ingen rubrik

hej. komprecis hem från lillen och det ser ut som att jag har knarkat. vi badade pool och ingen verkade bry sig om att jag är överkänslig mot klor satt nu är jag helt röd i ögonen. suck, kliar gör det också.
iaf. idag åkte jag ganska tidigt till stenhamra, typ halv tolv. sen har jag legat där och solat och badat hela dagen. jag fick testa nån olja av miccan så jag här bränt mig lite på sidan av ansiktet. men det är säkert borta i morgon. sen stack jag hem och käkade och sen tillbaka till stenhamra. sen har vi varit hos lillen och badat i hans pool och det va fett varmt i den. ungefär 28-29 grader. :)
i morgon ska jag till stenhamra ännu tidigare så nu ska jag snart sova, ska bara titta lite på titanic. puss

myspys

hejsan, nu sitter jag och carro och tittar på titanic och ätar grönsaker med dipp. riktigt mysigt faktiskt!
idag har jag inte gjort så mycket., först va jag i stenhamra. sen åkte jag hem och duschade och åt och lite sånt. sen åkte jag till rikard där carro, jonas och jerry var. satt och kollade på när dom åt först och sen blev jag iputtad i hans pool med kläderna på, det var mindre kul!
sen gick vi ut och då va det skittråkigt så jag och carro åkte till ekerö och köpte dipp och ostbågar:)
men nu ska jag titta på filmen. puss på er!

12 dagar kvar

nu är det bara 12 dagar kvar tills jag och carro sticker från sthlm och ner till halmstad och göteborg. det ska bli fett kul!
sommarlovet flyter på och vi är mest nere vid stenhamrabadet och chillar hela dagarna. igår va vi några hos jerry och grillade och hade det jättemysigt. sen sov jag hos amer och idag har vi varit vid stenhamrabadet, och jag ska snart dit igen.
har tagit lite bilder, men orkar inte lägga in dom nu. gör det någon annan dag. puss

sommarlov

så, nu ligger jag hemma i min egna sköna säng och det har jag inte gjort på länge. jag har sovit borta i en vecka och bara varit hemma 3 gånger och då bara någon timmer varje dag. haha
men jag har haft ett sjukt härligt sommarlov hitils. här får ni en snabb tillbakablick:

torsdag: jobbade på förmiddagen och sen åkte jag och carro hem till mig och fixade oss. sen åkte vi till amer och grillade, sjöng sing star och lite annat :) dom som va där va: jag, carro, miccan, emelie, anton, siba, kevin och amer. det var en sjukt mysig kväll! sen sov alla där.

Fredag: vaknade upp hos amer, åkte hem med emelie till mig och duschade lite snabbt och bytte kläder. sen åkte vi till hembyggsgårn och träffade emelies pappa. sen åkte vi till jerry, vi skulle ha ätit midsommarmat men vi orkade inte vänta på dom andra. sen stack vi till stenhamra och va en liten stund hos amer med en massa och sen stack vi till sofie. hos sofie var det ganska kul. fast det blev lite stökigt på slutet, sen gick jag, kevin och amer hem till amer och sov där.

Lördag: vaknade upp hos amer, gick ut och träffade lute människor. sen åkte jag och sassa hem till henne och duschade och lite sånt. sen åkte vi ut med jerrys båt till nån grillplats och satt där. sen åkte dom vattenskidor. sen åkte vi tillbaka till stenhamra och va ute hela kvällen och sen sov jag hos sassa.  

Söndag: vaknade upp hos sassa och stack ut ganska fort. va ute till typ 5 då vi gick hem till henne och duschade och åt och sen gick vi till jocke. emil va där också. vi tittade på i taket lyser stjärnorna och lejonkungen 2. sen sov vi där.
 
Måndag: åkte från jocke med 10 över 8 bussen, stack hem och bytte kläder och sen till carros granne där vi jobbar. så jobbade vi hela dagen. sen stack vi hem till mig och duschade och sen ut till stenhamra. va ute typ hela kvällen och sen sov jag och carro hos sassa.

Tisdag: va med carro och sassa, vi va ute i stenhamra typ hela dagen. sen åt vi och hannah på nästgården ( restaurangen i stenhamra). det va fett gott och väldigt mysigt:). sen så va vi ute hela kvällen och sen sov jag, sassa, amer och halid(amers kusin) hos sassa. vi tittade på en urdålig skräckfilm. sen gick vi ut och träffade anton, lillen och fredde och sen gick vi hem och sov.

Onsdag(idag): vaknade upp hos sassa, amer och halid stack typ direkt. jag och sassa bytte och till badkläder och sen stck vi ut til l stenhamra. låg och solade och badade hela dagen med massa människor. åkte vattenscooter (stavning?) för första gången i mitt liv och det var skitkul! sen åkte jag hem och åt och duschade och sen åkte jag till rikard. där va erika, carro, rikard, jerry, hannah och sassa. vi spelade klädpoker och sen spelade jag, carro, jerry och rigge nakenbasket i poolen, det va skitroligt. haha
sen gick vi ut i stenhamra ett tag och sen åkte jag hem.

och nu ligger jag här :) har inte tagit så många bilder men några har det blivit i alla fall.

ingen rubrik

som sagt så blir uppdateringen dålig eftersom jag knappt är hemma. men ikväll ska jag sova hemma för första gången på en vecka så då kommer lite bilder och sånt. puss

-


14/6 2008- 25/11 2008 
23/12 2008 - 19/6 2009


förlåt... 

onsdag

idag har jag och carro jobbat i 10 timmar! fast det har varit sjukt lungt. det ända som va jobbigt va att klippa gräsmattan, men det var ändå ganska roligt. först tittade vi på mio min mio och då somnade jag. sen gick vi ut och plockade smultron.
sen kom vi hem och åt pannkakaor på en filt ute i solen. sen så klippte jag gräsmattan medans carro hoppade studsmatta med barnen. efter det så tittade vi på en film till och sen låg vi bara i hängmattorna och chillade och vi ska få ungefär 630 kr för den dag, pengar för ingenting liksom.

nu sitter jag och väntar på daniel, han kommer snart och då ska vi titta på film och bara ta det lungt.

ingen rubrik

idag jobbade jag och carro 7 tim, och det mesta va skitjobb som va fett jobbiga. men vi överlevde. vi ska jobba i morgon också men då blir det mest barnpassning. när vi va hemma idag och åt lunch så lästa carro på mjölkpaketet och så stod det såhär:

"ingen kärlek är mer äkta, än kärleken till mat"

det stämmer ju faktiskt, haha :)

jobb

usch, hatar att gå upp tidigt. men men. idag ska jag jobba typ hela dagen. jag hoppas faktiskt att det blir dåligt väder satt man bara kan sitta inne och slappa med barnen. haha
men u måste jag sticka puss

gårdagen

godmorgon.
nu sitter jag och carro och tittar på disney channel. haha
igår var jag, sassa, amer och jonas hemma hos jonas och skulle ha film kväll, först tittade vi lite på the grudge, men vi bytte ganska snabbt till någon saw film. sen stack sassa och amer till rasmusgrillen och då satte jag och jonas på dude were is my car. haha, så jävla roligt film.
sen kom sassa och amer tillbaka och så gick jag och sassa hem till henne och sov. sen så skulle hon på match på morgonen så jag åkte hem.
idag vet jag inte vad som händer men jag och carro får hitta på nått kul :)


hos daniel

Just nu sitter jag hos daniel med emelie, aksel och daniel. jag och emelie sitter vid datan och aksel och daniel tittar på film. det har varit en ganska skön kväll, vi har bara tagit det lungt och så. dom hade typ tänkt att sitta uppe hela natten men jag vet inte om jag pallar det.
i morgon ska jag vara här en stund och sen på kvällen ska jag, sassa, jonas och troligtvis några till ha filmkväll.

jag har fett tråkigt så det var därför jag tänkte skriva lite, men jag hade inte så mycket att skriva om satt det blev ett ganska tråkigt inlägg. haha puss

-


sommarlov

som sagt så har jag ju sommarlov nu, det var lite sorgligt att det var min sista dag i uppgård igår. hoppas att jag kan hålla kontakten med alla. efter skolavslutningen åkte jag, pilla, simon och padde upp till grillen och satt där, sen kom erika och hannah också. det var fett mysigt. sen åkte jag och pille hem till mig och bytte om och lite sånt, sen åkte vi till ekerö och träffade jonas och andreas. sen åkte vi till stenhamra och så träffade vi massa människor. vi gick upp till spåret och några hade med sig ett elverk satt vi satte på hög musik och det bara vällde in folk hela tiden. kvällen började bra och var rolig ändå till slutet då det vart lite strul. men det slutade med att jag och daniel tog 12 bussen hem och sov.







bilder från balen














hos fröken siirala

hej allihopa. just nu sitter jag hos alexanrda och pratar lite om allt och alla. har varit med daniel hela dagen och sen åkte vi till adam och sen gick jag hit. snart kanske vi ska gå ut till simon och andreas och sjunga sing star. haha

det kommer nog inte bli så mycket uppdatering nu på lovet, men jag ska försöka så gott jag kan. när jag kommer hem ska jag ladda upp flera bilderfrån balen också :)

bilder från balen













fler bilder kommer!


polenbilder

tog inte så många bilder dom sista dagarna men här är några:)<3

balen

vilket jävla drag, har haft så sjukt roligt. bilder kommer senare för nu ska jag sova. <3

home sweet home

nu är jag äntligen hemma. det var sjukt skönt att komma hem men jag kommer ändå att sakna polen. Det var så jävla najs att ha alla kompisar så nära hela tiden.
kan tyvärr inte lägga in dom sista bilderna eftersom carrto har kameran, suck
men jag lovar att lägga in bilderna så fort jag får kameran!
köpte lite kläder och sånt också i köpcentret som vi stannade vid när vi va på väg hem. men som sagt, bilder kommer sen, nu ska jag sova! godnatt

polen, dag 4

idag är det dags att åka hem, och det suger! jag vill stanna här längre fast ändå så vill jag hem och träffa alla och sova i min säng. haha
vi satt inte uppe hela natten, i alla fall inte jag för alla blev så tråkiga och dryga så jag gick in och la mig även fast jag inte var trött. sen vaknade jag av att det satt massa människor i mitt rum och var skitdryga. men jag somnade om ganska fort. det blev bara typ 3 tim den här natten också så när jag kommer hem så ska jag sova sjukt mycket för i morgon är det ju faktiskt bal.
idag innan vi åker till flygplatsen så ska vi till ett köpcentrum, hoppas att jag inte hittar något för mina väskor är typ proppfulla. haha

polen, dag 3

nu är klockan snart 2 och jag och carro ska börja packa ihop lite saker så att man slipper göra det i morgon.
idag har vi varit en nån saltgruva, det var fett tråkigt. gick sjukt långt och jag fick väldigt ont i fötterna. sen åkte vi till stan och där köpte jag ett par trosor. va inte på humör för att leta efter något.
sen åkte vi till hotellet och så har vi suttit ute i "stora rummet" och umgåtts med en massa männiksor. efter ett tag vart det lite långtråkigt så nu sitter vi här ist.
jag vet inte hur länge vi kommer sitta uppe men det blir nog ett tag till eftersom jag inte är speciellt trött än.
pallar inte lägga upp bilder, så bilder på dom sista dagarna kommer när jag är hemma.  puss

polen, dag 3

vi klarade hela natten, klockan är sex och vi har inte gått och lagt oss än. haha
fast det va inte dom vi tänkte som var vakna för typ alla gick och la sig men vi gick ut ur vårat rum mitt i natten och hittade sofie, pernilla, tessan och matilda och vi hittade på en massa saker.
bilder kommer senare för nu måste jag gå och duscha och göra mig i ordning för om en timme ska vi äta frukost och sen ska vi åkte till nån saltgruva. puss

polen, dag 2

idag har vi varit och besökt auschwitz och birkenau. på det fösta stället vart det väldigt långtråkigt eftersom vi gick runt och lyssnade på nån gubbe i typ 3 tim. det va ganska tråkigt men man överlevde eftersom vi var så många.
på det andra stället så gick det lite fortare men det var också ganska tråkigt.
när vi skulle äta lunch så gick vi till en lite "fast food" kiosk och beställde en hamburgare. men det var en sjukt konstigt hamburgare. brödet var som frallor, hamburgaren var smal som en ostbit och på den så var det morot, kol och nån röd sås. haha, men det gick att äta.
efter det åkte vi tillbaka till hotellet och hämtade pengar och sen åkte vi till stan. där gick vi runt affärer och jag hittade en par solbrillor:) sen åt vi på mcdonalds och det var skitsvårt att beställa med det var fett kul för han i kassan skrattade som fan åt oss. sen så gick vi vidare och så köpte jag, carro och sassa ett skärp, ett linne och en kofta och delade på det. är fett nöjd med det jag har köpt:)
sen gick vi och träffade några andra människor och sen gick vi tillbaka till torget där vi skulle träffa lärarna. där köpte vi sockervadd och det var fett gott och sen tog vi massa kort på alla 9or. sen gick vi och letade upp en taxi och åkte tillbaka till hotellet. haha första gången jag åkte taxi och väran taxichaffis var fett skön. vi satt och snackade svenska med honom, han kunde lite, men mest typ jävlar och sånt. haha 
nu sitter vi några inne på vårat rum och lyssnar på musik och chillar. det är fett najs. ikväll ska vi försöka vara uppe hela natten. haha det kommer ju gå sådär.

Till Emelie:

hej emelie :)
det är sjukt tråkigt att du inte följde med för vi skulle ha haft skitroligt.
alla hälsar till dig och alla saknar dig. älskar dig:)<33


polen, dag 2

godmorgon, nu har jag och carro typ precis fixat klart oss och ska snart gå ner och äta.
 igårkväll va det en ganska mysg kväll, man gick lite mellan rummen men det var mest att det ver folk som kom in hit. sennär klockan började närna sig halv 2 så började det bli ganska tråkigt och vi satte på oss sovkläder. men vi fick fan inte sova, för det knackade fan hela tiden.
och vi fiick inte en direkt trevlig väckning. haha, vaknar kl 6 av att det är någon jävel som står och baknar på dörren men ingen orkar gå och öppna så han står där och bankar i typ 5 min. tillslut går jag upp och då står amer och stenen där och dom sliter iväg mig och kastar in mig i ett annat rum. haha

Polen, dag 1

hej, tänkte berätta lite om dagen.
först så åkte vi buss från uppgård till skavsta. vi fick inte sitta i bussen med alla andra så det var jag, carro och alexandra i en buss med massa andra tråkiga människor. men vi hade hyfsat kul i alla fall:)
sen när vi kom fram till flygplatsen så vart det mycket väntetid.
flygresan gick bra och jävligt fort. sen fick vi åka ännu mera buss men då fick vi i alla fall sitta med alla roliga. sen kom vi fram till hotellet. det var ganska fint för att vara en skolresa liksom.
sen skulle alla åka till nån restaurang och äta men jag och carro pallade inte det så vi gick iväg med några andra och kollade runt på stan. vi hittade någon jävla konsert men det var sjukt dålig musik så vi gick tillbaka. sen har vi typ bara sprungit runt mellan rummen. snart ska vi typ sova, ska bara lägga in lite bilder.


Lördagen den 6 juni

idag är det lördag och det betyder att.. jag åker till polen idag!! :D
igår kunde jag inte somna och i morse vaknade jag 1½ timme innan jag skulle gå upp. haha, är inte så nervös än men det kommer väl. Jag har ju fan inte flygit på 5 år:P

Jag kommer att ha med mig datorn så om inte internet krånglar där nere så kommer jag att uppdatera bloggen varje dag och ibland vara inne på msn.

Min telefon kommer troligtvis att vara på flygplansläge hela tiden för jag vill inte att det ska dras massa pengar och man vet ju aldrig när man är utomlands.

men nu ska jag packa klart det sista och umgås lite med daniel. kanske skriver ett till inlägg innan vi åker annars så hörs vi igen ikväll och då är jag i polen :)<3 


Daniels

Jag kommer sakna lotta :(

Vollyboll

Idag har det varit en riktigt händelserik dag. först så hade vi några onödiga lektioner, sen så hade vi vollybollturnerning.
Först mötte vi 9:1,2 och vann, sen mötte vi 9:7, 8 och vann :D så vi kom först av alla nior! sen mötte vi lärarna och mot slutet ledde vi men sen så vann dom i alla fall med 24-26. haha, men det var sjukt roligt att spela.
sen när det var slut så gick vi till bussen och då fick vi reda på att det inte skulle komma några bussar för att ekeröbron var trasig. så jag och carro började gå. när vi nästan hade kommit till svartsjörakan så stannade en bil som visade sig vara min granne och så fick vi skjuts. men det var fullt i bilen så vi fick sitta i bakluckan i hundburen. haha men det var mjukt och skönt satt det gjorde inget.
ikväll vet jag inte vad som händer men jag ska nog ut i alla fall eftersom jag sticker till polen i morgon!! :)


2 dagar kvar


med den här bilder säger jag godnatt och påminner alla om att i morgon
är det min sista skoldag för sen drar jag till poolskii! :D

alfons åberg

haha, just nu är jag och carro så trötta så vi sitter och skrattar åt det här xD snacka om att vi har dålig humor!

godmorgon

inatt har jag sovit sjukt mycket. somnade runt halv 10 och gick upp kvart i 7, och ändå så känner jag mig inte helt utvilad. men det är nog det dåliga vädret som gör att jag känner mig ganska trött och hängig också. termometern på datan står på 7 grader och med tanke på humöret så blir det nog mjukiskläder idag. skönt!
idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske träffa daniel eller så blir det film under en filt.

3 dagar kvar

Nu är det bara 3 dagar kvar till polen! :)
jag har redan börjat packa lite smått, längtar verkligen tills vi åker!
idag har jag varit i stan och köpt allt som jag behöver inför balen och skolavslutningen. Jag var inne med Miccan, Emelie, Carro och Alexandra. vi hade det riktigt trevligt, tkr jag i alla fall :)

lite bilder på dagens inköp:
vita skor, 350 kr på din sko.
silvriga skor, 300 kr på din sko.
"klänning"(svart midjekjol och vitt linne som sitter ihop), 200 kr på Ginatricot.
lösnaglar, 100 kr på kicks.
hårspännen, 38 & 45 kr på Glitter

lite dåliga bilder eftersom dom är tagna med min mobil.

filmtips


vill bara säga att om ni inte har sett den här filmen så måste ni göra det.
det är en helt underbar, sorglig, lite tjejig och romantisk film. en utav mina favoriter :)

Men nu ska jag verkligen sova, så nu säger jag godnatt till alla. speciellt till amer som är så söt och trevlig som smsar med mig :) <3

4 dagar kvar

Nu är det endast 4 dagar kvar tills vi åker till polen. så jävla najs :D fast jag kommer att sakna min älskade pojkvän:(
Den senaste timmen har jag suttit och skrivit ner vad jag ska packa, det blev en jävligt lång lista. haha
Men nu är jag sjukt trött. Har varit det hela dagen och jag vill vara uppvilad till polen så nu ska jag gå och lägga mig mellan 9 och 10 dom här sista skoldagarna. Så nu säger jag godnatt!<3

Lite bilder från gårdagen:




(till er som är med på bilderna, säg till om ni vill att jag ska ta bort någon)


sommardag

Idag har jag varit blöt i stort sett hela dagen, först i skolan vart det vattenkrig och då fick jag typ 4 hinkar över mig, sen gick vi ner till badet och då blev jag i puttad flera gånger och sen så gick vi till Lillen och badade i hans pool.
har tagit massa bilder men jag och älsklingsdaniel ska titta på film nu satt jag lägger in dom i morgon eller nått :)
godnatt <3

Dagens outfit


RSS 2.0