Car accidents



fy fan, emelie visade mig den här för några dagar sen och jag vart helt tårögd. så jävla hemskt

gamla tider

som sagt så åkte jag till stenhamra och träffade daniel, men vi åkte ganska snabbt hem till honom och han och adam badade lite i poolen och sen efter att vi hade ätit så åkte vi tillbaka till stenhamra. där var jag först med Jonas, lillen, Jerry och rigge men sen kom sassa, markus, jim och några till också och så var vi nere vid badet och gjorde inget speciellt. sen åkte jag och daniel hem till honom och så sov jag där.
idag har vi typ sovit och solat, sen har vi badat lite också men det var ganska kallt så det blev baar 2 dopp. haha
det kändes faktiskt som gamla tider idag. typ som förra sommaren när vi hade det som bäst. Jag älskar dig daniel<3


ingen rubrik


sommar

nu är det fan sommar ute, min termometer på datan står på 23 grader och det är ändå i skuggan. har typ legat och solat hela dagen, eller typ i en timme men det kändes som hela dagen. haha
snart ska jag nog dra mig mot stenhamra och hitta på nått kuligt. det är säkert några som är ute eftersom det är så fint väder. ska bara försöka få med mig carro :)
och juste, har tagit lite bilder på mig med löshåret som jag har lånat/fått av miccan. :) säg gärna vad ni tkr.


onsdag-lördag

nu har jag lite tid över så nu kan jag skriva vad som har hänt dom senaste dagarna.

i onsdags var jag och carro inne i stan och skulle kolla balsaker och löshår. vi mötte emelie där också som hade varit och ätit med sin mormor och morfar. jag hittade ett par balskor men jag är fortfarande osäker om jag ska ha dom för dom är ganska små, men dom är fett söta. Efter det åkte vi till stenhamra och var där och tittade på matchen, jag slog vad med emelie om att barca skulle vinna och det gjorde dom ju! så jag fick en krona :D haha
juste, sen fick jag låna miccans gamla löshår och det satt faktiskt ganska bra på mig:)


I tordags åkte jag till ekerö med alexandra och carro och solade. jag vart fett brun. efter det åkte vi till stenhamra en snabbis, sen stack alexandra på träning och jag satt kvar med Rigge, Andreas, Siba och Jonas. och så gjorde vi en brasa med Rigges keps, haha.


I fredags slapp vi fördjupningen och åkte och kollade på när uppgård spelade mot tappen, tror jag att det var :p det var ganska roligt även om jag inte fattade så mycket. är ingen direkt sportmänniska. haha vi vann i alla fall :)
sen åkte jag till Ekerö sommarstad och kollade på när emelie plattpermanentade sitt hår. det vart otroligt fint! :)
efter det åkte vi först hem till henne och sen till Jonas. det var en ganska lyckad och rolig kväll, inte för alla :( men för mig i alla fall.


idag (lördag) ska jag sola lite på morgonen och sen ska jag åka till daniel och sova där.

(orkar inte sitta och göra collage så jag lägger bara in bilderna)

Godnatt

kvällen vart ju helt okej men den slutade inte som jag hade tänkt mig. skriver med i morgon för nu ska jag sooova. pusshej

godnatt

nu ligger jag i sängen och ska snart sova. har inte hunniut blogga idag och kommer nog inte hinna göra det förän på lördag eller söndag, det är fullt upp just nu. puss och sov gott


inte på blogghumör

idag har jag varit i stan och köpt lite saker, men jag är på världens sämsta humör så orkar verkligen inte blogg nu. gör det i morgon eller nått. puss

sommarkänslor

jag säger bara en sak: "Vilken härlig dag"
dagen börjar med spanska och då fick vi sitta ute i solen och sola, sen hade vi eng och min och carros redovisning gick fett bra. är fett stolt över mig själv att jag gjorde det!
sen hade vi lång rast och ingen no så jag, Carro, Emelie, Lillen och Jonas gick ner till badet och så var det några till där nere. vi solade och badade, första gången för mig i år. haha, och det var inte ens kallt.
sen gick vi upp och köpte glass och sen hade vi so fast det var en ganska slapp lektion och så fick vi sluta 20 min tidigare. sen var jag nere vid badet med en massa människor. sen åt vi på pizzan och  sen gick jag, Emelie, MIccan, Jonas, Andreas, Anton, Amer och Robin E hem till Andreas och badade i hans pool och bastade hela kvällen. det var fett mysigt.


ingen rubrik

som ni ser så har jag ändrat om min design igen och jag är fortfarande inte nöjd med headern, är inte så bra på sånt.
idag har det i alla fall varit en skön dag. fick reda på att jag får VG i biologi, najs!
Fick också reda på att om jag gör min gymparedovisning bra så får jag VG. det är såklart skitbra men jag orkar inte plugga mer. haha
är helt slut och så sjukt trött på skolan. skönt att vi åker till polen om typ lite minder än 2 veckor. :)

idag på hemkunskapen så fick vi en massa rotfrukter och skulle göra en maträtt. Jag, Carro och Ichbell gjode vegetarisk pyttipanna med stekt ägg. fett gott!

design

som ni ser så håller jag på och gör om min blogg. det tar lite tid eftersom det är första gången jag gör det själv.
är verkligen inte nöjd än men jag orkar inte sitta uppe längre.
så den får vara såhär tills jag får tid att fortsätta.
godnatt<3

24 maj

Hej!
idag har jag inte gjort så mycket. sov ju hos daniel ( adam va också där ) men jag åkte hem ganska tidigt.
satt precis och pluggade spanska, det är fett svårt och jag fattar inte hur jag kan ha mvg i spanska. men det skulle vara helt underbart om jag kunde gå ut med ett mvg för då slår jag min syrra! jippie, haha
det här är det sista veckan innan betygen sätts och det här har jag kvar:

  • Engelska tal med carro. Ska redovisas på tisdag
  • teknikredovisning
  • gymparedovisning ( tänker inte göra det om jag ändå bara får G)
  • Självbiografi på spanska. ska vara inne på Fredag

hmm, tror att det är allt i alla fall.
och sen glömde jag skriva igår att det var min och daniels 5 månaders dag, Grattis till oss! :)<3


Älskling för typ ett år sen:)<3


 


mästerkock



kvällens outfit



Snart är det dags för utgång och det ska bli skönt eftersom jag har suttit inne och tråkat hela dagen.

avundsjuk

satt precis och läste erikas blogg (enerikaz.blogg.se) och jag blir fett avundsjuk! hon ska liksom till london. det längsta jag kommer dom närmaste åren är liksom polen med skolan. fast det ska iofs bli väldigt roligt men det kan ju verkligen inte mäta sig med london. haha
iaf, va ju i stan idag som jag berättade tidigare. daniel hadlade upp sina 1500 på typ 10 min och sen letade jag lite skor, hittade ett par men jag fastnade inte direkt för dom så jag köpte aldrig några.
sen satt vi hemm hos honom hela kvällen. han och adam spelade och jag satt och tittade på, ingen direkt rolig kväll.
i morgon ska jag nog inte göra nått speciellt, blir nog lite pluggande så att jag blir klar med allt. det vore skönt:)
men nu ska jag sova. godnatt

22 maj

hej
daniel kom aldrig igår utan det slutade med att jag åka till honom, vi gjorde inte så mkt och sen på kvällen åkte vi till stenhamra, tittade en stund på när killarna spelade fotboll och sen åkte vi hem till mig och tittade på 10 orsaker att hata dig och drack oboy.
nu sitter vi hemma hos honom med adam och snart ska vi till solna. daniel ska handla kläder och jag ska kolla balskor.
ikväll vet jag inte vad som händer men jag hoppas att det blir roligare än igår i alla fall:)

21 maj

gårdagen blev inte så rolig som jag trodde, och det blev aldrig nån grillning. låg mest i en gunga vid stenhamra skolan med några. det var iof ganska mysigt men så värst kul var det inte.
idag ska daniel komma hit, jag vet inte vad vi ska hitta på men det blir väl som vanligt att vi ligger och slappar och tittar på film hela dagen. ikväll blir det nog ut som vanligt. hoppas att det händer lite mer ikväll.

grillkväll

hej bloggis
den här dagen har gått ritkigt fort, först matte och sen bild och sen al och då hade vi livskunskap och det var kul :)
sen åkte jag och carro hem till mig och bakade chokladbollar och sen tittade vi på 10 orsaker att hata dig igen, den är så jävla bra! snart ska vi till stenhamra och ikväll blir det grillning vid badet, tror jag. haha grillninga blir det i alla fall och jag tror att det kommer bli en riktgit rolig kväll :)


19 maj

nu har det gått 2 dygn, jag visste det....


tröttis

jag är så sjukt trött och jag vet inte ens varför jag skriver. idag har det inte hänt nått speciellt. skoldagen flöt på och efter skolan åkte jag och carro hem till mig och bakade rabarberpaj och tittade på 10 oraker att hata dig. grymt bra film.
nu ligger jag och tittar på o.c, funderar på att sova för jag känner mig jättetrött, men jag vill vänta lite och se om daniel kan skicka ett litet sms till mig. hoppas, hoppas!
men nu ska jag titta vidare, godantt på er<3


i miss u

älskling, jag saknar dig.
du kanske klarar dig utan mig, men jag klarar mig inte utan dig. du är mitt allt och jag behöver dig just nu.
jag vill att allt ska bli som förut, när vi träffasdes hela tiden, när vi nästan aldrig bråkade och när allt var bra.

jag älskar dig gubben<3

pluggdag

idag har jag varit lite med sassa på morgonen eftersom hon sov här, vi solade och åt frukost.
nu är det massa plugg som gäller, har massa saker den här veckan också -.- men sen börjart det bli ganska lungt och så åker vi till polen om 3 veckor också, najs :)

16 maj

Hej bloggen
nu är jag hemma från dansuppvisningen och sassa är här :)
det gick väl helt okej, en dans vart typ helt misslyckad med annars gick det bra. vet inte om det blir någon mer dans för alla ska typ börja på andra dansskolor men jag vill gå kvar, men sassa ska försöka få ihop en ny grupp till mig:)
men nu ska vi äta pankisar :D


16 maj

Hej,
nu är klockan snart halv 7 och jag ska åka om typ 2 min till dansuppvisningen. är inte nevös än men jag kommer säkert bli det sen för det är många som jag känner som ska kolla :P : sassa, karolina, mamma, mormor, daniel, daniel mamma, andreas, markus och långa robin. haha
men nu måste jag sticka, önska mig lycka till :)


14 maj

Hej
idag har det bara varit ännu en dag med plugg, skittråkigt men det måste ju göras.
Fast det hände en supernajs sak idag:) JAG FICK MVG PÅ MITT SPANSKA PROV! hur najs är inte det liksom ?!:D
sen så har jag och daniel varit förlovade i 3 månader idag också :) grattis till oss!
men nu ska jag ta och äta lite gott, kanske skriver mer innan jag går och lägger mig.

12 maj

kom på 2 saker... för det fösta så är det faktiskt min namnsdag idag. grattis till mig.
och sen för det andra så är det den 12 maj.. för 7 år sen dog en utav mina bästa vänner på den tiden, min farfar.
jag umgicks alltid med honom, det va han som tog med mig till ridletioner, det var han som gick med mig ut i skogen och lekte, jag kommer ihåg att vi alltid kättrede upp i vaktornen och letade efter djur. jag va så liten, jag fattade inte vad som hände. det fattade jag liksom flera år efter att jag aldrig mera skulle få se honom.
Jag sa inte ens hejdå!! jag var för rädd. när han låg där i sängen och var halvförlamad. det var inte min farfar. mid glada farfar som brukade sitta med mig och leka med min hemmagjorda leksaksbondgård.
fan farfar, jag saknar dig!
kunde ingen annan ha fått den där jävla tumören, varför just du?
och det värsta är att ingen kommer ihåg det, inte ens pappa. vi brukade alltid tända ljus och sånt. men nu gör vi ingenting.
och varför va du tvungen att bli spridd i vattnet, varför har du ingen gravsten som man kan gå till?

jag ville bara att du ska veta att jag saknar dig, du va trots allt som min bästa vän då.

12 maj

Hej
nu har jag suttit typ hela dagen och skrivit på mitt religionsarbete, och nu har jag bara VG frågorna kvar :)
nu ska jag ta en liten paus och titta på tv, även fast jag har gjort det hela dagen samtidigt som jag har pluggat :P, men sen ska jag plugga lite spanska och So också. men sen har jag inte så mycket kvar. 
juste, hade nationellt i biologi men eftersom dom inte ens räknar in det i betygen så svara jag bara på dom jag kunde lite fort och sen gick jag. haha 

12 maj

Hej bloggen
just nu sitter jag och äter mellis; yoghurt med banan och jodgubbar, och 2 mackor som består av grovt bröd, smör, sallad, skinka och paprika. ganska nyttigt va? ;) och sen tittar jag på vänner också :)
senare när jag har ätit upp så ska jag plugga, har fortfarande mycket kvar att göra. suck. men om jag försöker göra klart allt idag så har jag tid för mina vänner och min pojkvän sen :) och i morgon kommer ju sassa hem också och då kanske vi ska sola :)


11 maj

Hejsan svejsan bloggen.
sitter hemma hos min underbara pojkvän som fyller år idag :) grattis till honom. han ska snart få sin present, hihi
senare så ska vi äta middag med han släkt, sen ska jag iväg och dansa, sista gången innan uppvisningen :| läskigt.
men nu ska jag umgås lite :) puss

10 maj

Hej
förlåt för en ganska dålig uppdatering men jag har inte haft något speciellt att skriva om och så har jag varit väldigt upptagen.
i fredags åkte jag först hem efter skolan och pluggade lite. sen så åkte jag hem till daniel och åt middag med lite av hans släkt, eftersom han fyller år på måndag och  det var inte så farligt som jag trodde :P haha
sen sov jag hos carro eftersom vi skulle jobba på lördagen, vi klippte deras gräsmatta, lagade mat till ungarna, hoppade studsmatta med dom och rensade lite ogräs och så fick vi  250 kr var :) och vi jobbade inte ens i 4 tim :)
idag ska vi jobba igen. men jag tror att det mest blir att sitta inne och leka med ungarna satt det blir ju inte så jobbigt. sen måste jag plugga som fan också. har sjukt mycket som måste göras, och jag har typ allt till nästa vecka:

  1. Religionsarbete, ska vara inne senast fredag och jag har knappt börjat. + att jag har VG i religion satt jag måste få VG på erbetet.
  2. Bildprov, måste lära mig massa konstiga ord och vad dom betyder. ska kunna titta på en bild och säga vilken stil den är ritad i.
  3. nationellt i spanska, måste få VG på!
  4. nationellt i Biologi, måste få VG på
  5. muntiligt nationellt i matte.
  6. 2 st So-läxor, ska kunna sjukt måga ord och vad dom betyder.

Fett jobbigt! men nu måste jag plugga som ni kanske förstår. puss


  


7 maj

Hej!
idag har det vairt en lite speciell dag, men den har ändå varit väldigt rolig. det började med att bussen körde fel i morse så vi fick åka en liten extrasväng, men vi kan ändå bara 10 min försent -.-
sen så hade vi copertest (stavning?), det gick dåligt. haha, emelie och carro sprang satt dom spydde efteråt och jag har så jävla dålig kondis och sen så var jag nära att få blodtrycksfall flera gånger, typiskt! så jag joggade/gick på 14.38. satt det blev bara ett G för mig.
sen efter skolan åkte jag och carro till ekerö och köpte hårfärg och tog en fika med min älskade pojkvän:) det var mysigt att träffa honom!
sen åkte vi hem till carro och färgade mitt hår, och som vanligt ser det ganska hemsk ut nu i början men med lite silverschampoo och lite väntan satt utväxten hinner växa ut lite så blir det nog som förut:) (utan lång, randig utväxt).

6 maj

Hej!
jag kan på att idag är det exakt en månad tills vi åker till polen :D naaajs!
iaf, nu har jag testat lite av syrrans klänningar för att se om jag kan ha någon av hennes på skolavslutningen eftersom det känns lite onödigt att köpa en ny när jag aldrig använder klänning.
så kommentera vilken ni tkr :)
( är mer som ett linne så jag kommer få ha någonting under)
( den är gulare än vad den är på bilden)

6 maj

Hej:)
nu sitter jag i bibblan med carro och sassa :) jag har precis ätit så nu är jag jättemätt. haha
snart ska vi ha al-tid och då ska vi lyssna på nån jävla redovisning i typ 1½ tim, suck!
efter skolan ska vi hem till carro och släpp ut hennes hund och sen ska vi till träkvista och där ska jag klippa mig:( fast det behövs för mitt hår är så slitet.
nu kom jocke, YES :D<3333
jag funderar fortfarande på om jag ska köpa löshår, men jag vet inte. vad tkr ni? :)
men nu börjar vi snart :) pusshej

5 maj

Hej!
har precis slutat plugga, har bestämt mig för att göra lite på religionsarbetet varje dag:)
innan jag började plugga så var jag ute med ronja, suck.
först så hade jag ingen lust att gå ut alls för det regnade, men det var bara att slänga på sig mammas regnjacka och gå ut, och det var ganska mysigt i alla fall. vi gick ner till badet och jag tog lite bilder. det blir ju inte världens bästa bilder eftersom jag har markus gamla mobil eftersom min är inne på lagning, SUCK, kan inte sony ericsson börja göra mobiler som typ funkar.

5 maj

Tjejlistan
1. Har du ett par blåa string? - ja
2. Vem var det senaste du pussade ? - min Daniel
3. Gillar du att pussas? - Ja, det är det bästa som finns:)
4. Har du strulat? - Haha, ja
5. Har du lagt till något nummer på din mobil idag ? - nej
6. Gillar du någon nu ? - jaa!
7. Vad gjorde du inatt ? - sov?
8. Och i förrigår ? - hmm, kommer inte ihåg.
9. Vad gör du innan du somnar ? - tittar på film
10. Kan du prata med din mamma om allt ? - nej verkligen inte
11. Hade du berättat för dina päron om du var garvid ? - ja, jag hade nog varit tvungen.
12. Har du varit gravid ? - nä
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? - det har han redan gjort :) ( asså inte satt vi ska gifta oss innom ett år men vi är förlovade)
14. Choklad eller glass ? - glass
15. Push-up eller T-shirtbh ? -  push-up
16. String eller hotpants ? - beror på
17. Stövlar eller sneakers ? - stövlar
18. Kjol/klänning eller jeans ? - jeans

Åtta fakta
1. Hemstad/ort : Stockholm
2. Hårfärg : blond
3. Längd : 160
4. Frisyr : olika
5. Ögonfärg : blåa
6. SkoStorlek : 37
7. Humör : trött
8. Vänster eller högerhänt : Höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär ? - flera gånger
2. Tror du på kärlek ? - Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar ? - aa
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat ? - ja,
5. Har du någongång krossat någon annans hjärta ? - ja
6. Har du någonsin blivit kär i din bästavän ? - nej,
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för honom ? -  nej
8. Är du rädd för starta ett förhållande med någon ? - har redan ett förhållande men om jag inte hade haft det så nej.
9. Har du någongång haft en hemlig beundrare ? - vet inte

Tio saker :
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar ? - Kärlek
2. Vin eller öl ? - vin
3. Dag eller natt ? - Dag
4. One night stand eller förhållande ? - förhållande.
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? -  feest:)
8. Färgfoto eller svartvit ? - hm, vet inte
9. Telefonkontakt eller ''Face To Face'' ? - beror på
10. Bilddagboken eller myspace ? - bdb

Tio ''Har Du Någonsin''
1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - nej
2. Har du någonsin velat ta livet av dig ? - Nej, aldrig
3. Har du någonsin gjort något du verkligen ångrat ? - jaa
4. Har du hoppat bungy jump ? - nej!
5. Har du någonsin varit med om en olycka ? - nej
6. Har du någonsin ätit en hel tårta ? - haha, nästan (A) blev "tvingad"
7. Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa ? - tror inte det
8. Har du någonsin gått på bio ensam ? - Haha, nej
9. Har du någonsin gillat någon utan att det vart ömsesidigt ? - va?
10. Har du någonsin tyckt att världen suger ? - tror inte det

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu ? - Ja
2. Är du glad ? - nja
3. Är du fundersam ? - Ja
4. Är du uttråkad ? - haha ja
5. Är du tysk ? - nej
6. Är du italienare ? - nej
7. Är du fransk ? - men nej
8. Är dina päron gifta ? - nepp
9. Gillar du någon just nu ? - jaa!
10. Älskar du någon just nu ? - ja självklart.

Om dig :
1. Hur mycket är klockan just nu ? - snart halv 7
2. Namn : Charlotte Veronika Gjersvold
3. Vart bor du ? - färentuna
4. Hur många barn vill du ha ? - ett eller två
5. Vill du gifta dig ? - tror det
6. Rullar du spagettin eller skär du den ? - skär
7. Har du ätit sushi ? - nej,
8. Favoritglass ? - krossad choklad
9. Hur många olika sorters flingor har du i skåpet ? - haha, ööh, 4 kanske

Fyra grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av snuten ? - hehe nej, jag sprang aldrig
2. Har du en hund ? - ja
3. Sover du helst själv eller med någon ? -  med daniel :)
4. Tror du på spöken ? - nej

5 maj

Hej.
första dagen i skola nvar helt okej, provet gick också ganska bra. efter skolan åkte jag hem till sassa och vi åt mellis och pratade. sen åkte jag hem och nu har jag lagt in bilderna från valborg :)
här kommer några:

Kristoffer

Makus, martin, jesper, jag, kristoffer, pilla & viktor

Jag & carro

Jag

Viktor

jag & toffe ( och markus hand-.-)

Toffe, markus &robin

jag & jesper

jag, haha

jag & amer

4 maj

Hej!
idag har det varit en riktigt slapp dag. kom hem från daniel vid typ 10, han var inte ledig :P
sen så tittade jag på filmer, high school musical 3 och american pie naked mile, sen somnade jag.
sen har jag faktiskt varit riktigt duktig och både pluggat matte och lite religion. BRA CHARLOTTE!
religionsarbetet skulle typ ha varit inne förra fredagen, men hon sa att det var okej om det kom lite senare. haha
sen har jag ju nationellt prov i matte i morgon också så det är därför jag har pluggat matte, för det gör jag aldrig annars. men jag vill verkligen att det ska gå bra på provet, för jag kom på att jag får lite pengar för varje betyg som jag höjer (och minus för det jag sänker) så det är ju ett bra sätt att få lite mera pengar till tågluffningen :D så nu ska jag skärpa mig!

3 maj

Hej!
äntligen hemma säger jag bara. har inte varit hemma sen i onsdags morse, förutom en snabbis i torsdags. så nu är det fett skänt att vara hemma.
i onsdags så sov jag hos carro med sassa. på torsdagsmorgonen så solade vi och sen åkte jag och carro hem till mig. där duschade jag och bytte kläder, sen åt vi och sen bar det av till stenhamra, kvällen vart sjukt lyckad.

först var vi hos viktor och sen gick vi ut i stenhamra och träffade en massa människor. vid typ 2 gick vi hem till adam för att vänta på han och daniel, dom kom typ vid 3. sen låg vi i adams säng hela fredagen och sov typ hela dagen. det var fett skönt. sen åkte jag och carro hem till henne och sov.

på lördagen gick vi upp och åt frukost och sen bar det av till en kille som vi ska sommarjobba hos, vi skulle egentligen bara träffa honom och prata men vi fick "provjobba" lite och så tjänade vi ihop 175 kr var :)

sengick vi hem till carro igen och åt middag och sen åkte vi till stenhamra, men det var ganska tråkigt där och jag var så sjukt trött satt jag tog 20 i 10:an hem. somnade typ direkt.

idag ska jag först vara hemma och bara ta det lungt, sen ska jag till daniel och sova där.

måste städa lite i mitt rum också innan jag sticker, det behövs verkligen :P haha

(dom flesta bilderna från valborg togs av carro så jag har bara några)
 


2 maj

dålig uppdatering pga att jag inte har varit hemma, det har hänt ganska mycket men jag skriver och lägger in bilder i morgon. nu ska jag sova. godnatt<3

RSS 2.0