31 augusti

hejsvejs! :)
har precis sagt hejdå till Linda och marie som har varit här en liten stund, vi har ätit kakor och provat lite kläder. men vid 4 så skulle dom göra annat satt nu sitter jag här själv och väntar på att något ska hända, funderar på om jag ska sätta mig vid tv och titta lite på topmodel eller nått.
men i alla fall, idag va jag i skolan som vanligt. vi hade 2 tim och 45 min lång håltimme och den spenderades på i liljehomstorget. hittade en massa saker som jag blev sugen på men jag köpte inget tyvärr.
blev speciellt sugen på en riktigt tuff tungpiercing, funderar på att gå och köpa den i morgon :)
marie tog lite bilder idag också men har tyvärr inte fått dom satt lägger upp dom så fort jag kan..

30 augusti

Godkväll! Ligger hemma hos älskling och tittar på fångarna på fortet. Får tyvärr titta själv eftersom att robin är sjuk och ligger redan och sover. Men funderar också på att gå och lägga mig snart. Det Är ju trots allt skola i morgon...

30 augusti

fick lite bråttom sist jag skulle blogga, skulle ju lägga upp bilder på lite kläder som jag ville ha, remember? men robin kom fortare än jag trodde satt jag hann inte med det.

har inte uppdaterat eftersom att jag inte har varit hemma på hela helgen. i fredags va jag med marie hela kvällen, vi shoppade, åt ute och sen åkte vi på party.
på lördagen så var jag med robin, thomas och jerry hela dagen och tog det mest lugnt.
på söndagen låg jag hemma hos robin och degade hela dagen och sen va det match på råsunda, AIK-göteborg. tyvärr förlorade vi med 1-2.

idag ska jag in och sola med marie (är nu för tiden ledig på måndagar :D), riktigt skönt ska det bli. tänkte lägga upp några bilder från i fredags också :)


26 augusti

hejhopp. har precis kommit hem för att äta lite och nu sitter jag och väntar på robin som är påväg hem från jobbet. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men hoppas att det är nått kul i alla fall. känns så meningslöst att inte göra någonting på kvällarna när man går i skolan hela dagen, men det kanske är bra att ta det lungt ibland..

sitter och tittar runt på lite olika klädsidor, lägger snart in lite saker som jag är sugen på :)

-

usch, är på jättedåligt humör. Blir verkligen arg för minsta lilla sak just nu satt jag ska nog gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar upp på bättre humör i morgon. GODNATT!

22 augusti

ska snart gå och lägga mig eftersom att det är skola i morgon igen, men tänkte skriva lite snabbt om dagen bara..
vaknade upp hemma själv eftersom robin sov hos rikard. vid typ halv 3 så åkte jag till stenhamra och mötte dom + patrick och amer. sen åkte vi, fast inte patrick, hem till robin och åt och efter det åkte jag och robin hem till mig eftersom att han hade lovat att vara med mig idag :)
vi tittade på sorority boys eftersom att han inte hade sett den och sen låg vi och snackade typ. riktigt mysigt faktiskt! önskar att vi kunde vara ensama lite oftare, han blir så gullig då :)

menmen ska sussa nu, godnatt! <3

<3


7 månader med min pojke idag
jag älskar dig robin! <3


20 augusti

yey fredag idag! :)
haha, har gått i skolan i en dag och jag längtar redan till helgen.
sitter och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket satt jag kan gå till bussen. skulle typ kunna gå upp 10 min innan bussen går för jag blir klar skitfort.
idag har jag bara 1½ timmes skola satt det känns inte skitnödvändigt att gå dit, men eftersom att det är första lektionen på de ämnet så är det nog bästa att ta sig dit i alla fall.

ikväll vet jag inte vad vi ska göra, men får hoppas att det händer nått kul för jag är fett taggad på pppaaarrtttyy! :)


haha, hittade den här i bildarkivet på bloggen :)


18 augusti

tjenixen! sitter hemma med alexandra och ska snart gå ut med hunden. tänkte bara visa er en anledning till varför det kommer att vara ganska dålig uppdatering från och med i morgon:



mitt schema den här terminen, helt sjukt!
kommer aldrig orka att gå i skolan sådär länge..
menmen, måndagarna är ju helt okej i alla fall, om man bortser att jag ska ha matte b i 2 ½ timme..

nää, nu ska jag sluta sitta här och deppa utan ist njuta av min sista sommarlovsdag!


new stuff


koftan som jag ville ha


spray som frächar upp fötterna när man går barfota i skor

+ lite nya underkläder :)


16 augusti

Goodmorning everybody!
idag ska jag åka till stan med marie, ska snart ta mig till bussen men först tänkte jag slänga in en dagens outfit :)


vitt linne & jeansshorts


15 augusti

hejsvejs.
sitter och väntar på att tiden ska gå satt man kan gå och lägga sig. har nästan precis kommit hem från fredrik där vi har spenderat hela dagen och bara degat, riktigt skönt faktiskt.
sitter också och funderar på vilken film jag ska se, finns några skräckfilmer som jag vill se men jag kan inte sitta och titta på dom själv för då kommer jag aldrig somna, haha!

funderar på om jag ska se den här:

ruskigt rolig film, nog en utav dom bästa filmerna jag har sett!
det var otroligt länge sen jag såg den satt nu ska jag kila och ladda ner den.
PUSS



13 augusti

sitter och kollar på kläder medans jag väntar på att patrick ska komma förbi och hämta mig. Blev riktigt sugen på att åka in till stan och shoppa upp mina sista pengar, men tror inte att patrick är så sugen på det. fick i uppdrag av honom att komma på nått som vi kunde göra medans han jobbade klart men min fantasi är inte på topp, och allt som jag kommer på är saker som jag vill göra och som han lär tycka är skittråkigt, haha vi får se hur det går med det där. lär väl bli tvn eller nått som vanligt...

här är lite saker som jag blev sugen på att köpa :)


 


12 augusti

Har precis fixat i ordning ett riktigt smarrigt kvällsmål. Gurka, morot och dipp!
ska lägga mig i sängen och titta på män som hatar kvinnor, och ja jag vet. är lite efter som inte har sett den. men såg slutet på trean här om dan hemma hos miccan och dom verkade ruskigt bra satt nu tar jag och passar på när jag inte ska sova med älskling eftersom att han inte gillar dom filmerna.

var på riktigt bra humör när jag vaknade idag också, för sommarvämen är ju tillbaka. det var så varmt idag satt vi var tvugna att hoppa i poolen, och vi stannade till och med i den ett tag :)

menmen, gurkorna väntar.. Godnatt! <3



dagens outfit


svarta leggings - ginatricot
Svart linne - ohio
kofta - H&M


11 augusti

tjenixen! är hemma på en snabbvisit för att fixa lite saker innan jag ska åka och fixa mina naglar. riktigt skönt att få det gjort eftersom att naglar har sett ut som ett bombnedslag ganska länge.
ikväll vet jag inte vad som händer.. kanske ska fråga tjejerna om vi ska hitta på nått kul, det var ju ett tag sen!

slänger in en dagens outfit snart också eftersom att det är tio min kvar innan jag måste gå till bussen :)

10 augusti

hejsan allihopa!
har inte uppdaterat på länge på grund av att jag inte har gjor nått speciellt. alla dagar ser ungefär likadana ut..
på dagarna ligger jag och robin hemma och tittar på johan falk filmerna och sen på kvällarna åker vi ut och träffar lite folk men gör oftast ingenting speciellt.

nu sitter jag och väntar på att han ska duscha klart, han tog precis ett dopp i poolen :)

haha, sötnos! :)


Bild från onsdag


6 augusti

godkväll, sitte hemma hos miccan med jim, lillen och miccan. vi tittar på en film som heter the tournament (?) stavas det så?
iaf, har sett den filmen förut här satt jag vet att den är riktigt bra. en tips till er som gillar spännande filmer.
ikväll har vi inte gjort speciellt mycket. vi har grillat och sen mest suttit och snackat lite skit. riktigt mysigt faktiskt! :)


5 augusti

tjenixen!
idag har jag varit hos min pappa och ätit tårta eftersom att han fyller år idag. gratttis till honom!
nu sitter jag och väntar på att miccan ska svara satt jag kan gå dit, men hon verkar inte förstå vad man har en telefon till, haha.
ikväll ska vi nog bara ta det lungt, typ titta film eller nått. alla verkar helt döda efter nattens festande :)

3 augusti



Sitter och väntar på Robin, Jerry och Markus. Vi ska in på bio snart och titta på den här filmen,
 trollkarlens lärling
vet inte riktigt vad jag tyckte om trailern men den verkar ganska lik typ harry potter.
menmen, vi får väl se :)


3 augusti

jahapp, idag kommer mammsen hem från halmstad. för att göra henne lite glad har jag slitit hela dagen och gjort allt detta:

  • Dammat
  • Damsugit
  • Skurat golvet
  • satt på diskmaskinen
  • gått ut med soporna
  • handlat

har helt enkelt varit riktigt duktig! :)
nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. ska i alla fall hoppa in i dushcen en snabbis och sen får vi se vad alla andra gör..


RSS 2.0