"Veckans vill ha"


Jag säger bara en sak..
BEAUTIFUL!


30 september

gud va tiden går fort, tyckte inte att det var länge sen jag skrev 30 augusti på rubriken..
iaf, sitter i skolan och håller på och dö av trötthet. hade prov i matte B klockan 8 i morse och det var inte skitkul. plus att jag vet inte ens om jag blir godkänd för jag tyckte att G-frågorna var skitsvåra, men VG och MVG-frågorna var ganska lätta..konstigt!
men det kanske är bra att jag åkte så tidigt för det verkar ju vara helt kaos på gröna linjen..
snart ska jag in på lektion igen och ha lite mer matte, sen ska jag tillbaka till praktiken och gosa med ungarna. det börjar faktiskt bli bättre och bättre men det är fortfarnade lite långtråkigt.
jag hade planerat att man skulle få gå när man var klar med provet men tydligen inte, satt jag kommer missa lunchen både i skolan och på praktiken ochjag åt inget i morse heller... tur att dom äter mellis i alla fall.

nej nu ska jag bege mig mot klassrummet igen. byebye<3


<3



"jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så"

"vad vore jag utan dina andetag"


-

Jaaaarråå, så jävla bra AIK!
matchen slutatde 5-2 och nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och sussa. godnatt!


28 september

har klarat en hel praktikdag idag. riktigt meningslöst känns det för man gör typ absolut ingenting. har bara gått runt i klassrummet hela dagen och sista lektionen så skakade typ mina knän och jag var helt död i hela benen, inte jätteroligt...
efter praktiken åkte jag i alla fall hem till Linda där hon och marie var, alla var typ lika döda (även fast dom inte hade varit på sin praktik!) satt vi satt bara i sängen och typ snackade och satt lite vid datan. sen stack vi till dansen. helt sjukt va dom där lektionerna går fort asså..

menmen, just nu sitter jag och följer derbyt mellan AIK och DIF på aftonbladet.se, inte jättespännande och sitta och titta på det när det bara står vad som händer, men man blir ju i alla fall uppdaterad. just nu står det 4-2 till AIK! :)


27 september

det vart inte bara solning med carro utan en heldag i stan med lite att möjligt. vi både solade, shoppade och åt middag, riktigt trevligt!
försökte att hitta ett par skor med det finns inga jag fastnar för, jobbigt asså..
nu sitter jag och väntar på älskling som inte ens har slutat än (!) men vet inte om jag orkar åka med honom någonstans, om han ens ska göra det. kanske ska be honom att komma hit och sova med mig ist.. :)

menmen, hade skolfoto idag också och det gick helt okej.. 





27 september

puh, första praktikdagen avklarad. va inte så illa som jag trodde. men sen så gjorde jag inte så mycket idag heller. gick mest runt och blir visad vart allt fanns och hur allt gick till. har i alla fall en riktigt skön handledare, hon är riktigt slapp och till och med ganska lat. det passar ju mig jättebra! haha :)

snart ska jag ta mig mot skolan och ta skolfoto. efter det ska jag åka och sola med carro. najsnajs, både att sola och träffa henne!

 - Dagens outfit
Jeans - salt
Linne - H&M
Kofta - M&H


26 september

idag har jag inte gjort någonting, bara myst med älskling.
imorgon har jag praktik, inte skittaggad.
godnatt!


25 september

tänkte bjuda på mig själv och lägg ut lite gamla bilder som jag har hittat på mammas data:)





2008, saaknar mitt blonda hår!



2008


25 september

sitter och tittar på ensam mamma söker, lite halvroligt faktiskt.
idag har jag typ bara varit hemma och tagit det lungt, ganska skönt faktiskt!
snart ska jag träffa älskling en liten stund och så får vi se vad som händer ikväll, skulle helst bara vilja ligga hemma och mysa. men man måste ju passa på att parta lite när det är helg :)

på måndag så börjar jag praktisera. är inte alls sugen, uten skulle mycket hellre gå i skolan.
menmen, jag kanske ändrar mig när jag har varit där och sett hur det är.


"bilder från festen"


jag och michaela


malin, michaela, michaela och linnea


malin, linda, michaela, wille och marie


michaela och jag


patrick, jag och jim


jag och jim


calle


någon och roger


patrick och jag


folk


linda, michaela och pontus


25 september

jag har faktiskt riktigt kul igår, tyvärr fick vi dra hem ganska tidigt på grund av en sak, menemn det är sånt som händer. jag kom dit vid typ 4, så gjorde vi i ordning oss och så och sen när alla tjejer hade kommit vid halv 7 typ så gick vi och åt. sen så gick vi tillbaka till linda och så började vi dricka och sjunga singstar. sen rullade det in folk hela tiden och det vart faktiskt ganska många tillslut! :)

läggar upp lite mer bilder snart från själva "festen"..


"bilder från middagen"


malle, michaela, marie och Linda


malle, michaela, marie och Linda


michaela, jag och Linda


michaela, jag och Linda


Linda, malle, Jag, Marie, Michaela, jennifer, malin, emma och Linnea


michaela, malin och michaela


Linda, marie, jag, michaela, jennifer, malin, michaela, emma och linnea


Linda, malle, marie, jag, michaela, jennifer, malin, michaela, emma och linnea


malle, michaela, michaela, jag, jennifer och marie


michaela, malle, emma, linnea, marie och linda


alla tjejer


alla tjejer


michaela, jennifer, marie, jag och malin


malle, marie och linnea


jennifer och michaela


michaela och michaela


24 september

Nu drar jag till Linda, och sen blir det ppaaaarrtttyyyy!! :)
so long suckersss!


bild


va tycker ni..?
är det värt 250 kr när man har dåligt med pengar..?


23 september

idag har vi haft idrottsdag. vi hade stadsorigentering satt vi "sprang" runt i stan i 1 tim och 45 min. blev klarar rätt snabba alltså för vi hade 3 timmar på oss, men det var skönt för då kunde vi sätta oss och äta i lugn och ro..

efter det så var jag lite med älskling, rikard och jerry. sen stack jag hem till linda där hon och marie va.
vi fixade lite inför i morgon, åt tacopaj och sen gick vi till vällingby och shoppade lite också, fick med mig en hem riktigt söt bh, sköönt!
sen ville jag köpa ett jättesött linne, men vet inte om det var värt pengarna nu när jag har så dåligt av sånt.. lägger upp bild sen :)


jennifer, linda och marie


jennifer, linda och marie

22 september

Fotbollen gick inge bra, vi förlora med 0-1 satt det va inte skitkul. Vart dock riktigt spännande i slutet och aik hade några chanser men dom fick aldrig in nått tyvärr. Menmen, nu ska jag gosa med älskling!:)

22 september

har precis ätit klart och snart ska jag göra mig klar och sen sticka till bussen mot stenhamra. ska träffa robin och patrick där och sen bär det av till råsunda där vi möter kalmar (?) ikväll. trevligttrevligt, det var länge sen det var match...
idag va jag i skolan som vanligt, hade två prov och det gick förvånandsvärt bra! hade nästan inte pluggat någonting och ändå så kunda jag typ svara på alla frågor. riktigt skönt!

aja, nu ska jag fixa det sista byebye<3


21 september

Rätt svar:




får äntligen börja övningsköra! :)
och va tror ni, kommer jag klara att ta körkortet när jag fyller år den 14 februari?


21 september

haha, som sagt så är jag hemma hos linda och vi har precis ätit tacos :)
innan vi började med maten så var jag och michaela lite rastlösa satt vi klädde ut oss och tog lite fina bilder:














21 september


gissa vem jag är hemma hos? :)


dagens fråga..

har ni varit med om att ni går upp på morgonen och känner vilket uselt humör ni är på och sen helt plötsligt så har det ändrats av något tex en sak eller en person?
exakt det hände för mig nyss! gick upp och kände att jag bara ville gå och lägga mig i sängen igen, går ut i hallen och tar upp posten, öppnar ett kuvert som är till mig och så vipps...är man på SUPERBRA humör! :)

kan ni gissa vad som stod i kuvertet? ;)
den som gissar rätt får en länk i bloggen, om ni också bloggar såklart!


20 september

sitter och funderar på om jag orkar plugga, borde egentligen göra det men jag vet inte riktigt vad det är jag ska plugga på, och ingen i min klass verkar veta det heller -.-
menmen, får sovmorgon i morgon eftersom att jag ska till tandläkaren och det är inte förän vid 11. sen drar jag till skolan för typ 1 lektion, onödigt jag vet! men jag ska hem till Linda efter det satt det är lika bra att åka till skolan. sen senare på kvällen på blir det dans igen, skooojj! :)

nä nu måste jag ta tag i pluggandet, hej!

20 spetember

hejsvejs!
har typ inte gjort någonting på hela helgen, mest umgåtts med älskling vilket jag har gjort idag också, blev tyvärr ingen solning med marie. vi får ta det någon annan gång i veckan.
nu sitter jag hemma med robin och jerry. vi ska nog snart dra men jag har ingen aning om vart.. dom där grabbarna är inte skitbra på att planera -.-  haha

juste, i fredags gjorde jag faktiskt nått lite annorlunda. jag åkte limosin! :)
fredriks granne behövde någon som körde hans limmo, och då fick robin det jobbet och så följde jag med. satt vi skjutsade in honom och några av hans kompisar till sumpan och sen åkte vi runt i stan med den där. inte jättekul men ändå lite annorlunda..


jag och älskling hos rikard i lördags


20 september


dagens outfit(s)



jeans - Ginatricot
Tröja - BikBok
Jacka - VeroModa
Skor - DinSko


i onsdags


bild på mig från i onsdags när jag och miccan hade varit och ätit och skulle sola :)


17 september

har precis kommit hem från skolan men ska snart dra igen. ska som sagt klippa mig idag klockan halv 4. efter det vet jag inte vad jag ska göra, men ska i alla fall vara med älskling så får vi se vad vi hittar på..

imorse när jag tog bussen från robin så gick den sönder efter typ två stationer satt jag fick stå där i en halvtimme och vänta på nästa buss, jävla sl asså! kom över en halvtimme försent tack vare dom. fast jagmissade inget viktigt som tur va :)

igår åkte jag till patrick som sagt, miccan följde med också. där umgick vi med honom och saga och så tittade vi på idol. riktigt underhållande program måste jag säga men shit va mycket reklam det var. helt sjukt!
när miccan hade åkt och jag va kvar phc väntade på robin så lekte jag med saga och så fixade hon mitt hår, haha riktigt söt unge det där asså :)


16 spetember

woopsii, glömde bort att jag skulle uppdatera. Har suttit hemma hela kvällen och gjort typ ingenting, pluggat lite, tittat lite på tv och suttit vid datan. snart ska jag ta mig till patrick och umgås lite med honom. trevligttrevligt! :)

imorgon är det fredag, både jippie och buhuu. det är skönt att det är fredag men ska ävan klippa mig satt jag längtar ju inte direkt, menmen det är ju sånt som måste göras..



tänk om jag kommer hem och ser ut såhär? :o


16 september

har precis varit ute på en psringtur i regnet,
ska bara hoppa in i duschen så får ni en lite bättre uppdatering sen! :)


HJÄLP

håller på och letar efter ett par vinterskor, alltså ett par stövlar.
har fått för mig att jag vill ha ett par speciella men jag hittar inga såna någonstans!
tänkte om ni kunde hjälpa mig och tipsa vart det kan finnas? :)

jag vill ha ett par svarta, lagom lång och inte allt för höga mockastövlar, dom ska även sitta tajt runt benet.
vet inte om jag kan förklara så mycket bättre, någon som vet nått? (a)


15 september

hejsvejs, planerna blev inte alls som jag hade tänkt mig idag. älskling har inte hört av sig, antingen jobbar han eller så struntar han i att höra av sig satt jag skiter i honom, haha :)
iaf, istället ska jag åka in till stan med miccan och sola och äta. riktigt trevligt!
känner att det är nog bra att jag kommer bort lite från robin också, jag vill ju liksom inte tröttna på honom :)




bilder från helgen


robin, miccan, emelie och thomas


robin, miccan, emelie och thomas


lillen och jim


15 september

ååh, är så sjukt trött satt jag vet inte vart jag ska ta vägen. det där med att jag skulle få sovmorgon va ju bara bullshit! robin berättade ju aldrig att han började tidigare än vanligt satt vi åkte från honom redan vid 7 i morse. han släppte mig till globen och så tog jag tunnelbanan till alvik där jag mötte malle.
inte skitkul att jag går till kvart i 4 idag också, har verkligen ingen lust med det! menmen, det finns inte så mycket man kan göra..

idag har jag ingen aning om vad ska göra, älskling ska typ på hockey om dom får tag på några biljetter annars hoppas jag på lite hemmamys med honom :)
annars funderar jag på att åka och träffa alexandra, men hon verkar inte förstå innebörden med att ha en mobiltelefon -.- haha


14 september

hejhopp. sitter och väntar på att tiden ska gå för snart ska jag och linda gå till bussen och åka och dansa :)
idag har vi varit i skolan, riktigt tråkig dag må jag säga. vi hade origentering men det gick helt okej för jag och linda är så jävla gryyymma! sen åkte vi hem till mig och lagade köttbullar och makaroner, en riktig gormetmiddag ;)

sen efter dansen så åker jag med älskling och sover hos hans pappa, satt jag får lite sovmorgon i morgon.. inte helt fel! :)

bild från origenteringen


14 september

såhär ser veckans planer ut:


12 september

godmorgon!
igår blev det inte så att jag var med bara emelie och miccan. vi åkte ist tillsammana med lillen och jim hem till thomas bror där thomas och robin var. vi hade jättetrevligt, sjöng singstar och spelade kort. det kom även lite annat folk också satt det var riktigt kul! :)
när vi skulle därifrån så tog vi bussen typ två stationer och sen gick vi därifrån till brommaplan och det var inte alls så långt som jag trodde!

nu sitter jag och väntar på att älskling ska ringa. han ska kanske åka och köpa cross idag, men om han inte ska det så ska han komma hit, annars ska jag nog åka till patrick som kom hem igår :)


lillen och miccan


lillen, miccan och jim


robin, miccan, emelie och thomas


11 september

Jag valde tillslut remember me, tyckte att den var ganska bra faktiskt. själva filmen var riktigt bra men jag tyckte att slutet var dåligt. jag tycker mer om filmer där man verkligen får se vad som händer inte där man bara fattar att det har hänt. annars var den som sagt riktigt bra och sorglig! :)

nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ta mig nått att äta. sedan ska jag vara med miccan och emelie, trevligt trevligt! :)


11 september

har precis pluggat lite och nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film, antingen Remember me eller
The last song...?


10 september

nu blir det glass och filmmys med marie :)


9 september

idag har jag haft en riktigt trevlig dag. först va jag i skolan som vanligt och sen åkte vi på studiebesök i gamla stan. inte jätteroligt men ändå ganska intressant. dom filmade oss när vi var där för att göra en sorts reklamfilm och den där utställningen. kan lägga upp den sen när den kommer ut om jag kommer ihåg :)
sen följde jag med linda och michaela till stan och där träffade jag carro! jätteroligt att träffa henne igen och vi hade jättemysigt. gick runt i affärer och sen fikade vi också. hade verkligen mycket att prata om! :)
fick även med mig ett par skitsköna och snygga jeans! tack till min underbara mamma som betalade hälften! :)

ska snart åka hem till robin, men först ska jag bjuda på lite bilder från dagen..


jag och carro


haha, carro hittade en rosa jacka som hon ville ha och jag är inte förvånad..;)


mina nya byxor, och även kvällens outfit


8 september

sitter och väntar på robin, och det har jag gjort sen typ halv sju. den där grabben har verkligen problem med att göra det han ska. menmen, håller på och fixar mat till honom satt det är klart när han kommer satt vi sen kan åka till hans pappa och soova. sak upp tiiiiidigt i morgon eftersom att det är torsdag och har matte B klockan åtta.

skulle egentligen träffat alexandra idag men hann inte det :(


saknar min lycka <3


8 september

sitter och tittar på troja medans marie håller på med mitt hår, mysigt:)

8 september

sitter i skolan och har trååååkigt, har precis ätit lunch och sitter och väntar på att svenskan ska börja. vi tittar på troja på dom lektionerna, riktigt bra film måste jag säga!
idag ska jag gå lite tidigare från skolan för att fixa min naglar. har lyckats hålla dom hela den här gången, fast dom är ju inte direkt vackra haha.



känner att det här var ett superintressant inlägg..
någon som har tips på nått som ni vill att jag ska skriva om? :)


nytt i garderoben



har även köpt ett par nya skor, liite små men jag kommer säkert att gå in dom :)
299:-


7 september

hejhopp.
har precis kommit hem från dansen, eller har hunnit duscha också.
det var i alla fall riktigt roligt och jag ska absolut fortsätta! fast det var inte så ansträngande som jag trodde så får nog börja med lite träning hemma också :)

ska snart lägga mig i sängen och sätta på en film, och ska sova själv också satt då får jag hela sängen för mig själv och så slipper jag älsklings hostande, rätt skönt faktiskt ;)



michaela


hahahahaha, riktig humor!


Kommunikation-lektion

Och det här är därför jag valde barn och fritid :)

6 september

har precis stoppat i mig lite mat och nu tänkte jag berätta lite om dagen innan jag tar o hittar på någon..
vaknade upp hos robins pappa, helt själv, eftersom att dom jobbade. Gick upp och tittade lite på tv och sen bar det av till vällingby. Där mötte jag upp marie och vi gick och kollade lite i affärer. försökte hitta ett par skor men hittade bara såna som jag inte hade råd med :(
sen gick vi i alla fall och solade, precis som förra måndagen. riktigt skönt!

nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. kanske ska ta och ringa tjejerna och hitta på nått med dom :)


ett utav skorna som jag hittade, kostade 1500kr


4 september

sådär ja, vart ungefär en halvtimmes prommenix! nu ska jag sätta på mig slappkläder och lägga mig i soffan och titta på gamla dansuppvisningar medans jag väntar på jerry och robin ska ska komma hit ikväll och äta kräftor. smarrigt! :)



har upptäckt att mjuka shorts är mycket skönare än mjukisbyxor när man ligger i soffan! :)


4 september

hejsvejs.
ska snart ge mig ut på långprommenix med vovven eftersom att mamma är på väg till mina kusiner. men det är ju bara posetvit för mig för då får jag lite mortion.
har bestämt mig för att på tisdag när jag börjar på dansen så ska jag även börja träna och äta nyttigare. har ätit alldeles för mycket godsaker och varit alldeles för lat över sommaren.
satt på tisdag blir det skärpning!




4 september

Har kommit på en ny sak som kan göra min blogg lite roligare, eller aa. jag har inte kommit på det själv utan tagit det från kissie. tycker faktiskt att hennes blogg är riktigt rolig att läsa även fast hon är helt blåst och jag gillar inte henne alls, haha.

i alla fall, tänkte börja med att (försöka i alla fall) lägga in ett schema på vad jag ska göra veckan som kommer. ska försöka att hinna med ett schema för varje vecka men tror att det kommer bli svårt att hinna med ibland, men ska göra mitt bästa i alla fall :)

såhär ser nästa veckas schema ut i alla fall..


"veckans vill ha"


jag vill ha den här! :)


3 september

idag slutade vi tidigt satt jag och marie åkte hem till mig och bakade smarriga chokladmuffins. sen tittade vi på gamla filmer som jag och kompisar har spelat in, har nog inte skrattat så mycket på länge. det var riktigt kul!
när marie hade åkt så satte jag igång att storstäda mitt rum, verkligen ordentligt! rensade ur varenda låda och kastade två påsar med en massa gamla saker. blev riktigt nöjd också satt det känns skönt.
nu håller jag på och göra i ordning mig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll men tror att jag ska vara med min älskling i alla fall :)


leggings -H&M
linne - ginatricot
kofta - H&M


bilder

här kommer lite bilder från min extremt långa håltimme :)





årets mössa? ;)


2 september

suck, blir ju riktigt deprimerad när man måste börja skriva september.. hösten är ju verkligen påväg nu i alla fall. det är typ 5 grader på morgonen när man går upp.
idag har jag haft en ganska skön dag trots att jag fick gå upp supertidigt. började liksom åtta med två och en halv timmes matte b. men idag gick det relativt fort, jobbade med en tjej i min klass som heter elin och vi fick verkligen in snitsen på det vi gjode satt vi vart klara med allt. riktigt skönt faktiskt! :)

snart ska jag gå till bussen och åka ut till landet, eller aa.. ännu mer landet. ska faktikst åka ändå ut till älskling. satt framför mig har jag en 45 min lång bussresa, hejdå :)

RSS 2.0