29 april


HAHHA, kolla speciellt på den tredje och den sista xD

28 april

är det i huvutaget någon som läser min blogg? det känns liksom inte som det...


28 april

Hej!
idag har det varit en riktigt rolig dag faktiskt. skolan gick fort och efter skolan satt jag, amer, carro, pilla och viktor kvar i bildsalen och vi hade skitkul. vi satt där från typ kvart i 3 till halv 6. haha
sen gick vi till pizzan och käkade och sen har jag varit i stenhamra hela kvällen och varit med massa människor.
carro är värsta turpricken, hon hittade 90 kr på marken. hur ofta händer det liksom -.-
i morgon är det onsdag, sista dagen sen har vi ledigt i flera dagar:) naajs!
men nu ska jag nog titta lite på tv, godnatt.
(youtube är cp så videoklipp kommer senare)

27 april

Hej!
Äntligen, nu har våra biljetter kommit så nu är det riktigt säkert att vi åker i sommar, naaajs :D
nu gäller det bara att spara varje litet öre satt man har med sig riktigt mycker pengar så att vi kan roa oss ordentligt. haha. så om någon vet något jobb eller nått som man kan tjäna ihop lite på så säg gärna till :)
vi kommer åka den 10 juli och komma hem den 18 juli, satt vi ganska god tid på oss att fixa ihop pengar, och sen så har jag ganska mycket redan ;)
men nu ska jag sussa, godnatt:)

27 april

Hej!
sitter hos daniel nu, det va jättemysigt att träffa honom igen eftersom jag har saknat honom som fan!! :)
vi har typ inte gjort så mkt, myst och duschat och snart ska vi äta hoppas jag, jag är fett hungrig :P haha
snart är det valborg, vet inte vad jag ska hitta på men det blir säkert nått kuligt :) pöss

26 april

Hej!
jag har lust att förändra min blogg lite, men jag vet inte. lyckades inte så bra med det nya collaget. vad tkr ni? :) ska jag ta det nya eller ska jag ha kvar det gamla, eller har ni nått annat förslag? kommentera :)

26 april

Hej!
GRATTIS MELANIE & GRATTIS MAMMA<3
idag är det söndag och så är det dans igen, det är näst sista gången innan dansuppvisningen. fett kuul :D
efter dansen ska jag hem och smaska tårta eftersom vi ska fira mamma, mums!
men nu ska jag titta på mamma mia. puss

25 april

Jag saknar min pojkvän :(</3

25 april

Hej!
Gårdagen var faktiskt riktigt mysig. skolan gick ganska fort och sen tog jag, carro, erika och melanie bussen till stan för att köpa sportbh till dansen. Det var riktiskt roligt, precis som förr i tiden.
vi gick in på tai mahal (stavning?) och fick lite hjälp så nu är jag jättesugen på att köpa löshår, och det är ju jättebra och ha till balen också. får se hur jag gör eftersom jag måste spara mina pengar. kommentera vad ni tkr:)
sen så gick vi in på skala också och så skulle jag visa min röda klänning, asså den jag testade va en 36 så den var för stor, jag fick knyta den i nacken. så igår frågade jag om den fanns i 34 men den gick inte att köpa in i 34 så nu kan jag inte ha den :(


23 april

Hej. hade jätteont i huvudet idag så jag åkte hem, så nu ska jag bädda ner mig i massa täcken och sätta på en bra film, glöm inte att kommentera vilken klänning jag ska ha :)

22 april

Satt precis och tittade på grey's anatomy och blev det reklam och så blev jag väldigt sugen på något.
då kom jag på att jag och sassa försökte oss på att göra smoothie, men det blev helt misslyckat så då tänkte jag försöka igen och den här gången blev det riktigt bra.

ca 2½ dl yoghurt
1 banan
 lite kalla jordgubbar
( man kan ta andra bär också)
Mums!

22 april

har skittråkigt och satt och kollade runt lite på youtube och så hittade jag den här, haha skön unge.

22 april

Hej! har precis kommit hem från stan, har varit där hela dagen så nu har jag ooont i fötterna.
teatern idag va ganska konstig men helt okej. efter den, typ vid 12 åkte jag och carro in till stan. vi tittade på balklänningar och jag hittade en ny favorit:)
sen köpte jag lite kläder också, fast jag var fett snål eftersom jag sparar pengar till min och carros tågluffning.

min nya favorit:)
så nu står det mellan:

grön 2000 :-               Vit 2000 :-              grön 600 :-           röd 1400 :-

sen tittade jag lite på skolavslutingsklänningar och fastnade lite för den här. kommentera vad ni tkr:)
MQ, 500 kr

sen köpte jag ju också lite nya kläder:

vitt linne - H&M, 98kr
Jeansleggings - bikbok, 149kr

21 april

Hej!
just nu sitter jag i sassas sängmed henne och tittar på gossip girl.
idag har jag först varit i skolan,sen gick jag och sassa hm till henne, vi åt mellis och sen åkte hon på träning ch jag stannade kvar hos henne och tittade på gossip girl, det är rätt så bra faktiskt. inte så konstigt att jag tycker det eftersom att jag är helt galen i o.c och det är typ lika dant :p haha
efterdet kom hon hem och vi har druckit te och haft mysigt. jag ska sova här inatt eftersom vi har teater i morgon och sen slutar vi, hoppas på att kunna åka in till stan efter och köpa ett linne som jag vill ha och kanske prova lite fler balklänningar.
får se hur det blir, men nu ska jag fortsätta titta på gossip girl och kansk e prata lite  telefon med min älskade pojkvän som jag saknar väldigt mkt:)
godnatt!

Till Daniel


du är mitt allt älskling, lämna mig aldrig!


19 april

Hej!
idag är det söndag och då va det dags för dans igen. det var fett skönt att röra lite på sig, det behövde jag verkligen:P
nu har jag faktiskt städat mitt rum också, både dammat och dammsugit och sen har jag tom tvättat golvet. *Stolt*
men nu ska jag ta och koppla av lite så det blir nog lite glass framför o.c skulle jag tro, och självklar så ska datan med också eftersom rååbin är inne:) saknar honom fett mkt. (han är i thailand för er som inte vet det)

18 april

Hej!
är med carro just nu och vi ska snart dra till stenhamra.
idag har jag bara legat hos daniel och sovit typ, en riktigt skön dag faktiskt.
igår var jag och provade lite balklänningar. kommentera vilken ni tkr att jag ska ha!:)

17 april, dagens outfit



16 april


kom på att jag tog ett kort på min bild som jag har ritat helt själv i bilden.
eller asså jag har ju haft en bild att titta på men jag har inte kallkerat eller nått.
jag är fett stolt, för jag tycker att den är asbra för att vara något som jag har ritat, eller hur? :)

16 april

Hej
ingen direkt händelserik dag...va i skolan, åkte hem. skulle ha träffat daniel men han skulle på nån teater med skolan satt det gick inte, men vi ska träffas i morgon ist. mysigt :) vi har inte träffats sen i måndags och jag saknar honom fett mkt!
hade värsta hemska drömmen om att jag och daniel hade gjort slut och så hade typ han och carro börjat hålla på och så hade hon frågat mig om det var okej, och så sa jag att det var det fast egentligen var jag jätte svarsjuk och så blev dom tsm och jag va jätteledsen fast jag sa inget. usch, vaknade nästan grinanade. inget härligt sätt att vakna på.
imorgon är det fredag, vilket är mycket skänt för jag är sjukt trött och i mrogon får jag sova hur mycket jag vill och på söndag är det dans igen också, det behöver jag verkligen om jag ska våga gå ut i sommar :P

14 april

Hej!
kom precis hem och nu ska jag sätta mig och läsa veckorevyn och äta mariekex, mums!
snart kommer carro oxh, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men :P
såg Athena och cassandra på bussen idag. det kändes fett konstigt för hon har blivit så sjukt stor, hon va typ 5 sist jag såg henne. ( för er som inte vet det så var athena vårat "extrabarn" när jag typ gick i 3:an. hon hade det lite stökig hemma så hon fick bo hos oss ibland på helger och så, och cassanda är hennes lillasyster)
hade biologiprov idag också och jag hade alla rätt på G delen! fett bra. fast VG/MVG delen rättade hon inte då så jag får väl se om jag kan få mitt efterlängtade VG.

14 april

Hej!
dom sista dagarna på lovet var helt okej, va typ bara med daniel och adam.
idag ör det tisdag vilket betyder skola, suck
skulle ju ha tränat som sjutton inför biologiprovet som jag har idag men jag har bara svarat på frågorna en gång med emelie. så vi får se hur det går :/
dagen outfit:

Jeans - Sassas
Vitt linne - H&M
Svart T-shirt - ginatricot

11 april

Hej!
puh, nu är dagen äntligen avklarad. dom va här i nästan 9 timmar och jag är helt slut. och ändå så har vi typ bara ätit och suttit vid datan. det har fasktiskt varit helt okej, eftersom kusinerna har varit upptagna med sina påskpresenter. haha
jag fick 200 kr av mormor, tack för det :) det går direkt ner i sparbössan som ska gå till tågluffningen i sommar, hoppas verkligen att det blir något av det :)
men nu ska jag ta mig lite godis och sen ska jag sätta på någon bra film, godnatt:)
bilder från dagen:

10 april


10 april

Hej!
Sitter och tittar på singing bee och en utav mina klasskompisars pappa är med, Fredrik Birging. haha, skön snubbe han är asså. fast nu åkte han ut så nu ska jag och mamma titta på underbara älskade och sen ska jag sova för jag är fett trött, får lägga in bilderna i morgon eller nått.

10 april

Hej!
är fortfarande hos daniel satt uppdateringen blir lite dålig.
igår så va vi hemma hela dagen, på kvällen satt vi och spelade olika spel på datan, (låter kasnke inte så roande, men det var faktiskt riktigt kul). sen typ vid halv 12 gick vi ut och satte oss på hans altan/balkong och bara pratade och så, det var fett mysigt. vi satt där i typ 2 timmar sen gick vi in och la oss i sängen och tittade på djävulen bär prada, men jag somnade typ direkt så jag han inte se nått. 
idag har vi typ inte gjort någonting, tittat på film och sen när daniel satt vid datan så gick jag ut och solade och tog lite härliga vårbilder, har ingen sladd så jag får lägga in dom bilderna senare. sen tog vi en cykel och cyklade ner till ica och köpte lite saker så snart ska vi göra tacos:) mums!
får se vad vi ska göra ikväll. blir nog lite mys på altanen och sen kanske ut till stenhamra. får se:) sen ska jag i alla fall hem och imorgon får jag gå upp tidigt och sätta på mig ett leénde för då kommer släkten. suck, jag hatar påsk.

8 april

Hej. idag har jag inte gjort någonting. eftersom daniel stack iväg och nattgibba med några ist för att vara med mig så åkte jag hem tidigt igår och sov. så kom han till mig på morgonen. vi har typ tittat på film och sovit hela dagen.
jag vet inte hur det blir ikväll, jag och carro ska till stenhamra, men daniel verkar inte vara så taggad på det. så jag får se hur det blir.
jag är så jävla sugen på att börja gymma också, men det blir aldrig av. :( måste försöka börja innan sommaren.

7 april

Hej!
nu sitter jag hemma med carro och pilla, vi tittar på bröderna lejonhjärta. haha, så jävla skönt film!
ska berätta lite om dom senaste dagarna som har varit helt underbara pågrund utav det härliga vädret:)
Lördag 4/4:
va på high school musikal som jag sa. sen drog jag och carro till stenhamra, vi åt på pizzan och sen gick vi ner till badet och killarna gjorde en brasa. det var fett mysigt och fett varmt. sen sov daniel hos mig:
carro på pizzan
Daniel på pizzan
Brasan och några människor

Måndag 6/4:
var med daniel, satt ute och solade på hans altan och det var fett skönt, satt liksom bara i bh och uppdragna mjukisar och det var fett varmt. sen kom adam och carro. så åkte jag och carro till Ekerö och köpte godis och glass. sen åkte vi tillbaka till daniel och sen åkte vi stenramra. där gick vi upp till stenbrottet tsm med jim, markus, robin, robin, aksel, danne L, scott och kevin. vi tände en brasa och hade det jättemysigt! sen åkte jag hem med daniel och sov hos honom.
Jim och carro
människor vid brasan

6 april

Hej!
förlåt för den dåliga upppdateringen men jag har ju lov och har inte haft tid eller lust att skriva. men så fort jag har tid så kommer jag att båda skriva och lägga in bilder från lovet. <3

4 april

Hej
idag är jag på jättebra humör för solen lysen och det är hela 14 grader ute! 
kom precis hem från high school musical musikalen, det var faktiskt riktigt bra även fast dom till och med sjöng på svenska. fast det var synd att skådespelarna inte var lite snygga som dom riktigta, men det var som sagt bra i alla fall :)
snart ska jag och carro ta bussen till stenhamra och träffa daniel och adam, sen ska vi väl vara ute eller nått och sen ska jag typ sova hos daniel, tror jag :P


3 april

God morgon!
idag är det fredag, jippie!
jag har faktiskt inga planer alls för kvällen, hittar väl på något. men carro ska i alla fall sova hos mig för i morgon ska vi på high school musical musikalen med mamma, jag fick biljetter av mamma när jag fyllde år och jag hoppas att den är bra. 
dagen outfit:
 
vitt linne - H&M
Vit Kofta - H&M
Mörkblåa mjukisar - skolan

Våran Historia

allt började en vanlig dag i skolan när jag gick i 4:an. vi skulle precis sluta när våran fröken Annika berättade att vi skulle få en ny tjej i våran klass. alla vart väldigt glada och nyfikna på den där nya tjejen. Dagarna gick och det kom en vanlig kväll som jag tillbringade på ölsta med mina vänner. jag hade precis varit inne i det stora rummet och pratat med en kompis, när jag kom ut så satt det några äldre killar och tjejer i soffan och pratade, jag visste vilka alla var, alla utom 2, det var en kille som såg ut att vara lika gammal som dom andra som satt där, och så var det en tjej. hon hade beigea kläder och ljust lockigt hår. jag undrade vem hon var.
det blev måndag och den nya tjejen skulle börja, jag var ganska spänd på morgonen och tyckte att det skulle bli jättekul med en ny tjej. vad jag inte visste vad att den här tjejen skulle förändra mitt liv föralltid.
när jag såg henne så kände jag igen henne, och kom på att det var hon som hade varit på ölsta den där kvällen. dagarna gick och vi pratade inte så värst mycket, men hon blev kompis med min bästa vän. så vi sa hej till varandra ibland.
jag kommer ihåg en dag i skolan då vi satt utanför våra klassrum och väntade på att den andra klassen skulle sluta. och hon skulle säga namnen på alla som gick förbi.
jag kommer också ihåg första gången jag skulle hem till henne. vi hade lektion och hon stod vid sitt bord och gjorde något, jag ville fråga om vi skulle hitta på något, men jag var väldigt blyg av mig, men till slut tog jag mod till mig och gick fram och frågade, självklart ville hon och vi gick hem till henne efter skolan,
sen kom sommarlovet och jag såg henne inte så mycket, hon hade blivit riktigt bra kompis med en annan tjej som gick i den andra klassen. sen började vi i 5:an och vi började bli riktigt bra kompisar. vi började vara med varandra mer och mer och mitt liv började långsamt förändras. jag började göra saker som jag inte brukade göra och började prata med folk som jag annars inte pratade med. jag träffade även många nya vänner.
veckorna gick och allt flöt på och var helt underbart. vi gick igenom många saker och skaffade oss många minnen.
sen kom den tid då vi slutade i våran gamla skola och bytte till en högstadieskola, uppgård. där blev allt annorlunda. där fanns det människor som jag inte kände, men som hon hade känt sen hon var liten. jag var för blyg för att vilja försöka lära känna dom, ist höll jag mig undan när hon var med dom, men tillslut så lärde jag också känna dom.
sen hände något som jag aldrig hade trott. hon skulle flytta, långt bort.
hennes sista dag var vi på ölsta, där jag hade sett henne för första gången, nästan alla hennes vänner hade samlats där och vi hade riktigt roligt, men sen tog kvällen slut och alla skulle åka hem. vi gick upp till bussen och jag kramade om henne hårt, och lät tårarna falla från mina kinder, och tillslut stod vi båda och grät och skrattade samtidigt. sen sa vi hejdå och jag åkte hem. på morgonen dagen efter så gick jag och några kompisar till henne eftersom hon inte hade åkt än. det var skönt att säga hejdå en gång till. det var inte lika jobbigt den här gången. sen gick vi tillbaka till skolan och mötte en utav mina killkompisar, en utav hennes bästa vänner, han frågade om hon hade åkt än, och vi berättade att hon åkte nu, han bara släppte sina saker och rusade mot hennes hus. jag fick höra att han hade sprungit och sett bilen rulla ner för backen och hon hade sett honom och skrikit att dom skulle stanna bilen. hon hoppade ur och kramade honom, han sa att hon inte fick åka, men hon sa att hon var tvungen men att allt skulle bli bra. när han kom tillbaka var han alldeles tårögd och man förstod att han hade gråtit. då förstod jag att hon verkligen var borta nu.
senare på dagen ringde hon och så fort jag hörde hennes röst började jag gråta, jag förstod inte hur jag skulle kunna klara mig utan henne. hon var en sån stor del av mitt liv.
veckorna gick och jag saknade henne sjukt mycket men livet rullade på i alla fall, ibland på helgerna åkte jag och hälsade på henne och ibland kom hon till sthlm. vill höll kontakten så gott vi kunde och sen blev det höst och hon hade varit borta i lite mer än ett halvår. hon var i sthlm och vi tältade med några kompisar. då fick hon reda på att hon skulle flytta tillbaka. och allt kändes så underbart, och jag tänkte att nu kommer allt bli som förut, men det blev det aldrig. självklart var vi fortfarande jättebra kompisar och var med varandra ganska ofta, men det var aldrig som innan hon flyttade.
vi började umgås med en annan tjej som var ganska ny i våran klass och vi blev jättebra kompisar, vi hittade på en massa sjuka saker och vi hade alltid sjukt roligt. men sen så började vi glida isär lite, nu var det nästan bara jag och "den nya" tjejen som umgicks.
sen började det en ny tjej i klassen under som jag aldrig riktigt gillade, jag vet inte ens varför. jag bara känner så för vissa människor. kanske för att jag var avundsjuk på henne, jag vet faktiskt inte varför. och dom började umgås medans jag och "den nya" tjejen umgicks. och tillslut gled jag och hon isär så mycket att vi knappt pratade med varandra. och om vi gjorde det så bråkade vi mest. hon tyckte att jag hade dissat henne och jag tyckte att hon hade dissat mig. och båda hade nog rätt. och sen blev det så, hon är med henne och jag är med "den nya" tjejen . våran vännskap är helt förändrad. visst, vi pratar med varandra i skolan, men det är absolut inte som förut.

vad hände emelie? vad hände med bästa vänner föralltid?
vad var det som gick fel, och varför gjorde vi ingenting innan det var försent?
vad hände med "we are doing this together honey"?

alla minnen, allt som vi har gjort och upplevt tillsammas.
som åre, campingen, alla gånger vi bara har varit med varandra och skrattat tills vi nästan har kissat på oss.
våran kojja som vi byggde, kommer du ihåg den? och när vi var i småland.
när vi nästan drunknade i vågorna i halmstad och när vi blev förföljda av turkarna på eriksdalsbadet.
jag saknar oss emelie, och jag vet att inget kommer att bli som förut, men jag vill inte att vi bara ska kasta bort nästan 5 år vänskap, det kommer inte att bli bättre av sig själv. vi måste kämpa. och jag är berädd att kämpa för våran vänskap.
är du det?

Jag älskar dig<3

2 april

Hej!
okej.. klockan är 19.48 och jag tog nyss dom här bilderna. ser ni någon speciellt med dom?

DET ÄR LJUST:)
klockan är 10 i 8 och det är ljus, fett härligt. och så såg jag tussilagos idag. nu är våren verkligen påväg!

idag har jag varit med carro, vi bakade muffins och sen tittade vi på just my luck.
funderar på att sätta på en film och lägga mig snart, fast först ska jag kanske ta en liten promenad medans det är ljust:)
aja, får se hur jag gör. <3

2 april

Hej!
igår var det ett jättesköndag, jag va med daniel och sen åkte jag hem och tittade på grey's anatomy.
vädret va jätteskönt igår också, det var sjukt varmt för att vara april. :)
sen fick vi skoltröjorna också! fast min tröja är fett stor, skulle ha tagit den i S ist.
dagens outfit:

Jeans - ginatricot
Svart linne - H&M
Svart T-shirt - ginatricot
Svart luvtjöja - Skolatröja

1 april

Hej!
onsdag idag, skön dag förutom att jag har bildredovisning! ska fråga Nettan om jag kan få göra den efter lovet ist..
hoppas att våra vi får våra skoltröjor idag också :)
dagen outfit:

Grönt linne - Emelies
Vitt linne - H&M
Svarta mjukisar - Carros

RSS 2.0