30 oktober

nu sitter jag hemma hos alexandra och har precis kollat klart på en riktig snyftfilm, allt för min syster hette den. måste säga att den var riktigt bra och jag höll på att börja gråta flera gånger. dock tyckte jag att slutet var lite dåligt. gillar inte när filmer slutar med att dom berättar hur det går utan jag vill se det... haha, kanske lite hemskt av mig men jag tycker att filmerna blir mycket bättre nä man får se när personerna dör. hihi, hoppas inte att jag avslöjade för mycket för er som inte har sett filmen än ;)

nu ska vi i alla fall sätta oss och dricka lite te och spela kort, mysmys! :)

30 oktober

nu ska jag hem till min underbara vän alexandra och dippa gurka och snacka skit. riktigt mysigt med lite
 "girl-time" :)

hade en riktigt trevlig kväll igår som faktiskt spenderades i stenhamra, det var ju såkallad fest på nästgården satt det var ganska mycket folk där. tyvärr fick jag ju inte vara där inne eftersom att jag inte är 18 men dom flesta stod ändå ute på altanen satt det var inga problem.
men nu ska jag till ica och köpa gurka. PUSS


28 oktober

har precis kommit hem från praktiken och i morgon är det sista dagen, jippie! :) haha, trodde verkligen inte att jag skulle säga så innan jag började.
nu ska jag sätta mig och ta tag i lite pluggande, kan vara skönt att få klart lite saker innan lovet.
på söndag är det halloween också, undra om man ska gå lite bus eller godis kanske...
 vad ska ni göra på halloween? :)


23 oktober

tjatja, ikväll ska jag träffa Linda och Marie. kuuuul! :)
har inte gjort nått speciellt dom här dagarna satt det är därför jag inte har uppdaterat. sen har jag knappt varit hemma nått heller och min telefom har typ lagt av satt jag kan inte blogga från den "nya" telefonen, eller ska jag vara ärlig så har jag inte provat, haha :P
iaf, igår va vi ute och skulle sladda med bilarna men det blev inte så mycket för min del eftersom att robin hade audin och det gick inte så bra att sladda med den..
fick lite besök av farbror polis också men det gick bra :)


21 oktober



nu har jag matteprov, önska mig lycka till! :)


20 oktober

Sitter på praktiken och väntar på att klockan ska bli 3 satt jag kan gå hem. Som tur har dagen gått ganska fort för en gångs skull, satt jag hoppas att resten också gör det. Vill åka in till stan och köpa lite mera saker som jag skulle behöva, men lilla caroline svarar inte och sen så kommer mina pengar ta slut, och det skulle vara jättejobbigt. Hatar när man är helt pank, för då händer det massa saker som man behöver pengar till. Kanske ska vänta lite tills jag får studiebidraget igen, äh jag får se hur jag gör. Men nu ska jag gå ner och titta på film med 6åringarna:)

nytt i garderoben


till skorna satt jag slipper bli blöt om fötterna


ansiktskrämen, riktigt bra va den!


skorna, så jääävla sköna och riktigt varma!


jeansen, perfect!


tröjan, jättemysig!


halsduken: icke luddig, precis som jag ville


18 oktober

har precis suttit och tagit itur med matten, hade riktiga problem med det för jag trodde att jag fattade hur man gjorde men svaren blev hela tiden fel. men nu har jag tittat igenom förklarningarna ordentligt och nu vet jag exakt hur man gör! har prov på torsdag satt jag kände att det kan vara bra att veta hur man gör då..haha.
snart ska jag ta itur med lite svenska och mina praktikuppgifter också. gillar att börja på saker i tid satt man inte sitter i sista sekunden med allt som jag brukade göra förut.

sen ikväll ska jag hem till patrick och titta på "paradise hotel", har ju missat dom första avsnitten för jag har inte ens tänkt på att det har börjat, men igår så såg jag det på reklamen och bestämde mig att jag skulle börja titta nu. 
älskar verkligen program där folk gör bort sig själva som just "paradise hotel" och det nya programmet "kungarna av tylösand". sjukt roligt att titta på! men det bästa programmen av alla i alla tider måste ju ändå vara "BIG BROTHER", haha. det var helt sjukt va jag följde det programmet, missade fan inte en sekund. riktigt synd att dom slutade sända det, skulle bli överlycklig om dom började igen! :)


18 oktober

asså, en sak som jag blir riktigt irriterad på är när folk frågar saker som egentligen är helt självklara. Som tex när någon har klippt av sig håret eller har färgat det. Och så säger någon: åh, har du färgat håret? Eller: har du klippt dig? Då har man verkligen lust att slänga någon dryg kommentar tillbaka för det är ju egentligen en så idiotisk fråga, men man frågar ju bara för att vara trevlig...

16 oktober



  • haha, fick med mig lite mer saker än vad jag skulle. men det är ju alltid trevligt:)
    köpte nästan allt som jag behöver förutom typ smycken och en väska. men jag fick med mig:
    en kofta
    en ansiktskräm
    ett par jeans
    ett par svarta uggs
    en halsduk

    får visa bilder på det senare för nu ska jag iväg! :)


16 oktober

Goomorning everybody!
har precis ätit lite frukost och ska snart gå ut och hjälpa mamma lite på "tomten", om man nu kan kalla det för det. sen ska vi bege oss till solna för att köpa skor till mig. ska införskaffa mig ett par ruggigt fula uggs. yes, tycker faktiskt att dom är riktigt fula men jag har nog aldrig stoppat fötterna i ett par skönare skor. plus att om jag ska överleva den här vintern så behöver jag ett par skor som är varmare en ett par vanliga stövlar..


14 oktober

Dåliga saker med hösten/vintern:


SNÖ:

visst, det kan vara mysigt när det ligger på marken och lyser upp, men när det håller på och flyger runt i luften så är det bara jobbigt!

REGN:

det finns nog inget positivt med regn (förutom att det är bra för växteran då) men annars är det bara jobbigt. man blir blöt och kall och mitt hår blir lockigt -.-

KYLA:
det värsta som finns är att vara kall, det är ju sjukt jobbigt att inte kunna ta upp händerna ur fickorna för att det är så förbaskat kallt ute, och vem vill gå och lägga sig och mysa bredvid någon som har kalla fötter. nej, usch för kyla!


Bra saker med hösten/vintern:


SLADDA

nått som är ruggigt kul asså, spelar ingen roll om det är på isen eller ute på vägen, så länge det går fort och man åker sådär löskigt nära saker satt det suger till i magen. underbar känsla!

MYSPYS

hur trevligt är det inte att sitta inne en kall höst/vinterkväll och tända lite ljus, dricka varm oboy och bara mysa med någon man tycker om? UNDERBART!


14 oktober



Grattis på 16års dagen Tjejen! :)<3

och som vanligt när du fyller år så är det bara 4 månader kvar till jag fyller.. läängtar! :)


10 oktober

Har precis haft lite myskväll med älskling. Vi tände lite ljus och hoppade ner i badet och mös. Åt även lite smarrig efterrätt och pratade om gamla minnen. Riktigt mysigt!:) igår skulle ju killarna på fest och dom förade lite hos mig, men sen så blev det ingen fest satt dom blev kvar hos mig tills mamma körde ut dom, Haha. Sen var jag med alexandra och vi tittade på skicka vidare, sjukt bra film Asså!:)

8 oktober

Precis som jag misstänkte så blev det en ganska långtråkig kväll. Här betalar man soppa för att dom ska åka fort och hitta på lite roliga saker och det man får göra är att sitta och titta på när dom röker. Hm, sista gången jag gör ett avtal med thomas i alla fall. Och som pricken under i:t så har min telefon börjat knarra, kanske dags att skaffa sig en ny. Är ruggit sugen på en iphone4! Kanske ska börja spara lite pengar:)

dagens outfit


jeans - salt
Linne - ullared
kofta - syrrans


8 oktober

igår var jag med Robin och thomas typ hela dagen. vi gjorde inte speciellt mycket, bara tog det lungt liksom.
idag har jag varit på praktiken, fick faktiskt gå en helvtimme tidigare. TACK!
ska bli ritkigt skönt med helg nu satt jag slipper den där praktiken ett tag. och nästa vecka ska jag få vara lite med sexåringarna också satt det kanske blir roligare.. men kan ju hoppas det i alla fall.

ikväll vet jag inte vad som händer, inget speciellt skulle jag gissa. blir säkert en sån där lite långtråkig kväll, men det gör inget för jag är ganska trött..

slänger snart in en dagens outfit :)


6 oktober

sådär ja, har nästan precis kommit hem från praktiken. gick faktiskt hem och det var lite småjobbigt, det är ju inte jättelångt men det blir lite mer ansträngande när man känner sig lite helvsjuk.
menmen, nu ska jag i alla fall mysa ner mig i soffan och titta på simpsons och äta lite chokladbollar, mums! :)


6 oktober


GRATTIIIISSSS TILL JIM SOM FYLLER ARTON ÅR IDAG! :)<3


6 oktober

Sitter på praktiken och har rast. Är riktigt trött på det här faktiskt, man gör typ ingenting och det är ruggit tråkigt. Har stor lust att vara sjuk resten av tiden:(

5 oktober

Nu blir det ett lite halvtråkigt telefoninlägg, im Sorry. Men har märkt att nästan alla mina senaste inlägg ser ut så satt det kanske inte gör nått? Det blir liksom lite bildlöst när man inte gör någonting om dagarna...det blev i alla fall en sväng hem till patrick innan dansen. Robin, thomas och jerry kom dit en stund också satt det var trevligt. Sen stack jag till vällingby och käkade och träffade mina kära dansbrudar. Nu sitter jag på bussen på väg hem och väntar på ett samtal, någon som kan gissa från vem?:)

5 oktober

tjatja, har precis kommit hem från tandläkaren...usch tycker att sånt är riktigt äckligt! har i alla fall tagit ett avtryck satt som kan göra en ny tråd till min "tandställning". ska tillbaka om två veckor igen och sätta dit den, sen hoppas jag att det dröjer länge till innan jag måste dit igen!

idag är det dans igen som vanligt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på innan. jag brukar ju åka till linda innan men dom slutar inte förän vid 3 och sen skulle dom hem till marie också satt det lär vara ett bra tag kvar tills jag kan åka dit.. funderar på att ta en sväng förbi patrick kanske.  shit the same, får se hur jag gör :)


3 oktober

Gårdagen var riktigt rolig, tyvärr blev den förstörd av  ett gäng tjatande killar som fick mig att tappa all lust satt jag åkte hem ganska tidigt. vi var i alla fall först hos maries tjejkompis och "förade" lite, fast det var meningen att vi skulle vara där hela kvällen men vi var tvugna att dra satt vi drog till en kille i närheten. där satt vi och pratade och hade riktigt trevligt. sen drog jag hem vid typ halv ett när dom skulle vidare igen.

idag var vi på derbyt, för er som inte vet det så slutade det 2-1 till djurgården. lite tråkigt men det var en ganska roligt match och jag tyckte att dom spelade helt okej i början, i alla fall till skillnad från vissa matcher.
snart ska jag äta lite smarrig kinamat, har inte ätit sen i morse satt är riktigt hungrig! :)


2 oktober

tjoo, sitter här hemma och tjockar lite godis.. mums!
gårdagen var inte skitlyckad för att vara fredag. Robin, jag Thomas och markus åkte typ runt i bilen hela kvällen och lillen och dom åkte i en annan bil, sen åkte vi hem och sov vid typ 11.
menmen, nu har jag i alla fall sovit ut satt jag kan ha kul ikväll då jag ska umgås med marie och hennes tjejer :)
vi ska hem till en utav hennes tjejkompiar och sen kanske vi drar vidare eller nått, vet inte riktigt..

men nu ska jag plugga lite, puss

1 oktober

då var det oktober igen då, och det känner man verkligen när man är ute. har faktiskt fryst nästan varje dag den här veckan. både när jag är ute och inne. litesmå jobbigt eftersom att det är en utav de värsta sakerna jag vet..
menmen, snart kommer älskling och hämtar mig, men först så blir det lite fredagsmys med plugg och varm oboy! :)


RSS 2.0