godnatt

hejsan, just nu sitter jag och skriver lite på mina praktikuppgifter och smsar lite. tänkte faktiskt ladda upp bilderna från helgen men tyvärr så sitter jag så skönt nu satt jag orkar inte resa på mig och hämta sladden. får göra det i morgon istället.
iaf, idag har jag först varit på praktiken och sen åkte jag och miccan till solna och handlade julklappar. är faktiskt nästan klar redan :) bra skönt för jag hatar verkligen att köpa julklappar.
efter solna åkte vi hem till partick och tittade på en riktigt bra film, tyvärr vet jag inte vad den heter och jag hann inte se slutet heller för jag va tvugen att gå till bussen.
menmen, nu ska jag skriva klart och sen sova. godnatt <3 


Bussen

Hejsan. Nu sitter jag på bussen med jerry, rikard, jim, robin, robin, miccan, emelie och lillen. Vet inte riktigt Vart vi är på väg, vi var hemma hos jerry och helt plötsligt skrek alla att vi skulle springa till bussen. Så alla förutom 3 sprang och hann med bussen. Så åkte vi med den och vände, sen hoppade dom andra på och nu är vi typ på väg mot stenhamra. Haha vi får se vad som händer:p puss

bilder

hittade en sladd satt jag kunde koppla in mobilen eftersom att det fanns lite bilder där med satt jag lägger upp några så får ni resten sen :)


emelie, miccan, lillen och siba


jag, jonas och miccan


jonas, jerry, lillen, jim jag och robin


jim, jag och robin


jerry och emelie


jim, jag och robin

hos miccan (igen)

hejsvejs. nu sitter jag här hos miccan igen och väntar på att hon ska bli klar.
så länge tänkte jag berätta lite om igår och idag:)
vi åkte som sagt till robin. vi som va där va: jag, miccan, emelie, robin x3, rikard, andrea, jerry, jim, jonas, kevin, amer och lillen. sen kom det även några som jag inte kände. hade väldigt trevligt hela kvällen och vid ungefär halv 12 så skulle jag gå och ta en liten powernap. vaknar till en stund senare (trodde jag) och går upp. det är helt tyst i hela huset och det sitter endast 3 människor i soffan. jag blir helt förvirrad och kollar på klockan. då var den typ halv 5. jävligt arg blev jag. hade typ missat hela kvällen liksom. sen satt jag uppe ett tag och sen gick jag och la mig igen. vaknade typ vid 10 eller nått. dom som hade sovit kvar va: jag, miccan, emelie, robin r, robin e, jerry, lillen och jim. vi satt och tittade på tv och städade lite till typ 12 eller nått. sen stack vi till stan för att äta eftersom att robins kyl var helt tom. när vi väl va inne i stan så hade vi lite problem med att välja var vi ville äta eftersom att alla ville olika men vi ville ändå inte dela på oss. jag tjatade hela tiden om att vi skulle gå till donken för att det var enklast men det var det ingen som ville. och jag tror fan att vi gick runt där i två timmar och tjafsade om vart vi skulle. det slutade med att vi delade upp oss i alla fall. några åt på max och några åt på donken. haha, satt jag fick som jag ville tillslut :)
efter det åkte vi hem till robin igen och städade klart och sen drog jag och miccanb hit och dom andra till stenhamra.
jag kom faktiskt ihåg att ta fram kameran satt det finns ganska mycket bilder satt jag lägger upp dom när jag kommer hem.

ikväll ska vi ta en sväng till jerry där det är typ pokerkväll. poker är iofs inte nått som jag tycker är direkt kul men eftersom att man har rätt umgänge så tror jag att det kan bli kul i alla fall :)
men nu ska jag gå ner och äta. puss

hos miccan

hejhej, nu sitter jag hos miccan och väntar på att dom ska bli klara. har till och med tagit med mig kameran så jag hoppas att jag ska komma ihåg att ta lite bilder som jag kan lägga upp sen :)
har fått höra att det är några fler än jag trodde som ska dit så vi fål väl hoppas att det blir skojj. menmen nu ska jag gå och skynda på dom lite. puss

Praktiken

Hejsan. Just nu sitter jag i personalrummet och dricker varm oboy:) första gången jag testar att blogga med mobilen men det verkar ju funka bra. Slutar ju två idag satt det blir en fett skön dag! Men nu måste jag nog sluta för jag gissar att det är ganska dyrt. Puss

dagen

hejsan. idag har jag först varit på praktiken. slutade halv 5, suck! sen har jag bara varit ute och farit med miccan, rikard, robin och patrick hela kvällen. ganska trevligt faktikt även om vi inte gjorde nått speciellt.

i morgon blir det först praktik, sedan blir det hem och fixa sig och sen bär det av till sööööder :D 
det ska blir fett kul, fast det är flera som tror att det inte kommer blir det och funderar på att inte åka, bra tråkiga människor asså!
menmen vi får se hur det blir. nu ska jag spela lite farmville, försöker ju komma om äckelandreas. men det går sådär för han är så jävla nördig och sitter typ 15 gånger om dagen. men man måste ju försöka i alla fall. haha :) 

godnatt

nu hade jag tänkt att säga godnatt. börjar vid 11 i morgon satt jag får lite sovmorgon vilket ska bli väldigt skönt.

robin, jag, markus och miccan i sommras 


På fredag blir det favorit i repris, fast lite kallare och lite mindre bögar ;)

:O

vart har alla besökare tagit vägen ?
för någon månad sen var det uppe i 80 besökare och aldrig under 50, medans nu ligger det nere på 20 st.. har jag blivit så tråkigt? :o

senaste dagarna

hejsan. dom senaste dagarna har jag mest varit hos patrick med några och tittat på en massa skräckfilmer. fast ingen har varit riktigt läskig satt det är lite synd. idag ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt och göra några praktikuppgifter satt jag slipper sitta med dom i helgen.
menmen, nu ska jag fortsätta titta på "the heartbreak kid", ganska bra film faktiskt. har ni inte sett den så borde ni göra det. puss

 

kul praktik

fy fan asså.. kul praktik. klockan är 5 i 6 och jag ska snart åka. börjar liksom halv 7 -.-

söndag

hejsan. har nästan precis kommit hem från patrick. jag har varit där hela dagen och kollat på film med patrick, robin, rikard, jerry, miccan och amer. vi tittade först på en jättebra film. måste ta reda på vad den heter. sen kollade vi på en till och sen på två skräckfilmer som var helt okej. 
sen tog jag 9 bussen till centrum och sen gick skärvik bussen ungefär 50 minuter senare satt jag gick hela vägen från ekerö centrum hem till skärvik. trodde att det skulle bli bra jobbigt men det tog inte så lång tid faktiskt.
men nu måste jag sova. godnatt<3

bild


godnatt

tänkte bara säga godnatt.. i morgon blir det stan med miiiiiccccaaauuun :)

20 november

hejsan allihopa. nu sitter jag hemma och ska snart gå till bussen för jag ska åka och fixa mina naglar. kan lägga in en bild sen på resultatet:)
efter att jag har varit där så ska jag åka på tjejmiddag en liten stund och sen ska jag ut tror ja. får se om det händer nått roligt. puss

godnatt

nu tänkte jag säga godnatt för jag är sjukt trött och ska upp bra tidigt i morgon, och det är ju fredag satt man vill ju inte vara trött :) slänger in en gammal bild också, tror att den är från hösten 08 eller 07.

saknar dom lyckliga tiderna

snabbinlägg

hejsan. har precis vaknat från min lilla "powernap" som miccan brukar kalla det.
idag har jag bara varit på praktiken, ganska rolig dag faktiskt och sen åkte jag hem och sov.

vet inte vad som händer ikväll, comviq är helt cp satt jag får inte tag på någon. får hoppas att det löser sig snart...


paradise hotel

hejsan alliopa. sitter och tittar på paradise hotel men just nu är det paus. vanligtvis brukar jag inte titta på tv men jag var tvungen och se om det är bra eftersom att jag för många år sen följde det amerikanska paradise hotel och det gillade jag. men men, jag tycker inte att det är speciellt kul än... vad tycker ni?

idag har jag först jobbat, minddre kul eftersom att två barn spydde, satt det går troligtvis magsjuka på min avdelning nu sat det är bara att hålla tummarna på att jag inte blir sjuk.
efter jobbet gick jag till uppgård och mötte miccan och så gick vi till patrick och va med honom och lillen och spelare wii resort. väldigt kul men grymt svårt. haha
senare på kvällen gick vi till gårn och träffade lite mer folk och sen tog jag 10 i 9 till centrum och träffade daniel och snackade lite skit. riktigt trevligt att träffa honom igen :)
men nu ska jag fortsätta titta. puss


bild

nu är jag hemma igen, eller jag har varit hemma en stund iofs.
middagen var helt okej, väldigt lång men väldigt god mat. träffade en massa människor som visste vem jag var men kände inte igen en jävel. haha 
här är i alla fall en bild på min klänning som jag lovade. 

 

söndag

jahapp, då var det söndag igen. idag ska jag inte göra så mycket, men typ vid 4 så ska jag på 70års middag för min mormor fyller 70. va inne och köpte klänning och lite andra saker igår som jag ska ha på mig idag och jag kan ta kort på det om jag hinner sen.
puss

ny design

som ni säkert har sett så har jag ju fått en ny design, så det tackar ja sofie för! :) jag tycker att den är skitfin, vad tycker ni?

jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera men det är så mycket som händer runt omkring mig nu och eftersom att jag har praktik så är jag inte hemma så mycket heller. men jag försöker att skriva så ofta jag kan :) puss 

uttråkad

är du just nu ;
glad (x)
arg ( )
ledsen ( )
pigg ( )
törstig (x)
kramsugen (x)
besviken (/)
taggad ( )
trött (x)
hungrig ( )
uttråkad (x)

SENASTE.
du pratade i telefon med: robin r
du smsade med - rikard
du pussade - rikard
du åkte bil med - mamma
du gick promenad med - Miccan
du msnade med - vet inte

UNDER VECKAN HAR:
du gjort något du egentligen inte ville (x)
du skämt ut dig ( )
du kramat en vän som betyder mycket (x)
du bråkat med någon du hatar (x)
du gråtit (x)
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du inte skrattat åt någon annans skämt (x)
du spillt vatten på golvet ( )
du laddat mobilen (x)
du förstört något ( )
du slagit någon (x)
du gjort något du ångrar nu ( )
du badat i badkar ( )
du dragit skämt som ingen förstod ( )
du sett film (x)
du pluggat (x)
du matat fiskar ( )
du tappat rösten ( )
du sovit/slöat en hel dag (x)

Tjejlistan 08.
Har du ett par blåa string? - Ja
Vem var den senaste du pussade? - rikard, fortfarande..
Vad har du för bhstorlek ? - hemligt
Trivs du med det? - ja
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - ingen aning
Gillar du någon nu? - Ja
Vem isåfall? - gissa 3 gånger
Vad gjorde du inatt? - Sov
Och i förrgår natt? - Sov
Vad gör du innan du kan sova? - smsar
Kan du prata med din mamma om allt? - Nej
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - jag har ingen pojkvän
Choklad eller glass? - glass

Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
String eller hipsters? - String
Stövlar eller gymnastikskor? - Stövlar
Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio fakta
1. Hemstad - Stockholm
2. Hårfärg - Blond
3. Längd - 160
4. Frisyr - Olika
5. Ögonfärg - Blå
6. Skostorlek - 37
7. Humör - Trött
8. Orientering - va?
9. Civilstatus -  singel
10. Vänster eller högerhänt - Högerhänt

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - jadu, fråga honom..
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
6. Har du nånsin blivet kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - lite
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - jag vet inte
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - ja

Tio saker; Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - inget
3. Dag eller natt? - hm, beror på
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - vild fest 
8. Färgfoto eller svart och vita? - svartvita
9. Telefonkontakt eller face to face? - beror på
10. Bilddagboken eller myspace? - inget

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitet ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du nånsin gjort slut? - Ja
6. Har du nånsin gjort slut på en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa - Ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej?
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - va?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - kanske

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - visst
3. Är du fundersam? - inte direkt
4. Är du uttråkad? - jaaa
5. Är du tysk? - Nej
6. Är du irländare? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej, dom har aldrig varit det
10. Gillar du någon just nu? - Ja


gästblogg


miiiiccccan och kuung jung här ! VI KRAAAAAMAAS SÖNDER HÄÄR HEJDÅ!<333333333


min fredag


det här kommer min fredakväll att innehålla...

vad ska ni göra ikväll?


ny telefon

juste, har ju glömt att berätta att jag har fått min nya telefon nu. tillslut betsämde jag mig för w995. är riktigt nöjd faktiskt :)


-

hej. är fortfarande sjuk men jag mår mycket bättre och min feber är nere på 38 :)
just nu sitter jag och tittar på Dirty dancing och äter kexchoklad, så det finns ju bra saker med att vara sjuk också. ska bara lägga in lite bilder från förra helgen, sen ska jag sätta igång och plugga klart. puss


jag och emelie


miccan, jag, emelie och lillen

folk

miccan, emelie och patrick


det blir..

..absolut ingen skola för mig i morgon. allt har bara blivit ännu värre. febern har gått upp till 39.5 och jag ligger här och kalsvettas som en gris. inte kul! men men, får hoppas att jag blir frisk till praktiken nästa vecka i alla fall.
godnatt med er<3 

sjuuk

hej, ligger hemma i sängen och tittar på "om en pojke", rätt så värelös film. som ni säkert har fattat så är jag sjuk. vaknade upp med 38.6 graders feber och ont i huvudet. men det börjar bli bättre nu! vilket är väldigt skönt eftersom att jag hatar att ligga hemma. det är sjukt tråkigt. hoppas att jag kan gå till skolan redan i morgon. men nu ska jag försöka sova. puss

-

har ingen lust att blogga just nu, har fullt upp med annat. kommer börja igen så fort jag har lust..

RSS 2.0