24 december

jag vet att jag borde skriva om min julafton och visa bilder på mina julklappar, men jag orkar faktiskt inte just nu. nu ska jag kolla på grey's anatomy och vänta på att min älskling kommer! GOD JUL!


23 december

uppdaterar lite om dagarna snart om jag hinner,
nu ska jag hjälpa mamma med dom sista julförberedelserna :)


resultat

Före:




Efter:


18 december

sådär ja, nu har jag kommit en bra bit på min lilla lista, vilket är jätteskönt!
snart ska jag även palla mig upp till ica för att köpa lite saker till min middag. tycker faktiskt att det är kul och laga mat! :)

1. julstäda mitt rum  - KLART!
2. träna  - KLART!
3. få lite skolsaker gjorda  - har i alla fall börjat lite vilket är bra!
4. slå in julklappar
5. duscha
6. kanske ska övningsköra

så nu ska jag plugga lite till, sen fixa middag och sen försöka göra klart allt på listan! :)


18 december

godmorgon, vaknade i morse av att robins bror kom in och sa att han skulle jobba. satt det var bara att gå upp och klä på sig.
nu är jag hemma och har precis gjort frukost. känner att jag kanske skulle ha gått hotel-restaurang istället för jag är fan grym på att baka. har gjort scones och dom vart skiiitgoda!



det kanske var tur att robin skulle jobba idag också för jag har ganska mycket som jag skulle behöva få gjort i helgen:

1. julstäda mitt rum
2. träna
3. få lite skolsaker gjorda
(är duktigt på att vänta med att göra saker)
4. slå in julklappar
5. duscha
(6. kanske ska övningsköra)


satt det är ju bara att börja...


min önskelista, del två



två tröjor från GinaTricot, ser ganska lika ut på bilderna men dom var inte så jättelika i verkligheten :)



självklart min mössa! :)


och sen önskar jag mig även tunna strumpbyxor/leggings med mönster. alla mina är trasiga satt jag känner att jag behöver det :)


15 december

sitter och skriver ut bilder på kläder som jag önskar mig i julklapp, hittar faktiskt inte så mycket vilket är lite tråkigt... iaf, snart ska jag träffa emelie och miccan. väntar bara på att emelie ska höra av sig och säga att hon har slutat så ska jag möta henne och miccan.
vet inte vad vi ska hitta på men nått roligt blir det nog.
imorgon är sista dagen i skolan också, ruggigt skönt! och då ska vi bara kolla på avslutningen i cafeterian och sen ska vi fika lite med klassen, myyysigt!




min önskelista, del ett



1. Iphone

spelar inte så stor roll om det är 3:an eller 4:an, personligen så tycker jag inte att det är så stor skillnad på dom. men om jag måste välja någon så skulle jag helst vilja ha 4:an eftersom att det är bättre batteritid och så är den snyggare ;)




2: gymkort

känner att jag måste börja träna och få upp min kondis lite, satt det här skulle ju inte sitta fel :)




3. wii fit

går ju faktiskt lika bra att träna hemma satt det här skulle ju inte heller sitta fel :)




4. pengar

står självklart alltid med på listan för man behöver alltid pengar, speciellt när allt blir så billigt efter jul :)


 

5. grey's anatomy box 2 & 3

behöver jag ens förklara varför jag vill ha dom, tror att jag har berättat tillräckligt hur mycket jag älskar det här programmet ;)


14 december

tjoo, har precis kommit hem från robin. vi skulle ha fixat klart BMW:n men så blev det inte.. syndsynd
idag har jag i alla fall varit i stan med michaela H och köpt klart mina julklappar och så har jag också ÄNTLIGEN hittat en mössa som jag fastnade för. så den skrivs ju upp på önskelistan direkt! ;)


 
va tycks? :)


13 december

lucia idag, satt just nu sitter och mumsar på lite lussebulle, pepperkaka och julmust. smarrigt!
idag har jag varit hos emelie hela dagen, sov ju hos henne. vi har suttit och tittar på grey's anatomy hela dagen. sjukt bra serie måste jag säga. den har verkligen allt! :)


12 december



typ nått i den här stilen, tror ni att det skulle passa mig? :)


12 december

jag behöver hjälp. jag vill ha en pälsmössa, fast inte helt i päls utan en sån där med öronlappar som det bara är päls i.. men jag vet inte vart det finns och att söka på google blev jag inte speciellt klokare av. satt är det någon som vet vart man kan köpa sånt? :)


bilder


scott


thomas och scott


miccan, lillen, calle och jim




calle och thomas


scott och thomas



calle och lillen


fredrik och jag


fredrik och peppe


jag, emelie och jonas


robin, jag, emelie och jonas


robin, jag, emelie och jonas


robin, jag, emelie och jonas


robin, jerry, emelie och jonas


patte, fredrik och robin


patte, fredrik, miccan och jonas


robin och emelie


robin och emelie


fredrik och thomas


fredrik och thomas


emelie och jonas


emelie och jag


patte, robin och thomas


jonas, jerry och rikard


patrick, patte och fredrik


folk


miccan och rikard


jim rikard och lillen


jonas och jerry


jeery och robin


12 december

har precis kommit hem efter ännu en kul helg. ska försöka bestämma mig om jag ska plugga eller joina mamma och titta på en film... filmen låter lite mer lockande men jag skulle ju behöva plugga lite.
iaf, i fredags var jag med robin och jerry. först satt vi hemma hos mig och spelade wii och åt pepparkakor. sen lånade vi pappas bil, hämtade calle och sen åkte vi och sladdade. när vi var på väg hem så svängde vi in på en grusväg vid drottningholm där ingen utav oss hittade. och sen lurade vi calle att vi hade åkt vilse och att vi inte hade någon bensin kvar eftersom att mätaren var trasig. haha, han blev nog lite rädd där ett tag för vi hamnade verkligen mitt ute i ingenstans.
sen igår så fixade jag först mina naglar och sen åkte jag, robin, jim och jerry till robins pappa och städade och fixade lite inför kvällen och sen var det paarty! riktigt kul var det, fast alla åkte hem ganska tidigt men det var nog ganska tur eftersom att vi var tvugna att städa dagen efter.

har många bilder att bjuda på satt dom kommer snart! :)


9 december

sitter i skolan och har precis harft matteprov. det gick sådär för självklart så kom det typ 4 uppgifter från kapitlet som jag inte hade hunnit plugga på.. inte kul!
nu måste jag sitta här och vänta på nästan lektion som börjar om typ en timme, men då ska vi titta på film satt då kan jag passa på att sova lite (a)

igrå var jag och solade mer marie och linda och sen på vägen hem ringde robin och tjatade att han skulle få sina presenter för han jobbar i dag satt vi kommer typ inte hinna träffas. satt han kom hem till mig och fick dom och sen följde jag med till hans pappa och sova där. riktigt skönt eftersom att det blev närmare till skolan :)


9 december



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING PÅ 19-ÅRSDAGEN! :)<3


7 december

när michaela hade gått gick jag upp till ica och mötte emelie och miccan, vi köpte lite grejer och sen gick vi hem och gjorde skagenmackor och tittade på pretty woman, riktigt bra film! nu har jag en lite paus i mitt mattepluggande för jag är helt slut i huvudet. tänkte sätte mig och skriva lite på fsfarbetet istället satt jag gör någon nytta i alla fall :)


7 december

igår var det även dags för det första pulkaåket. åkte till maskbacken med robin, lillen och miccan och hade pulkarace. haha, lika kul som alltid och jag vann nästan ;) jag var i alla fall bäst på att hålla mig kvar på pulkan!

idag har jag gjort marsipanfigurer med michaela, vi satte på julmusik och fixade julstämmning satt det var jättemysigt! :)


ronja



 
 




bilder från helgen


miccan


robin e och patrick


folk


skinnet, robin e och thomas


robin


miccan och lillen


miccan och jonas


robin e och markus


7 december

har haft en dunderbra helg måste jag säga.
i fredags så var jag på lokalfest i bromma med robin, calle, robin e, markus, patrick och skinnet.
i början var det lite halvtråkigt men sen när vi väl kom in i baren så var det riktigt kul. calle höll på och raggade på någon tjej och alla satt och slängde dåliga kommentarer om honom, skitkul faktiskt.
sen i lördags så var vi hemma hos lillen och krökade. senare på kvällen blev det även basta och slänga sig i snön, ruggigt kallt! efter det stack vi till nästgården och spenderade resten av kvällen där. dansade till och med lite som jag aldrig brukar göra annars! :o haha, alla höll på och driva med en skitfull tant som försökte dansa med alla.
nej man som sagt blev det en riktigt lyckad helg!

bilder kommer snart ;)


-



What you've got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind

Because your love, your love, your love is my drug

1 december

ska snart hoppa ner i sängen och sussa eftersom att jag ska upp tidigt i morgon och plugga matteB, men först tänkte jag visa en lite gullig sak..
vi håller på med shakespeare i svenskan och så skulle vi göra om en utav hans pjäser till barnversion. först tänkte vi göra en pjäs, men bestämde oss sedan för att göra en dockteater ist och göra dockorna av frukt. haha
och nu idag blev vi klara med allt satt jag tänkte visa va söta dom blev..
vi ska spela upp det i morgon och det har blivit ett himla liv av det hela satt nu är inte det inte bara klassen som ska kolla utan massa annat folk och en massa lärare, haha lite kul faktiskt..


1 december



Grattiis systeryster! :)<3


RSS 2.0