gästblogga

tjena sitter här med lotta och jonas och väntar på att bussen snart ska gå. vi ska dra till fredrik och partaja GAAAAAAAAAAAAAAAAAAALET! jag vet att lottisen är väldigt dålig på att upptadera, men jag lovar jag ska puscha på henne ! pussss michaela


sorry

förlåt för dålig uppdatering men det är ju som sagt lov och jag har knappt varit hemma. just nu sitter jag hos jonas och ska snart in till stan. det har hänt en hel del roliga saker som jag berättar senare. puss

kvällen

den här kvällen har jag inte gjort så mycket, har ju hållt på och packat hela dagen för att vi ska flytta ut i morgon. på kvällen så tog jag halv 7 bussen ut och träffade jim, robin r och markus. sen gick vi hem till patrick och sen kom några till och då gick vi hem till lillen och tittade på baksmällan, tror jag i alla fall att den hette. den va fett rolig. sen tog jag tolvbussen hem. nu funderar jag på om jag ska sova för jag ska upp ganska tidigt i morgon eftersom att det är match! :) 
så godnatt<3 

snälla jag ber dig, kom tillbaka till mig!


jag är fan...

...helt jävla knäckt, helt jävla förstörd! men jag orkar inte bry mig längre...om inte vårat förhållande, och om inte JAG metydde mer än så.. FINE!

skolan

hejhej,
förlåt för dålig uppdatering, (igen) men jag har haft så sjukt mycket i skolan. men nu är det mesta avklarat.
just nu sitter jag vid datorn och håller på och fixar med mina intervjuver. ganska kul faktiskt. när jag har slutat så ska jag åka in till stan och möta Alexandra och fika lite med henne. det ska bli väldigt kul att träffa henne, för det var väldigt länge sen:) men nu ska jag tagga. puss

äntligen..

..klaar! fy fan va skönt. jag har suttit och gjort mitt hälsopedagogiksarbete sen jag kom hem och nu är jag äntligen klar. funderar på om jag ska göra MVG delen i morgon, men jag vet inte om jag orkar.
nu är det bara 2 dagar kvar i skolan, sen är det höstlov och det ska också bli bra skönt! :)
men nu måste jag sussa, godnatt<3

skolan

guud va skönt! jag börjar bli klar med det mesta. har jobbat som en idiot hela dagen. och nu ska jag jobba en timme till. sen blir det hem och jobba lite till. haha menmen, hellre att jag gör det nu än att jag måste sitta på lovet och plugga. :)

skolan

förlåt för den dåliga uppdateringen men mitt internet la av igår och i morse så la hela datan av. vet inte vad som är fel med den men jag får hoppas att det inte är virus.
igår skulle jag ju egentligen ha åkt hem och plugga med jag åkte hem till Rikard ist och sov. bra skönt!
idag ska jag i alla fall åkte hem och plugga, måste varkligen göra det för jag måste bli klar med mitt arbete sonm ska vara inne på fredag. orkar liksom inte sitta sista dagen och göra klart det.
men nu måste jag börja skriva rent mina intervjuer. <3

morgontrött

godmorgon, idag känns det som en riktigt jobbig dag. när telefonen ringde så ville jag bara slänga den i väggen och fortsätta sova.
det blev aldrig nått biljettköp igår, utan jag tar det idag ist. igår åkte jag och emelie till stan och kollade på mobiler, eftersom att tele2 ringde mig och sa att mitt abonemang håller på att gå ut och om jag då förnyar det så får jag ju en mobil billigt :)
så idag blir det som sagt in till solna och sen hem och pluggaaa!! måste bli klar med mina arbeten. och igår va jag faktiskt duktig och pluggade både på gårn och på vägen hem. bra där!

funderar på någon utav dom här mobilerna:



skolan

hejsan,  nu sitter jag i skolan ska ska skiva ett jävla tal på engelska om nått som har med engelsktalande länder o göra. har ingen aning omj vad jag ska skriva om, någon som har ett förslag? (a)
idag ska jag åka till solna och köpa biljett till a.i.k-hammarby. sen kanske jag ska på visning (igen).
måste hem och plugga sen också för jag har fortfarnade hur mycket som helst, får nya saker hela tiden. ska bli bra skönt med lov sen.
men nu måste jag hitta på nått o skriva om, puss

-

idag har jag varit hos mina kusiner, va sjukt trött så jag somnade på en säng. när jag kom hem så satte jag och mamma oss framför tv:n och tittade på hål i väggen och åt mackar och drack varm oboy.
nu har jag precis tittar klart på parlamentet och funderar på om jag skulle plugga lite, men jag vet inte om jag har ork till det. men nu börjar det en film som jag tror att jag ska titta på ist. <3

Robin bengtsson

jag hittade en sjukt bra låt, kan verkligen inte sluta lyssna på den:)



blogg awards

vem tror ni vinner ikväll då? :)


flyttpackning

idag har jag typ suttit hemma hela dagen och packat och spelat farmville.
fast jag har ändå inte hunnit packa allt, och sen kan jag ju inte packa allt heller eftersom att jag använder det mesta som jag har i mitt rum.

före


efter


lördag igen

godmorgon. då var det lördag igen. inte så vanligt att jag är hemma på en lördagsmorgon, och jag skulle egentligen ha sovit hos rikard men det blev inte så...
idag har jag ingen aning om vad som händer men jag ska försöka att packa ihop typ allt i mitt rum satt jag har det gjort eftersom att jag flyttar nästa vecka.
kanske bäst att jag börjar redan nu för det är gaska mycket som ska packas. <3

-

hejsan, tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan jag försvinner ner i hälsopedagogiksboken.
idag så skulle jag som sagt träffa rikard. så efter skolan så åkte jag till stenhamra och så va vi lite hos patrick först. dom mekade bil och jag tittade på. haha
sen gick vi hem till honom och tittade på film. riktig mysig kväll. sen så sprang vi till bussen men jag missade den så vi fick gå tillbaka och då gick vi och pratade om den kvällen då vi började umgås. är sjukt glad för allt som hände den kvällen,om det inte hade hänt så hade jag säkert inte haft den mest underbara pojkvännen i världen :)

rikard och patrick

skolan

godmorgon allihopa.
nu sitter jag i skolan och har precis börjat min första lektion, svenska. inte så jätteroligt faktiskt. ska renskriva en intervju men fick precis reda på att mamma hade skrivit för lite enligt min svenskalärare satt jag måste typ göra om intervjuven. -.-
idag efter skolan ska jag åka till rikard och umgås lite med honom :) men jag tror att jag ska dra hem ganska tidigt och plugga för jag ahr hur mycket som helst nu:

fredag: prov i hälsopedagogik
Måndag: frågor i arbetssätt och lärande
Tisdag: prov i Ergonomi
Fredag: lämna in ett arbete om alkohol

sen ska jag läsa ut en bok och skriva om den till v.45 och sen ska jag göra 2 intervjuer till och skriva rent dom + göra en analys som ska vara klart v.45.

suck. satt det kanske är bäst om jag är hemma hela helgen -.- haha, fast det kommer ju aldrig hända :P
men nu måste jag börja jobba. puss

besöksrekord


minnesstund

ja, vad ska man säga. kvällen va fylld med många tårfyllda ansikten. men också lite skratt och prat om minnen. det var trevligt att se att det var så många som brydde sig. jag har nog fortfarande inte riktigt förstått, allt känns fortfarande helt overkligt. 

 
R.I.P

Felix Västerhamn


har verkligen fastnat för hans röst, haha så jävla söt!

kvällens planer

hejsan, dagen har varit helt okej. lite konstig för det som här hänt bara. man har ju lite svårt att släppa det ut tankarna. vi fick i alla fall sluta tidigare för att göra uppgifter hemma ist så jag åkte hem och sov. ska snart följa med mamma upp till konsum för att se om dom har något litet som man kan ta med tills ikväll. jag ska nämligen åka till syndby för att det är minnesstund där för Jesper klockan 9.
ska även försöka hinna med att plugga lite också, har så himla mycket saker som ska bli klara. 

 

R.I.P

Vila i frid Jesper Steen Söderdahl


the greatest story ever told




skolan

nu har jag engelskaprov, önska mig lycka till! <3

hos rikard

hejsan, just nu sitter jag hos rikard, helt själv. ska snart gå till bussen och ta mig till skolan. idag har jag engelskaprov men theo, min engelskalärare sa att det inte va så svårt satt jag får väl hoppas det.
haha, fast mitt största problem är att mitt idkort och mitt matkort liggen hemma satt jag kanske inte ens kommer in i skolan, och om jag gör det så kommer jag ändå inte få äta -.-
menmen, nu måste jag gå. puss

-

hej. idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. klockan 8 så vaknar jag av att jag får sms av emelie som ville att jag skulle komma och möta henne. sen gick vi hem till mig och fixade lite saker som några grabbar hade ställt till med i natt. haha, sen oackade jag lite saker också :)
sen skjutsade jag hem henne på moppen och så stack jag och mamma till ekerö där vi lämnade någr flyttlådor och sen va vi på visning. det var ett rätt så mysigt radhus. skulle lätt kunna tänka mig att bo där för det va nära till det mesta.
sen åkte jag och mamma till grillen och köpta mat.
efter maten så gjorde jag mig i ordning lite och sen drog jag ut och mötte robin r och rikard. fast vi drog typ direkt hem till rikard och tittade på tv.

i morgon är det måndag igen och jag börjar kvart över 12, bra skönt! :)
men jag tror att jag ska gå och lägga mig nu i alla fall eftersom att jag sov typ totalt 3 timmar i natt -.-
godnatt<3

juste, min data är trasig och ska in på verkstad så att det kommer bli ännu mer dåligt med bilder eftersom att jag kommer att sitta vid mammas data och hon har inte så många bilder som är så roliga o lägga ut. just so you know :)


jag och älsklingsmarkus på balen :)

gårdagen i bilder


jim, rikard, patrick och lillen


jim, miccan och robin


jim och jerry


emelie och jag


jim och jerry


lillen och miccan

-

hejsan allihopa. har fått önskemål att jag ska uppdatera oftare och lägga in flera bilder. uppdatera oftare ska jag försöka att göra men när jag inte gör det så är det oftast för att jag inte har något att skriva om. jag ska också försöka att lägga upp flera bilder men just nu så kommer der bara bli gamla bilder då eftersom att min mobil är inne på lagning.
iaf, igår så var jag i stenhamra hela kvällen, det var kallt men ganska roligt. sen sov jag hos rikard och jag har typ varit hos honom hela dagen. ikväll ska jag till miccan och kolla på fotboll:)
men nu ska jag hjälpa min mamma att packa lite. puss<3


riktigt gammal bild på mig

gamla minnen

-öland med emelie

- höjdarresan med klassen 06

 - åre med emelie

 -tiden då vi va som tajtast

 - våran tjejkväll

- första kvällen vi var med varandra

 -valborg 06(?)


skolan

hej, nu sitter jag i skolan och har precis lyssnat på någon tan som stod och snackade i typ en halvtimme om sin förskola. bra tråkigt!
idag vet jag som sagt inte vad som händer men jag har höst lite saker satt det kanske händer nått i alla fall :)
i morgon är det bara 2 veckor kvar tils vi flyttar, och jag hoppas verklgen att vi hittar någon lägenhet snart. fast jag ska ju ändå bo hos emelie om vi inte hittar nått i tid satt det gör ju inte så mycket om vi inte gör det. haha :)
men u ska jag gå och vara social med mina vänner. pusspuss

snabbis

hejsan, tyvärr blir det bara ett snabbisinlägg igen för jag måste sova och jag ska hinna plugga lite innan också. ska liksom upp kvar i 6 i morgon -.-
iaf, idag har jag först varit i skolan och sen så åkte jag till stenhamra och mötte upp rikard och hans kusin ronja. sen gick vi hem till honom och typ tittade på tv och tog det lungt.
senare på kvällen när ronja hade blivit hämtad så gick vi ut och umgick lite med patrick och robin.
i morgon är det äntligen fredag igen. tror inte att det kommer hända nått speciellt, men man kan ju alltid hoppas :) 
men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite arbetssätt och lärande. haha godnatt<3 

förlåt...

...för dålig uppdatering men jag satt faktiskt hemma hela kvällen igår och pluggade som en galning. satt jag orkade verkligen inte blogga när jag va klar.
men nu måste jag springa till bussen. ska försöka att uppdatera mer idag och ikväll. puss

TYCK TILL

hej, ska snart sova. men först tänkte jag att jag skulle fråga er som läser om det finns nått som ni vill att jag ska ändra på. är det något som jag ska skriva mer eller mindre om? ska jag berätta mer om mig själv eller skriva om andra saker som jag har åsiker om? ni får bestämma så tyck till nu :)
godnatt<3

(jag förra hösten)


hemma

hejsan, idag är jag hemma från skolan. har precis bakat chokladbollar och ska sätt amig och titta på en utav mina favortifilmer: The holiday. den är så sjukt bra! :)
idag vet jag inte vad som händer men jag hoppas att jag slipper sitta inne och häcka hela dagen. haha
men nu ska jag titta på filmen, pusshej


dagen

hejsan. idag så vaknade jag först upp hos rikard vid typ 2. eftersom att vi somnade vi typ 4 igår natt för att vi tittade på film. fast jag råkade somna men han väkte mig när filmen var slut.
iaf, när vi hade duschat och sånt så gick vi till patrick och va med honom och jerry. sen senare på kvällen så kom robin r, robin e, lillen och jonas också. vid typ halv 9 så gick jag och rikard hem till honom igen och åt och sen började vi titta på män som hatar kvinnor. men jag hann bara se typ en kvar för sen kom mamma och hämtade mig.
i morgon vet jag inte vad som händer, fast jag börjar kvar över 12 och det är bra skönt :) hahah
men nu ska jag sova. godnatt<3

igår...

...när vi va hos peppe så satt markus i hans fotölj och hade någon jälva hatt på sig samtidigt som han kom på en massa konstiga låtar. det va bra jävla roligt. vissa låtar va så roliga satt man håll på o dö av skratt. haha
här är två stycken såna låtar, den fösta har markus gjort och den andra har robin eriksson gjort :)

jag brukar sova hos carro då och då, men kondomen på. vi spelar ju såklart poker då, men jag hade ju för mycket flens dåå.
haha, jag kan säga att det här va en utav hans tråkiga och det är inte kul om man inte vet vad han snackar om.

hm, jag kan tyvärr inte skriva robins för jag se rinte vad han har skrivit. haha, men den var i alla fall bra rolig!

horoskop kan stämma

i morse på tunnelbanan så satt jag och läste metro. eller jag läste serien och horoskopet för det är det ända roliga. hah men i alla fall, mitt horoskop såg ut såhär:

Vattu­­mannen
21/1–19/2. Du känner dig uppskattad, vilket ger dig nya krafter. En önskan tycks snart kunna gå i uppfyllelse.

på dagen var vi på 2 museum. först det som ligger typ vid grönan, kommer inte ihåg vad det heter, men det var i alla fall ganska tråkigt. sen så va vi på musikmuseet och det var ganska roligt där:)
efter det så åkte jag hem och pluggade lite och sen åkte jag ut och var med några vid pizzan. sedan gick jag, miccan, robin x3, thomas, peppe, markus och jim hem till peppe och satt hos honom till typ 11 då vi gick ut.
vi satte oss vid konsum och då kom rikard. jag gick iväg och pratade med honom och berättade vad jag kände och så. och samtalet slutade med att vi betsämde oss för att försöka igen :D precis som horoskopet sa! satt ibland kan det ju det som står där vara sant.

jag är i alla fall hur lycklig som helst just nu, har inte ens lust att gå och lägga mig :)  

älskling<3

dansen

hej, måste snart gå til bussen men jag tänkte bara skriva lite om dansen igår.
vi kom dit typ 20 min tidigare och båda va fett nervösa eftersom vi skulle börja i en ny grupp. tillslut så börjar dom andra tjejerna rulla in och i alla fall min nervositet försvann. sen kom läraren och så pratade vi lite med henne och då frågade hon om vi visste att det var orientalisk (stavning?) dans. och det visste vi såklart inte. men vi följde med upp och kollade och det visade sig vara typ någon sorts magdans blndat med indisk dans typ. så vi gick därifrån ganska fort. haha
så tyvärr så blev det ingen dans för oss. men vi ska anmäla oss till en annan grupp idag och så får vi hoppas att vi hamnar rätt den här gången. haha
men nu måste jag kila. ska iväg på något leksaksmuseum idag med klassen, jag tror inte att det kommer bli så kul, men man kn ju alltid hoppas :) puss

RSS 2.0