nu ska jag äta frukost!<3 

dagens uppdatering

såå, nu kan jag skriva om dagen. orkade inte ha allt i samma inlägg.
iaf, idag har jag först varit i skolan, hade typ en lektion. efter det åkte jag in till stan med Marie och linda. vi var inne på BikBok i typ flera timmar och preovade fula kläder, eller.. jag gjorde. haha
vi hade skitkul och jag hittade faktiskt två saker som jag köpte.
efter det så åkte jag hem till robin och umgick lite med honom, väldigt trevligt att vara själv med honom eftersom att han är så anorluda när vi är med alla andra!
nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, det är ju faktiskt lov! men jag får se om jag sitter kvar hemma eller om jag sticker ut.


haha, internet knasar satt jag lägger upp dom andra bilderna sen :)

uppdatering för gårdagen

var inte hemma igår satt jag uppdaterar för igår nu ist.. :)

igår var jag på kulturhuset med klassen. det var grymt tråkigt där man det gick ganska fort. efter det var jag, linda och denize i stan en stund och jag köpte en bikini utan att pröva. har gjort der nu men jag vet inte riktigt om jag ska behålla den... (?)
efter det så träffade jag alexandra och fika som ni vet :)
sen åkte jag till stenhamra och skulle vara med robin men han ville hellre spela fotboll satt det blev en kväll ute i kylan. inte skitroligt, menmen.
sen åkte vi hem till honom och sov i alla fall :)


den var inte skitsnygg, men ändå helt okej... får se hur jag gör!

RSS 2.0