dagen outfit


Svarta jeans - ginatricot
Vitt linne - H&M
Grått linne - Carros

idag ska jag åka till stan med miccan och emelie. efter det vet jag inte vad som händer men ikväll ska jag i alla fall sova hos alexandra :)

gårdagen i bilder


miccan, emelie och carro

miccan, emelie, carro och jag

jag

simon,  miccan ( och dennis, miccans "halvbror" )

markus, padde och dennis kompis

padde och carro

jag

robin, markus och carro

klädproblem

hmm , jag har ett litet problem. jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll. så jag tänkte ett ni kunde få tycka till. :)


antingen den här...


eller det här...



eller om ni har något annat förslag :)

toppen humör

hejsan svejsan. jag vet inte varför men just nu är jag på toppenhumör. och det har jag varit sen jag kom hem. jag mår fan riktigt bra nu. jag har nog inte mått såhär bra på länge och jag har inga problem för en gångs skull :)
igår hade jag en riktigt trevlig dag, först satt jag hemma och hade allmänt tråkigt. sen åkte jag till stan med daniel och aksel. det var trevligt att umgås lite med dom, det har jag inte gjort på ett bra tag. sen åkte vi till stenhamra. där vi träffade mina tjejer. vi satt på pizzan ett tag och sen gick vi ner till adam och satt där med alx och adams lillesyrra. det var fett mysigt. sen gick vi ut igen och då gick jag och träffade simon och så var jag med han och hans kompisar hela kvällen, det var fett roligt. sköna grabbar asså! :)

jag var faktiskt duktig att ta bilder under kvällen men tyvärr så såg jag nu att dom är skitsuddiga, vilket jag förstår eftersom att dom är tagna med min mobil, men jag tänkte lägga ut några i alla fall.


aksel och daniel


ida ( adams syrra), alx, miccan, carro, hannah och emelie


robin, calle och ragnar

vad varje kille bör veta

satt och kollade igenom några bloggar och så hittade jag den här listan på claras blogg ( typnaken.blogg.se) och den stämmer fan ganska bra. så killar, ta åt er:)


vad varje kille bör veta:

- tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
- tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
- när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något.
- tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
- skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
- när en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "detsamma".
- tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte
  för seriöst, men kolla vad som retat henne.
- skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
- vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.
- tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
- påminn henne om att hon är vacker i dina ögon.
- tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för det sårar henne


mysig kväll

ikväll har jag haft det riktigt mysigt. simon kom hit och vi satte på skräckfilmen som jag köpte. den va fan läskig! vågar knappt sova nu, haha.
sen tittade vi lite på saw 2 och sen lite på lejonkungen. och nu sitter jag här och käkar popcorn och ska kolla klart på den.

sen ska jag säga att jag är väldigt medveten om att min blogg har blirvit väldigt tråkigt. men det är inte så lätt o veta hur jag ska göra den bättre om ni inte berättar vad ni vill att jag ska skriva om. så det vore jättebra om ni kommenterade och ger mig lite tips:)


en skit söt bild på simp :)  ( eftersom pilla sa att hon ville ha flera bilder)

Halmstad, sista dagen

japp ni läste rätt, det är sista dagen jag är här nu. efter lunch sätter vi oss i bilen och åker hem till kära sthlm :)
vet inte riktigt när jag kommer hem, men det blir väl någon gång runt 8 eller nått. vet inte vad jag ska hitta på då, men jag vill ju gärna träffa alla mina kära vänner. :)
aja, nu ska jag städa och packa det sista satt jag är klar med det. satt nästa gång jag skriver så är jag HEMMA :D<3

halmstad, dag 7

godmorgon, sitter här och äter lidl yoghurt (mums!) och funderar på vad jag ska hitta på idag. det är molnigt, som vanligt, så jag tror att det blir hemfärd i morgon :)
igår åkte jag och mamma för att köpa sims 3 så att jag skulle ha nått att göra, så installerade vi det på min data, men det funkade inte för det var nått fel på mitt grafikkort -.- sen installerade vi det på mammas och då va det samma sak på hennes. så vi har köpt ett spel som vi inte kan spela. kul!

halmstad, dag 6

godmorgon. idag är jag på väldigt bra humör för jag har sovit hela natten och sen somnade jag på det bästa sättet som finns tack vare simon:) han pratade i telefon med mig ända tills jag somnade, jag älskar fan att somna så:) satt tack simp<3
idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men det är sol ute, fast inte så värst varmt, men om en stund kanske man kan gå ut och lägga sig och sola om man har tur. annars får jag väl sitta inne vid datan hela dagen.. igen.


jag och simon på balen

vad tycker ni?

satt precis och läste igenom min blogg och märkte att den har blivit ganska tråkig, så nu fårgar jag er som läser ( om det nu är några) om det är nått ni vill att jag ska skriva mer eller mindre om, eller om det är nått ni saknar?

sen så skulle jag gärna vilja ändra min design också men jag har varken ork eller lust eftersom jag inte är så bra på det, så om det är någon som kan sånt så skulle jag gärna vilja ha hjälp med det (a)

tyck till nu för fan! :)

ingen rubrik

vet egentligen inte varför jag skriver för jag har ingenitng att skriva.. syrran har stuckit nu också satt nu finns det ännu mindre saker att göra här nere. tänkte sätta mig och spela sims men det visade sig att jag har inte med mig skivan-.-
man kanske ska ta och åka in och kolla hur mycket sims3 kostar. nån som vet det?
guuud, nu vill jag åka hem, hem till min säng och hem till mina älskade vänner!
aja,  får väl lägga min i sängen och smsa och hoppas på att några är sociala. puss

waking up in reno....

var faktiskt väldigt bra:) ett tips till er som gillar komedier.
nu funderar jag på att sova, är väldigt trött men jag är ändå pigg på samma gång.. hmm konstigt.
får väl lägga mig i sängen och smsa med lite folk tills jag somnar:)
godnatt på er:)

halmstad, dag 4

hej, har typ precis kommit hem från ullared, eller gekås som det heter egentligen. för er som inte vet det så är det en sjukt stor butik, ( dom har till och med orienteringskartor över affären för att folk ska hitta lättre) , med allt möjligt i och det är väldigt billigt. man brkar hitta väldigt mycket saker men den här gången shoppade jag bara för 50 kr. haha
köpte 2 par trosor och en ögonbrynskniv. ikväll funderar jag på att gå och lägga mig tidigt. sova ut eftersom jag vaknade inatt och kunde inte somna om på ett bra tag. kanske ska titta på den andra komedin som jag köpte igår. waking up in reno. nån som har sett den? :)
































i morgon åker syrran hem också, så jag vet inte vad jag ska hitta på då..

halmstad, dag 3&4

dag 3:
efter att vi hade sett klart filmen så åkte vi till typ ica maxi och skulle handla till middagen. då köpte jag 5 filmer för 99 kr. 3 skräckfilmer och 2 komedier. tittade först på en halv skräckfilm men den var sjukt dålig så jag stängde av. ch sen på kvällen kollade jag på en utav komedierna, Wedding daze. den var ganska bra.

dag 4:
idag ska vi åka till Ullared, det finns inget speciellt som jag ska köpa men där hittar man alltid nått. men nu måste jag hoppa in i duschen. puss

halmstad, dag 3

hej alla där hemma, hoppas att ni har det bra. jag har det helt okej, lite långtråkigt bara nu när det inte är sol.
idag har vi bara slappat, mormor, morfar och gästerna är och spelar golf satt det är bara jag, mamma och syrran hemma. vi bestämde oss för att titta på film och gick över till ica och hyrde en. det blev systrar i jeans 2, andra sommaren. det var riktigt bra faktiskt! jag tyckte att ettan var superbra men tvåan var ännu bättre. jag hoppas att dom gör filmer av dom sista 2 böckerna också:)
ikväll vet jag inte vad som händer men det blir väl att sitta inne vid tv:n eller nått som vanligt. och i morgon så hoppas jag verkligen på sol annars så vill jag inte vara kvar här.. 


 

halmstad, dag 2

hejsan alla glada. idag har jag varit i stan med min mor och min syster. jag hittade en jätteskön svart tjocktröja och ett par trosor. som vanligt så köpte vi också mjukglass som vi alltdi gör när vi är i stan här nere. sen när vi kom hem så sprang jag och syrran ner till standen och badade i ganska så stora vågor, dock inte lika stora som dom jag och carro badade i. sen hoppade vi lite studsmatta och tog lite roliga bilder. nu på kvällen har vi haft gäster, jag tror att det är några utav min mormors syskon. vi åt middag, inte så jätteroligt men väldigt gott:)


jag i havet


jag i havet


jag på studsmattan


jag på studsmattan


syrran på studsmattan


min nya tröja

nu är jag..

..ÄNTLIGEN klar med bilderna, så om ni vill se bilder från min och carros tågluffning så klicka här:http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=2027424&id=1017155413

tyvärr så ligger bilderna i o-ordning, satt det blir lite rörigt.

halmstad, dag 1

hej, nu sitter jag nere i frösakull och ska snart äta. vi kom ner ungefär vid kvar över 2 och sen dess har jag och syrran suttit och spelat kort. haha
vet inte riktigt vad vi ska hitta på i morgon, men vi får hoppas på fint väder så att man kan ligga nere på stranden. :)

juste, bilderna från tågluffningen är pågång, men jag pallar inte lägga upp dom här uten jag lägger upp dom på facebook ist. har inte fått det att funka än men jag säger till när jag är klar med det.
men nu ska vi äta. puss

hej halmstad, igen..

godmorgon, nu sitter jag och äter frukost. ska snart sätta mig i bilen för att åka ner till halmstad, igen..
jag hoppas verkligen att det bli fint väder i alla fall några dagar så att  jag kan bli lite brun :)
datan följer med den här gången i alla fall satt nu kommer jag i alla fall inte att vara helt off från världen här hemma. haha
men nu ska jag ut och plocka lite jordgubbar till resan, puss

bilder


Miccan, Hannah, Jerry och Rigge


Rigge, Carro och Jerry


Jerry och Rigge


Jerry, Carro, Miccan och Hannah


Rigge, Jerry, Miccan och jag


Jerry, Jag och Miccan


Miccan och Jag


Rigge, Jerry, Miccan och Jag


Rigge, Jerry, Miccan och Jag


Jerry, Jag och MIccan


Ragnar och Uni?


Andreas


Calle, Ragnar och Robin


Hannah, Fredrik, Calle, Robin och Jonas



Miccan,  Fredrik, Calle, Ragnar och Jonas


Andreas, Fredrik och Calle


Miccan och Calle

ingen rubrik

godmorgon allihopa. nu har jag äntligen fått sova ut lite. igår efter att jag hade varit hemma och packat upp och lite sånt så drog jag till carro och skulle ha grillkväll där. dom som va där va: jag, carro, jerry, rikard, hannah, miccan och ludde. vi hade väldigt mysigt. vi grillade och satt ute på hennes altan och lyssnade på musik och bara tog det lungt. sen badade vi badkar och sen stack vi till stenhamra. där va vi ute en liten stund och sen drog vi till lillen. där var det ganska tråkigt. tycker jag i alla fall. alla adnra hade nog roligt, men jag hade som sagt ganska tråkigt. åkte hem vid typ halv 12.
idag ska jag packa, eftersom att jag åker i morgon igen. sen ska jag till carro en snabbis och hämta lite saker och sen ska jag väl försöka att hinna åka ut och träffa lite människor. :)
bilder kommer senare idag, ska bara hämta carros kamera så att ni kan få alla bilder på samma gång. puss

äntligen hemma

nu är jag äntligen hemma, visst det har varit jätteroligt och så men som man säger, borta bra men hemma bäst :)
haha, jag mår inte så superbra satt jag tror inte att jag pallara skriva om allt och lägga in bilder nu, det får nog bli lite senare. nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite och sen ska jag ta mig till carrro, vi ska ha grillkväll. det kommer bli riktigt mysigt:)

-

I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me

en hälsning från halmstad

hejsan alla där hemma. nu har jag äntligen fått tag på en dator satt jag kan ge en lite uppdatering.
dom här senste dagarna som vi haar varit här nere har vi:

  • varit inne i stan och köpt en massa nya kläder, jag har köpt: 2 par shorts och 2 t-shirts.
  • badat i havet i enormt stora vågor
  • träffat två killar, henke och joel :)
  • både cyklat och gått till tylösand satt vi har fått mycket mortion.
  • varit på äventyrsland, riktigt kul även fast det egentligen är för lite mindre barn.

vi har haft det riktigt roligt och i morgon åker vi till nästa ställe: Göteborg.
det ska bli väldigt roligt att träffa carros kompisar :)

sen ska jag även ta och passa på att gratta min bästa vän som fyller 16 år idag :)
GRATTIS EMLAN :)<3

vi saknar er alla, men vi ses snart:) puss så länge


-

Godmorgon, klockan är halv 4 och jag har precis vaknat. om drygt en timme kommer carro och hennes pappa och hämtar mig.
jag vet inte hur mycket jag kommer kunna skriva den här veckan, för jag kommer inte att ha med mig datan, men det finns data i halmstad och det borde finnas hos johanna också. haha
men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan och berätta vad vi gör och så. och så får ni förbereda er på massa bilder när vi kommer hem :)

MEN NU BLIR DET HEJDÅ STOCKHOLM OCH HEJ HALMSTAD!

bilder
















sista dagen

ja, nu är det bara en dag kvar. i morgon klockan 6 på morgonen börjar min och carros "tågluffning". fast jag vet inte om man kan kalla det så längre. det blev ju inte precis som vi hade planerat, haha. men det ska bli kul i alla fall.
just nu håller jag på och packar och som vanligt så får jag knappt plats med allt eftersom jag alltid ska packa så mycket och vi ska ju ha en sån där stor ryggsäck eftersom vi ska åka runt, så jag kommer att se ut som en jävla packåsna.

jag hittade carros kamera i en väska när jag plockade lite i mitt rum och där fanns det en massa bilder som jag inte hade sett. ska lägga upp några här snart. det är från midsommar, kvällen hos amer och en kväll i stenhamra.


The Proposal

nu är jag hemma igen och kvällen har varit jättelyckad. först gick vi och hämtade biljettera och emelie hade valt the proposal. sen gick vi och åt på tacobar. det var supergott! sen gick vi tillbaka till bion och tittade på filmen och jag har nog aldrig sett en sån bra film förut. den var grymt roligt men även lite sorglig. men mest rolig. jag har nog inte skattat så mycket på samma kväll i hela mitt liv. haha
sen tog vi bussen hem men jag, carro och miccan hoppade av i stenhamra och träffade några där. sen tog jag och carro 20 i 11 hem. det blev inte så många roliga bilder idag, men några tog jag faktiskt :)





2 dagar kvar

hejsan, just nu sitter jag och väntar på att amer och halid ska vakna. dom och sassa sov här i natt, eller aa, vi sov inte så mkt. haha. jag somnade typ vid ett och sov typ en timme, sen somnade jag vid halv 7 igen och så va jag tvungen att gå upp vid 11 för att gå ut med hunden. fast sen gick jag och la mig igen så jag är ändå inte så trött:)
idag ska jag pack lite, eftresom vi sticker på fredag och jag har inte ens börjat packa. sen så ska jag och några tjejkompisar på bio. det ska bli fett mysigt. ska försöka att ta en massa bilder satt jag kan lägga upp några sen. men nu ska jag äta frukost med sassa:) puss

hos alex

godkväll. nu sitter jag och alexandra i andreas stuga och ska titta på vänner.  idag har vi inte gjort så mycket. igår skulle vi ha sovit hos alex, men klockabn två så ringde amer och så gick vi till dom och sov där ist. det var fett mysigt. men vi åkte hem när vi vaknde och så fortsatte och att sova. sen har vi tittat på film och sen va vi med simon, andreas och rikard. vi stack ner till badet och kollade när dom badade och sen gick vi hem igen. i morgon vet jag inte vad som händer men jag ska försöka hitta på nått satt jag träffar lite folk för jag och carro åker på fredag och sen när vi kommer hem så är jag hemma en dag och sen sticker jag till halmstad med mamma och syrran i en eller två veckor så jag kommer typ tillbaka i augusi, så det är bäst att träffa alla nu:)
har lite filmer från idag men jag lägger in dom när jag kommer ham ist. puss

stan med mor

kom precis hem från vällingby, har varit där idag med min kära mor. va tvugna att åka in eftersom jag går runt med en sko utan klack, haha.
jag hittade två par skor, ett par blåa tygskor och ett par andra, vette fan va dom kallas:P
jag fick också lite underkläder. 3 par trosor och en bh. tack mamma :)
jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, eftersom det regnar, men jag och alexandra ska hitta på nått kul!


video

här är en lite video från igår, miccans mammas pojkväns son hämtade oss med båten och skjutsade hem oss. fett snällt!

myskväll på sjön

hej, kom nästan precis hem från fredrik. han, jag, emelie, miccan, carro och jerry har varit ute och åkt båt hela kvällen. det var fett mysigt även fast det regnade. vi åkte iväg långt som fan och sen stannade vi på någon liten strand och grillade. sen åkte vi tillbaka till stenhamra och gick hem till fredrik och tittade på csi.
här kommer lite bilder från dom senaste dagarna:

hos emelie

tjena, nu sitter jag hos emlan och väntar på att hon ska duscha klart. idag har jag varit i stan med henne och miccan. det var väldigt trevligt faktiskt. köpte ett "plupp" till mitt armband, en fjäril vart det, ganska fin faktiskt. hade velat köpa flera men dom är så jävla dyra. 150 skulle den ha kostat men jag betalade bara 111 eller nått för att det va rabatt.
efter maten ska vi till stenhamra. hoppas att det blir en rolig kväll:)
en gammal bild på mig och emlan som jag hittade på hennes data:)

VARNING!!!

ja, jag vet att jag är en äcklig människa, men man blir jävligt snorig av att göra sådär, och jag var inte den ända, det kan jag lova xD haha. men jag varnar känsliga läsare att den här videon är inte speciellt trevlig!

2 juli

idag var det inte riktigt lika fint väder men det stoppade inte oss, vi har legat på stranden hela dagen i alla fall och jag har faktiskt fått ganska mycket färg på ryggen:)
sen stack vi upp och käka och sen tillbaka ner till badet, då tog jag och sov en liten stund och det var faktiskt riktigt skönt! sen så började vi stoppa pinnar i näsan för att få näsorgasm, haha det är så jävla roligt och man blev jävligt snorig, det kan jag lova!
sen så stack vi hem till lillen och badade pool, det är så jävla mysigt att vara där på kvällarna, synd att vi måste gå så tidigt.
har kommer lite bilder från dom senaste dagarna:





är det någon som vet hur man vrider på videos så kan den gärna säga till :)
( det kommer en till video, ska bara ladda upp den)

Didaktus


förresten, jag kom in!
så den 17/8 börjar jag på Didaktus i liljeholmen, tillsammans med malle på samma linje och emelie på en annan :)  precis som jag ville!


RSS 2.0