i'm sorry

förlåt, men jag fick lite bråttom nu när jag var hemma satt hann inte lägga upp bilderna från helgen men jag lovar att göra det så fort jag kan<3

31maj

Hejsan. Sitter vid uppgårds tennisplan och tittar på när killarna spelar. Bra roligt att titta på! I morgon är det min sista skoldag, underbart! För på onsdag är jag ledig, torsdag och fredag ska jag jobba och sen är det slut. Fast kanske måste till skolan nästa vecka eftersom att jag har kvar saker i engelskan :(

30 maj

Gårdagen vad helt Okej, kunde ha varit roligare, nu blev det tyvärr inte så men jag har bara mig själv att skylla på. Iaf, idag har jag varit med Miccan, Lillen och älskling. Vi har varit på pizzan och redan suttit hemma hos lillen och tittat på tv. Nu ska jag och älskling titta på någon zombiekomedi. Godnatt:)

29 maj

Sitter i bilen på väg hem från solna. Har köpt lite nya saker men eftersom att jag har lite bråttom nu så lägger jag upp bilder på det en annan dag. Ni lär säkert få lite bilder från kvällen också:)

29 maj

Hejsan. sitter och väntar på att mamma ska duscha klart för sen ska vi ta oss in till solna och shoppa lite. kan verkligen behöva lite nya kläder. vet inte hur jag lyckas men det känns som att jag har ett hål i varenda linne som jag sätter på mig. haha

ikväll ska jag till lillen, eftersom att han fyller år :)
vi ska grilla och kanske ta ett litet dopp i poolen. fast det kommer nog vara bra kallt.
fast det ser ut som att vädret ser ut att bli sådär ikväll, tur att vi satte upp partytält igår ;)


29 maj


GRATTIS ANDREAS "LILLEN" JUNGNER :)<3


Kvällens outfit


27 maj

sitter i solen medans killarna spelar fotboll, bra skönt! :)

26 maj

Ligger i sängen och tittar på någon film på 6an medans robin duschar, det verkar helt Okej faktiskt. Fast jag förstår inte så mycket. Idag efter deras träning på åkte vi till Stenhamra och killarna spelade fotboll medans jag umgicks lite med miccan och emelie. Riktigt trevligt!:)

beslutsångest




har provat dom här två och jag gillade båda...
ni har inga tips på någon snygg bikini som inte är alltför dyr? :)


26 maj


robin är stjärna på att tanka :)

skolan

tjenixen. sitter i skolan med linda och väntar på att michaela ska bli klar med sin redovisning. sen ska vi till torget och jag ska köpa leggings och prova en bikini.

imorse när jag och älskling var på väg till skolan så fick vi bensinstopp, haha! va första gången jag någonsin har fått det satt det var lite roligt. vi fick sitta där i en halvtimme sen kom hans mamma med en dunk bensin. satt jag missade första lektionen, som också var min enda lektion idag -.-



Dagens outfit


"VECKANS VILL HA"


25 maj

sådär ja, nu har jag tittat klart. ruskigt bra film!
iaf, för någon vecka sen hittade jag och linda en lapp i bromma där det stod om ett kvälls/sommarjobb.
satt vi hörde av oss till honom och fick prova på att jobba. vi skulle gå runt i områden och sälja saker.
satt igår så åkte vi till alvik för att möta honom. vi va där 5, då skjutasde han oss till ett ställe och visade vart vi skulle gå. satt vi började och sålde lite påsar då och då. sen vid tio över sju så träffade vi honom igen för att han skulle se hur det hade gått och skjutsa oss till ett nytt ställe. där gick det jättedåligt och vi sålde nästan ingenting. vi började bli jättetrötta, törstiga och irriterade. sen när klockan var kvart i nio så satte vi oss och väntade på en bänk och sen kom han och hämtade oss. då hade jag och linda sålt för 1200 kr tillsammans. så satte vi oss i bilen och han började räkna hur mycket vi hade sålt och hur mycket han skulle ha av det. sen tog han pengarna och skjutsade oss tillbaka till alvik. där kollade jag och linda hur mycket vi hade kvar av dom pengarna vi hade tjänat ihop... 230 kr...TVÅHUNDRATRETTIO KRONOR, ATT DELA PÅ! helt jävla dumt i huvudet om jag får säga det själv. satt jag fick hunda kronor av att gå runt och jobba i fyra timmar. helt sjukt asså!

25 maj

godmorgon, eller.. god förmiddag kanske man säger eftersom att jag har varit vaken sen ca halv 8. sov ju hos älskling och han skulle till skolan satt det var bara att gå upp.
sitter och tittar på titanic, fast just nu tittar jag inte för dom springer runt och skriker och det är bara jobbigt! men snart kommer slutet och då måste jag titta.

idag vet jag inte vad som händer. hade tänkt att sitta ute och sola lite, men det ville inte vädret tydligen. bara en massa regn, inte alls roligt! :(
juste, skulle berätta om gårdagen också, men jag gör det snart..


:@

Det har var det värsta jag har gjort i hela mitt liv! Aldrig mer säger jag bara...

:@

hade precis skrivit klart ett långt inlägg och så råkade jag klicka på tillbaka... hinner inte skriva om det för nu ska jag åka och jobba, berättar mer sen...

Bilder från gårdagen


23 maj

Matchen idag slutade 1-1 och var ganska tråkig. Det hände inte så mycket. Nu ligger jag och älskling i sängen och tittar på hockey, tråkigt men mysigt:) Haha. I morgon är det skola igen men jag börjar tio över tio och har bara en lektion satt det är helt Okej i alla fall:) och sen är det ju näst sista veckan satt man ska ju inte klaga:)

23 maj

sitter i bilen i skå och kollar på robin och deras fotbollsmatch som precis har börjat. Inte skitroligt väder satt jag pallar inte sitta ute...

22 maj

Godmorgon:) ligger i sängen och väntar på att älskling ska vakna. Det är ju skit bra väder ute och det är nu man ska ligga vid badet och steka, inte ligga och sova. Kanske ska ta och väcka honom...

21 maj

står någonstans, har faktiskt ingen aning om var, och gör ingenting. Vi åkte in för att kolla på bilrace men det har inte hänt något än:( det Verkar faktiskt som att det kommer bli en väldigt tråkig kväll tyvärr, inte alls lika roligt som förra gången...

21 maj

Sitter i bilen på väg hem till robin. Vi har legat nere vid badet hela dagen och både solat och badat. Det börjar faktiskt bli skönt i vattnet nu:)

guess who?



ser ni nått nytt ? :)


har även köpt dom där skorna som jag ville ha, och det blev i svart :)

21 maj

Hejsan, har precis kommit ut ur duschen och ska snart åka till stenhamra.
idag hade jag bara nationellt prov och sen åkte jag hem. hade andra delen i matte, och det gick helt okej.
ikväll kanske jag ska med grabbarna till birka, annars vet jag inte alls vad jag ska göra. kommer väl hamna i stenhamra eller kanske hemma. någon som vet vad jag kan hitta på? :)


dagens/kvällens outfit

21 maj

fyra månader med älskling idag!:)<3

at school

godmorgon, sitter i skolan och väntar på att jag ska börja. har bara en lektion satt det känns ganska onödigt att vara här. men jag kämpade mig upp i morse och tog till och med bussen från älskling för att han var ledig. bra jobbat lotten! :)

idag vet jag inte vad som händer, men jag gissar att det kommer bli dövarmt på dagen satt jag drar väl till stenhamra och typ badar eller nått. skulle egentligen åkt och solat med marie men det känns rätt onödigt att sola solarium när man lika gärna kan sola ute :)

19 maj

dagen bestod faktiskt mest av detta...sol, sol, sol och faktiskt lite bad. Vi vågade oss i en gång, jag i alla fall. Några andra gick i flera gånger. Vid typ två kom älskling och hämtade mig och så åkte vi hem till jerry och åt rulltårta, bra gott. Nu ska jag och älskling gå och sova. Godnatt<3

Friluftsdag

tjatja, sitter i solen och äter min smarriga macka. Snart ska vi spela lite basket och sen ska vi bada, om vi vågar:)

19 maj

nu är det dags för idrottsdag, tjenixen ;)

18 maj

Tjena! Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Varit hos patrick, och sedan åkte vi hem till jerry och dom jobbade på verandan, sen stack vi hem till robin och åt och nu ska vi tillbaka till Stenhamra och spela fotboll:)

myspys

Nu tänkte jag krypa till kojs och mysa lite framför the o.c eller one tree hill med popcorn. mysigt va? ;)


my new nails


fransk manikyr, billigt men snyggt :)


17 maj

hejsan allihopa. sitter hemma och funderar på om jag ska börja med mitt vg/mvg arbete i ulsen. tänkte liksom passa på och göra det när jag ska vara hemma hela kvällen och till och med sova hemma! ovanligt va? haha, älskling ska nämligen till sin far satt då får jag lov att sova hemma.

menmen, idag hade jag bara en lektion. Sen åkte jag med marie och Linda till solna och kollade på jacka och skor. hittade faktiskt ett par som var helt okej som jag skulle kunna tänka mig :)

snart ska jag och mor åka och fixa naglarna också, bra skönt. är riktigt jobbit när dom är trasiga satt håret fastnar i dom hela tiden.

fast vet inte om jag ska ha svarta eller vita...?

hos älskling

tjosan, sitter hos älskling och tittar på hockey, eller.. han tittar och jag sitter vid datan.
imorgon är det skola igen, bra jobbigt! efter det vet jag inte vad som hände rmen vid sju ska jag i alla fall fixa naglarna, och det behövs kan jag lova. har två stycken som är trasiga och dom andra ser nut dom hej kom och hjälp mig. haha
men nu ska jag titta på det sista och sen gå och sova. godnatt<3

bilder


killarna vid badet


robin och ronja hos jerry


robin och jim



eskil, emelie, miccan, ronja och saga


patrick och jim


miccan och saga

16 maj

så, nu har jag bara lite av VG-delen kvar och jag är helt slut i huvudet satt jag väntar lite med det. juste, skulle berätta om dom senaste dagarna:


  • Torsdag - vaknade upp hos robin, va där ganska länge och tittade på tv och bara myste. sen stack vi till stenhamra och va hos lillen. sen gick vi ut och spelade lite fotboll. sen när dom andra stack hem till jonas för att meka med hans fyrhjuling så åkte jag, jim och robin runt i bilen och gjorde typ ingenting och sen stack vi hem.
  • Fredag - vaknade upp hos robin (som alltid), tittade på tv och bara slappade. drog till stenhamra och gjorde lite olika saker där. sen på kvällen åkte han, jag, lillen, jonas och patrick (i robins bil, sen var det flera bilar som åkte) till stan och åkte runt och kollade på olika bilrace, det var faktiskt ganska roligt. mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. vart lite tråkigt i slutet bara när vi åkte runt och gjorde typ ingenting och man började bli trött.
  • Lördag - lillen ringde och väckte oss klockan tio för att det var så fint väder, så vi gick upp och stack till stenhamra. där var vi nere vid badet och solade och vissa försökte bada men vågade aldrig, sen spelade vi lite fotboll, fast då låg jag och solade och sen stack vi ner till badet igen. efter det åkte vi hem till jerry och hämtade honom och sen till jim och hämtade pengar sen drog vi tillbaka till stenhamra och handlade eftersom att vi senare på kvällen skulle grilla hos jerry. kvällen vart riktigt lyckad och jag hade riktigt kul. vi åt (bra gott!), spelade twister och rökte vattenpipa. sen vid typ halv 11 så drog vi hem till lillen och sen spalde dom lite fotboll.
  • söndag- idag har jag bara varit hemma hos robin och tagit det lungt, sen skjutade han hem mig för att han skulle hem till sin farmor och äta middag.

men nu ska jag äta med mor min som precis kommit hem från halmstad, lägger upp lite bilder från gårdagen sen :)


back in the game

sådär ja, nu är jag hemma igen. har inte varit hemma sen i onsdags satt det är därför jag inte har uppdaterat nått. men imorgon kommer internet på telefonen tillbaka satt då blir det bättre uppdatering igen! :)

tänkte skriva lite om dagarna men jag måste se till att få klart min bokanalys, satt uppdaterar mer efter det ;)

at home

tjenixen, har precis kommit hem från stenhamra där jag har spenderat typ hela dagen, had eju bara nationelt i matte satt jag slutade typ 10. bra skönt! efter det stack jag och jerry till donken och åt lunch och sen drog vi till stenhamra där vi träffade en massa andra och så spelade vi fotboll.
jag är bara hemma en liten snabbis för att duscha och hämta lite nya kläder och så. kan ju vara bra nu när man är ledig resten av veckan. :)


hm, lite fel va.. men tänk om det kunde vara så skönt ute! fast lite för varmt kanske...

just so you know

blir ganska dålig uppdatering i en vecka nu för jag har inget internet på telefonen och jag kommer nog inte att vara hemma så mycket, just so you know! <3

10 maj

sitter i skolan och tittar på film, stockholm boggie. Den verkar faktiskt bra. Idag vet jag inte vad som händer, kanske ska åka och simma med mamma, men får se om jag orkar.

9 maj

sådär ja, nu var den där hemska kursen avklarad och alla hade rätt, den va skittråkig! höll nästan på och somna när vi tittade på en filmsnutt. aja, nu ska vi bara fixa allt med alla papper och greje och sen jävlar blir det åka av :D

snart ska jag gå till bussen och ta mig mot stenhamra, blir väl fotboll som vanligt. menmen nu måste jag gå, pusss

9 maj

syns det hur roligt jag har?

9 maj

har suttit i hilleshög hela morgonen och tittat på bilrace med älskling, jerry, rikard, robin j, patrick och andrea. helt okej faktiskt, men lite långtråkigt ibland när det inte kom några roliga bilar.

Nu har jag precis ätit och snart ska jag och mamma ta oss mot ekerö trafikskola och gå på handledarkurs. hoppas att det inte är alldeles för tråkigt.


8 maj

Idag har jag och älskling varit hemma och vaktat hans hundar, dom börjar bli bra söta nu! Ikväll ska vi till amer, vi hot riktigt vad vi ska göra där, men man kan ju hoppas att det blir kul i alla fall:)

7 maj

Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och sova:) imorgon blir det troligtvis shopping med mor.

7 maj

kvällens outfit. Ni får ursäkta att bilden är åt fel håll, glömde bort att det inte funkar att vrida bilden åt rätt håll.

"VECKANS VILL HA"



gymkort på mälarö träningsverk


7 maj

sitter i skolan och försöker att fördriva tiden. börjar om en timme och har redan suttit här en bra stund.
redovisningen gick sådär, det var skitsvårt men jag fick G i alla fall.

har fortfarande inte fått några bilder från igår för robin e är jätteseeeg!


7 maj

gooodmorning!
idag är det fredag, men jag har ingen aning om vad som händer. ska till skolan i alla fall, måste vara där typ två timmar tidigare bara för att göra en redovisning som jag inte har gjort än. inte kul.

på söndag ska jag på handledarkurs i alla fall, bra tråkigt men man måste ju få det överstökat satt jag kan börja övningsköra någon gång. det är ju faktiskt bara 9 månader kvar tills jag fyller arton och då ska jag fan ta körkort! :)

6 maj

så, nu är jag tillbaka.
idag var jag ledig, eller jag hade bara en 50 min lektion och den orkade jag inte gå på. satt i morse åkte jag hem till Marie och sökte sommarjobb på en pizzeria där, men tror inte att det blir nått. sen åkte jag till stenhamra och va me Patrick och sen kom alla andra och vi gjorde massa saker:

  • spelade fotboll
  • satt på pizzan
  • åkte ut med hopptornet vid badet

Robin E hade med sig sin systemkamera satt han tog en massa bilder. kan lägga ut dom när han har lagt ut dom på facebook.


6 maj

dålig uppdatering, iknow!
ska bara ut med hunden, sen skriver jag om dagen.
puussss


4 maj

Har precis varit ute på långprommis med mamma och vovven. Nu blir det plugg och sedan ska vi äta korvstoganoff, smarrigt!

5 maj

hejsan, sitter i skolan med bästa marie och gör absolut ingenting. sitter och sörjer lite för i morgon ska älskling på kryssning och lämnar mig själv en hel natt, stackars mig :(
i morgon ska jag och marie fixa sommarjobb till mig cokså, på en pizeria i hässelby. haha lite långt kanske men det blir säkert bra.
men nu ska jag på lektion och lyssna på redovisningar, tråååkigt!

4 maj

Sitter och tittar på när alla andra har gympa, dom ska köra idioten och det tänker jag inte vara med på. Bilden är från idag när vi hade rast efter våra nationella prov. Vi spelade fia med knuff och jag förlorade:(

4 maj

godmorgon, har precis haft första delen på nationella. Det var faktiskt ganska svårt, och bra tråkigt!
idag sluter jag fyra, jäääätttesent ju! har gymparedovisning satt måste gå på den lektionen :(


3 maj

sitter och gör det gamla vanliga, Haha. Börjar kännas lite tråkigt att skriva samma saker varje dag. Kan inte vara skitroligt att läsa heller... Idag har jag som sagt simmat och solat med mamma, vi simmade 1000 meter, bra jobbat lotta! Haha, kanske inte värsta hård Träningen men. Jag lär ju få lite träningsverk i morgon. Läste emelies blogg (emech.blogg.se) och blev bra sugen på att börja köra bodystep eller nått, det låter bra kul. Man kanske ska föreslå det för mamma?!:)

3 maj

Sitter och tittar på när killarna spelar gris och det är bra skönt ute! Senare så ska jag åka och simma och sola med mamma. Fast egentligen skulle jag kunna skippa solningen. Fick bra mycket färg i ansiktet igår på matchen:)

<3


du är allt för mig älskling <3


3 maj

jag har jätteont i magen, synd om mig :(

2 maj

ligger i gräset och kollar på när killarna spelar fotboll. Riktigt skönt! Matchen idag vill jag inte ens prata om. Vi gjorde ett mål i typ tredje minuten och sen gjorde ett djurgården två mål. Fast det var roligt!

2 maj

nu blir det derbyyy!!:d

1/2 maj

Nu blir det lördagsmys med amer, jonas, jerry och älskling. Popcorn, chips, cola och lite fifa. Kan det bli bättre?:)

1 maj

det här suger! Kallt, tråkigt och dåligt humör, kan det bli värre?

1 maj

sitter i Stenhamra och kollar på när killarna spelar fotboll. Lite småkyligt för det blåser väldig mycket. Ikväll händer det nog ingenting, blir nog en lugn kväll. <3

bad boys

old picture

Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye


1 maj

sådär ja, nu har jag precis hjälp min mor med att fixa ute på våran lilla uteplats eller vad man kan kalla det. det var ett ute rum där förut men nu har dom tagt bort det ochnu har vi rensat bort allt skräp och sånt.
snart ska vi gå upp till ica och fixa ett icakort till mig, sen blir det nog hem och duscha och grejer för sen drar jag iväg igen. sks möta robin och dom och sen får vi se vad som händer :)

1 maj

Godmorgon allesammans!
hade ni en rolig valborg? det hade inte jag..
dagen började med att jag, älskling och jerry åkte um. sen gick vi hem till mig och då kom marie också. efter det åkte vi hem till robin för att han skulle duscha och grejer. sen åkte vi till stenhamra och träffade alla andra. vi skulle typ ha grillat hos patrick men det blev inte så satt vi hamnade på pizzan istället. Efter att vi hade ätit så gick vi hem till patrick och satt där en stund. sen drog vi till stenhamraskolan där det kom yttligare lite folk. sen drog alla till stenbrottet och sedan ner till brasan en stund. sen stack alla till badet och då vart det så tråkigt satt jag och älskling drog hem. då va klockan bara 20 i 11.
satt tyvärr va det en väldigt tråkig valborg..och det vart ju inte bättre när det regnade också :(


brasan


markus


folk


jag och älskling


marie och jerry


RSS 2.0