-

hejsan allihopa. nu sitter jag framför tv och äter hamburgare. ganska förvånanade eftersom att jag typ aldrig tittar på tv, haha
idag slutade jag vid 11 och efter skolan åkte jag hem och somnade i soffan. ikväll ska jag ut och träffa miccan, får se vad som händer.
i morgon ska jag äntligen börja dansa igen! och miccan ska göra mig sällskap satt jag slipper börja i en ny grupp själv :)

förresten så blir det nog inga bilder från matchen för det går inte lägga in bilderna från den här jälva stenåldersmobilen som jag har nu. menmen, vi får väl hoppas att jag har en bättre mobil nästa match. haha :)
men nu ska jag göra i ordning mig innan jag ska dra till bussen, puss

dagen...

...har spenderats i min mosters källare som jag och mamma håller på och inreder så att vi ska kunna ha någonstans att bo om vi inte hittar någon lägenhet att bo i innan vi måste vara ute ur huset. det är väldigt trångt där nere men vi ska nog få det ganska mysigt. fast jag kommer ju bo lite hos emelie också :)
menmen, håller på och smsar med rikard nu och allt är bara knas så jag funderar på att gå och lägga mig och hoppas på att allt är bättre när jag vaknar i morgon. godnatt<3

i miss u </3

aik-dif

nu är jag hemma igen, och självklart så vann vi :) 2-0 blev det och det var faktiskt roligare än jag trodde. kasnke ska börja gå på flera matcher. haha, problemet är ju bara pengar. så tack så jättemycket robin r för att du gjorde satt jag fick följa med! :)<3
var det någon som också var på matchen?
(bilder och sånt kommer senare när jag hittar min telefonsladd)
men nu ska jag sussa eftersom att jag ska till skolan tidigare i morgon och ta skolfoto..suck! godnatt<3


derby

nu sitter jag hemma och väntar på att tiden ska gå satt jag kan gå till bussen. ska åka till brommaplan och möta robin och sen ska vi åka till vällingby och jag gissar att vi ska möta jim där. och sen lite senare ikväll så bär det av till matchen :D


söndag

Det blev aldrig så att jag åkte hem för att plugga, utan jag stannade hos lillen hela dagen och var med honom, rikard, fredrik, patrik, robin e, robin r och jonas.  vi tittade på tv, spelade xbox, satt vid datan och åt. riktigt trevlig dag faktiskt. men jag tycker nog att det är dags för mig att skaffa mig lite flera tjejkompisar, haha :)
i morgon har jag bara utvecklingssamtal sen slutar jag, och på kvällen är det dagt för mig att gå på min först match. ska gå på derbyt med robin, patrik och jim. hoppas att det blir kul :)

hos lillen

hejsan, nu sitter jag hos lillen och tittar runt lite på facebook. gardagen spenderades först i stan med miccan. vi tittade på jackor och jag köpte löshår. fick hålla på med lite silverschampoo och sånt med resultatet blev riktigt bra. på kvällen så drog vi till lillen och träffade en massa andra. ganska trevligkväll och man bortser från några saker. fast det var lite halvtråkigt fram till typ 11. vid typ 2 eller nått så satte jag och några till igång o basta och bade i poolen. och det va bra jälva kallt kan jag lova! haha
när klockan började närma sig 5 så skulle vi gå och lägga oss och då hamnade jag i en 90säng tillsammans med Jonas och robin. sjukt trångt. på morgonen när jag vaknde så kunde jag inte ens gå upp för att jag kunde inte röra mig så jag fick ligga och vänta tills dom andra kom in pch väckte jonas, som typ låg halvt på mig. -.-
idag vet jag inte vad som händer men jag ska väl vara här ett tag och sen ska jag nog åka hem och fixa klart lite läxor och sånt, kanske packa lite saker också eftersom att vi snart flyttar.
men nu ska jag ner och hjälpa robin att steka pannkakor. puss

...

shit, har inte känt såhär på flera år. är helt förkrossad och kan inte tänka på nått annat än dig. och jag är så jävla förvirrad, först vill du inte ha mig och sen gör du så. du ger mig dubbla signaler och jag vet inte vad jag ska tro.
allt jag vet är att jag redan saknar dig.. </3

man inser inte hur mycket nått betyder förän man har förlorat det!

när du skickade det där smset så fattade jag direkt. det högg verkligen till i magen. sen när du berättade så kunde jag inte hålla tårarna inne, jag visste inte att jag va så himla kär i dig, och jag trodde verkligen inte att det skulle ta slut så fort. jag gör vad som helst för att få dig tillbaka...</3


idrottsdagen

Idag hade jag som sagt idrottsdag och det var riktigt tråkigt faktiskt. vi gjorde verkligen ingenting. kom dit vid 9 och sen stod vi och väntade i en timme och sen stötte vi kula en gång och sen kollade vi på en stafett och sen fick vi typ åka hem -.- riktigt onödig dag!
efteråt så åkte jag i alla fall hem och sov. nu har jag försökt och plugga lite också men det är bra svårt..någon som är expert på uls och hälsopedagogik? (a) haha
ikväll ska jag åka till rikard, mysigt att umgås lite med honom :) vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog titta på film och mysa lite eftersom båda är väldigt trötta.
men nu måste jag plugga vidare, puss


hos emelie

hej, nu sitter jag hemma hos emelie med färg i håret. tyckte att det var dags att få bort utväxten. hoppas att det inte blir typ gult eller ännu värre orange.. då får jag helt enkelt färga brunt igen. :P
idag har jag bara varit i skolan, skit lång dag och sen har jag varit hemma hos emelie och gjort typ ingenting.
i morgon har jag idrottsdag, fett jobbigt!
aja, nu ska jag sitta är och göra ingenting i ca 30 min till. haha puss

snabbis

hej, nu blir det ett supersnabbt inlägg för jag måste hinna  skriva klart ett arbete plus att jag måste renskriva det innan jag somnar. idag har jag i alal fall först varit i skolan. helt okej dag. efter det så åkte jeg hem till emelie och sen stack vi till stenhamra och träffade alla mina kära vänner + pojkvän :) det var väldigt trevligt. det var speciellt trevligt att träffa markus, hade faktiskt saknat honom eftersom att vi var gasnka tajta förut och nu träffas vi typ aldrig. fett synd!
iaf, nu måste jag skriva klart, ska försöka att skriva lite i morgonbitti. puss


måndag igen

jaa, då var det måndag igen. fast nu för tiden så tycker jag inte att måndagar är så jobbiga eftersom att jag börjar kvar över 12 och de kommer jag att göra typ året ut eftersom att min datalärare har flyttat till egyptien.
iaf, idag var jag först i skolan. hade två lektioner på en utav dom så hade jag prov. de gick helt okej:) jag fik dessutm sluta lite tidigare. efter att jaghade slutat så åkte jag hem till emelie och pluggade lite. fick även sms av robin då att han hade fixat biljett till mig till derbyt på måndag, det fins nog ingen snällare männska än han. tack så jättemycket robin! :)
sen åkte vi i alla fall till stenhamra och träffade några. tillslut så hmnadei på gårn där vi la pärlplator och ritade. haha,bra roligt :)
nu sitter jag hemma hos emelie igen. ska sova här inatt så jag få lite sovmorgon igen:)


emelie lägger pärplattor


anton, robin och markus leker föräldravandrare

söndagsmys

hejsan. har precis kommit hem från alexandra. nu ska vi titta på disneyfilmer och dippa grönsaker :)


hos emelie

nu sitter jag hos emelie med henne och miccan. snart ska vi ut till stenhamra men jag vet inte vad vi ska hitta på.
vi har varit här sen v slutade skolan och jag har typ bara suttitoch gosat med ehnnes katt Doris. bra jävla gullig katt:)


skolan

hejsan. nu sitter jag i skolan och har väldigt tråkigt. vi har haft skitlång rast för vi fick sluta väldigt mycket tidigade på våran datakunskap. idag är det fredag, äntligen! är verkligen helt slut efter det här veckan och jag vet inte ens varför. menmen, ikväll vet jag inte vad som händer. inte i helgen heller. verkar som att det blir en slapphelg, typ bara umgås lite med kompisarna och min kära pojkvän. måste plugga lite också, för nu börjar skolan komma igång på riktigt. känns som att vi har inlämningar och prov varje dag -.- haha
men nu ska jag gå och umgås lite med emelie innan jag börjar. puss

juste, kom på en sak. vi såg en film i morse på uls lektionen och den var verkligen bra! den hette this is England och den var riktigt hemsk men verkligen bra. alla som intehar sett den borde verkligen se den! :)


strängnäs (del tre)

helt plötsligt kommer emelie på den briljanta ideen att fråga honom när han är ledig igen och det visade sig bara vara en kvart. så dår var det bara att be mamma lägga in pengar på kortet och sätta sig o vänta.
tillslut kom han tillbaka och vi hoppade in i taxin. och jag har nog aldrig varit med om någon som snackar så mycket. jag har ingen aning om hur lång tid vi satt i taxin med emelie och han pratade heeeela tiden. det va fan aldrig tyst. och dom pratade om allt, varkligen allt, från unga mammor till thailändska horor liksom. haha
när vi satt i taxin så ringde mamma för hon hade kollat när pendeln gick. den skulle gå 20 i 12. meingslöst att ta den eftersom att det ändå inte skulle gå några bussar hem då i alla fall. så det slutade med att mamma bestämde sig för att åka och hämta oss i södertälje. TACK MAMMA!
när taxin släppte av oss så gick vi in och satte oss vid tågstationen och lyssnade på musik, och då höll jag på o somna. jag va så jävla trött och jättehungrig eftersom att jag inte hade ätit något på hela dagen, förutom några makaroner till lunch. tillslut så kom mamma och vi hoppade in i bilden och både jag och emelie somnade direkt typ. kvar över 12 var jag äntligen hemma och fick mig något att äta, och sen gick jag och la mig och jag tror aldrig att jag har somnat så fort.

igår

igår va jag först i skolan, efter det åkte jag till stenhamra och träffade miccan, rikard, lillen, jonas, fredrik, anton, robin och jerry typ. vi satt på pizzan en stund och jag åt och sen drog några av oss hem till lillen för att titta på idol.

amer, anton, miccan och jonas


lillen, robin och fredrik


miccan, lillen, amer, jonas, fredrik, och robin


miccan, lillen, jonas, robin, fredrik och amer


miccan och fredrik


fredrik med miccans tröja

emma

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej charlotta

strängnäs (del två)

iaf, när vi äntligen kom fram till strängnäs så började vi gå mot micke, han som vi skulle träffa. och på vägen dit så ringde emelie till sin gamla kompis sussie och bad henne komma ut och träffa henne och så stod vi och snackade och dom pratade gamla minnen och sånt. haha
sen följde hon med oss en bit och så träffade vi dino också, emelies gamla pojkvän. sen gick vi hem till micke.
där var vi en ganska kort stund för sen var vi tvugna att gå mot tåget igen. så vi sa hejdå till micke och sen gick vi ner till tågstationen där vi mötte adam, emelies gamla pojkvän.och sen när vi skulle kolla tåg så såg vi att det inte gick några tåg mot stockholm. då gick vi ut till bussarna och kollade men där hade vi precis missat den, och det gick inga senare även fast klockan baar var halv 9.
så jag ringer mamma och frågar om hon kan hämta oss, men hon och pappa var inte ens hemma. så vi ringde runt till typ alla men ingen kunde eller ville hämta oss. så vi sitter där som två idioter och vet inte vad vi ska göra. sen ringer syrran och säger att nästa tåg går 22.19 men det var tre byten och då skulel vi vara i centralen kvar i 12 och då skulle det ändå inte gå någon buss hem. så vi satte oss i busskuren och väntade på att en bil skulle komma förbi eller vad som helst.
helt plötsligt från ingenstans så kommer det en taxi. vi springer fram till honom och frågar hur mycket det skulle kosta att åka till stockholm och det skulle kosta 1300. och det skulle vi verkligen inte ha råd med. så ist frågar vi hur mycket det skulle kosta att åka till södertälje eftersom att vi skulle kunna ta pendeln därifrån. det skulle kosta ungefär halv priset och jag tänkte yes nu kommer vi hem för det skulle vi kunna betala. så vi frågar om han är ledig men det va han inte, och han kunde inte skicka någon annan taxi för alla var upptagna. då trodde jag seriöst att jag skulle behöva sova kvar där på busshållsplatsen eller nått.

fortsättnign följer...


strängnäs (del ett)

godmorgon, har sovit 6 timmar nu, inte kul! kommer vara helt död i skolan. men i alal fall så tänkte jag berätta lite av gårdagen.
jag och emelie bestämde oss alltså för att åka till strängnäs och träffa hennes kompisar. så efter att skolan va slute så tog vi oss till alvik för att träffa miccan som hade mina pengar. sen bar det av till stan för att vi skulle köpa lite grejer och efter det tar vi oss till tågstationen för att köpa biljett. när vi kommer dit är det väldigt mycket människor och tåget går om ca 4 min. så vi bestämmer oss för att köpa biljett på tåget ist. så vi springer dit och hinner precis. när vi har satt oss ner så börjar dom prata i högtalarna och då får vi reda på att vi har satt oss på ett direkttåg till eskilstuna, satt tåget stannar alltså inte i stängnäs. men det var bara att åka hela vägen. när vi kom fram till eskilstuna så fick vi leta upp ett tåg som åkte tillbaka mot strängnäs men problemet var att vi hade inte råd att köpa nya biljetter om vi skulle komma hem också. men vi hoppade in i en vagn som visade sig vara första klass och hoppades på att vi skulle få åka på våra gamla biljetter. men som tur va så kom det ingen kontrolant alls. satt vi fick den resan gratis :)

nu måste jag dra till bussen, fortsättning följer... 

äventyr på högsta nivå

haha, asså shit vilken dag, vilket jävla äventyr. tyvärr får ni vänta innan ni får höra om min spännande dag, för nu mina vänner så ska jag sova. godnatt<3

hos andreas

hejsan, nu sitter jag hos lillen med miccan, fredrik, robin e och jonas. dom sitter och tittar på nått program på tv, bra tråkigt.
kollade just på schoolsoft för att se om zeidon fortfarnade var sjuk, men tyvärr va han inte det satt jag börjar som vanligt i morgon. fast det är ganska okej i alla fall eftersom att jag börjar 10.20 :)
efter skolan vet jag inte vad som händer. emelie ville att jag skulle följa med till stängan ( strängnäs) och träffa hennes kompis micke, man jag vet inte om det blir så. beror på vad biljetterna kostar och så.. menmen nu ska jag nog gå och vara lite social. puss


haha, en skitsnygg bild på andreas.


gårdagen i bilder

hej, orkar inte skriva för jag har lite bråttom. men gårdagen spenderades i alla fall först hemma med miccan och emelie, vi åt kräftor och lite sånt och sen åkte vi till sofie där resten av kvällen spenderades.


miccan, siba, jonas och emelie


miccan


emelie, rikard, jag, miccan, jacob och jonas


jonas


emelie, rikard och jag


miccan och sofie


siba, miccan och sofie


miccan


folk


siba, miccan och padde


sassa och miccan


snabbinlägg

hejsan, detta blir ett riktigt snabbt inlägg, för jag ska springa till bussen om typ 20 min och jag har inte ens ätit än. idag hade vi bara en laktion och sen fick vi åka till alvsjömässan, utställningen eller va man ska kalla det för hette ett bra liv. det var ganska tråkigt där, det var typ mest för handikappade.
efter det så åkte jag in till stan och träffade miccan, emelie och robin. där kollade vi runt på skor och jackor men hittade inget så vi åkte hem. på bussen på vägen hem var vi riktigt flummiga satt vi satt och tog en massa bilder:


miccan och emelie


miccan och emelie


miccan och emelie


miccan och emelie


jag, miccan och emelie


miccan och emelie

haha, ni får säga till om jag ska ta bort någon bild tjejer ;)

godmorgon

godmorgon, just nu sitter jag och äter frulle och spelar farmville. haha, bra roligt spel asså.
idag är det fredag, grymt söknt, och jag vet inte vad jag ska göra. men kanske skulle in till stan med miccan, men vi får se hur det blir med det.

kvällen..

har varit riktigt mysig ikväll också, vi hamnade hemma hos lillen igen och kollade på idol. dom som va där va: jag, miccan, rikard, lillen, jonas, fredrik, robin e och robin r.
men nu måste jag verkligen sova, ska upp tidigt i morgon<3

video...

...från barnens ö. haha, jag hade helt glömt bort att lägga upp den här.
det är filip som försöker ge iris en lapdance. haha hur tycker ni att han lyckas? ;)


skolan

hej, nu sitter jag i skolan och kollar runt på lite bloggar, har inte så mycket annat o göra eftersom att vi håller på med ett grupparbete och jag är klar med mitt. så det var egentligen helt onödigt att jag kom till den här lektionen. kunde ha sovit ännu länge -.-
iaf, snart har jag matte, och jag är snart klar med dom 2 kapitel som vi ska göra innan vårat prov satt jag kommer inte ha nått att göra den lektionen heller, så jag hade egentligen kunnat stanna hemma helt. suck

satt och läste claras (typnaken.blogg.se) blogg i morse och såg att hon har frågestund igen. och då tänkte jag, eftesom mina besökere har ökat så kanske det finns läsare som undrar lite saker om mig eller om min blogg.
så jag tänkte att jag okcså kunde ha frågestund. satt nu kan ni fråga exakt vad ni vill och så kommer jag att svara på det ikväll :)
puss

sovmorgon

som sagt så hade jag sovmorgon idag. fast jag fick inte sova lika länge som jag ville eftersom en viss rikard ringde och väckte mig, tack älskling! -.-
nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli kvart över satt jag kan gå till bussen.
efter skolan vet jag inte vad som händer, kanske åker hem igen som igår. det var faktiskt rätt så skönt öven fast det är väldigt långt att åka. menmen, nu ska jag borsta tänderna och sen dra mig mot bussen. ha en bra dag!

dagen outfit



svarta leggings
vitt linne
tunika
(skärp)

innekväll

idag efter skolan åkte hem, det var rätt så skönt för jag somnade i soffan. efter middagen åkte jag till stehamra för att träffa miccan och vi hamnade hemma hos lillen och kollade på fotboll med: lillen, jonas, anton, robin, patrik, rikard, amer och robin. det var ganska kul även fast fotboll är en utav de tråkigaste sakerna jag vet. haha
när matchen var slut så började idol så jag stannade och tittade på det med, sen var jag tvungen att åka hem.
när jag kom hem fick jag ett väldigt trevligt sms, det stod att jag börjar 12.15. bra skönt med sovmorgon! :)



(bilder tagna från google)

skolan

hejsan, just nu sitter jag i skolan och försöker hitta fakta om dom olika lärstilarna, men hittar typ ingenting. -.-
idag vet jag inte vad som händer, som vanligt haha. men jag vill hitta på nått för jag vill inte sitta hemma.

igår så känns det som att de ända jag gjorde va att åka komunalt: först åkte jag till skolan, dagen gick ganska fort. sen åkte jag till ekerö och gjorde ett snabbt besök på ungdomsmottagningen. sen följde jag med emelie till stan för hon skulle färga håret. sen mötte jag upp miccan och robin där och sen åkte vi hemmåt nästan direkt. vi skulle hem till miccan och hämta moppen men när vi plingar vid betlehem så stannar inte bussen. så först skriker miccan 2 gr, sen skriker robin och sen blir jag skitarg och skrek skithögt över hela bussen. och då dampar en kärring på oss och säger att bussen inte stannar förän i svanhage, för vi hade satt oss på en 338. haha, bra pinsamt. så vi fixk hoppa av i svahagen och ta bussen tillbaka hem till miccan och sen tog vi moppen till stenhamra och käkade på pizzan. sen gick vi ner till gårn för att titta på idol. inte så väldigt roligt så jag kommer nog inte titta nått mer på det. haha
men nu ska jag gå och låna några böcker som vi måste ha, pusshej

dålig uppdatering

hej, förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag tror att det kommer bli så ett tag nu, är inte hemma så mycket och sen så händer det inte så mycket heller satt det skulle bara bli tråkiga inlägg om jag skrev. men jag ska försöka att skriva så mycket jag kan..

gårdagen spenderades i stan tillsammans med emelie, mårten och eskil. ganska trevligt faktiskt. jag och emelie kollade på lite kläder och sen satt vi mest och snackade. efter det åkte jag till stenhamra för att träffa miccan och rikard, det blev en ganska tråkig kväll, menmen jag fick i alla fall träffa dom.

idag vet jag inte vad som händer, ska gå till bussen om 5 minuter så jag har lite bråttom, men edt blir väl som vanligt tror jag. skolan och sen hamnar jag väl i stenhamra till kvällen. haha.
men nu måste jag springa.puss hej

godmorgon

måndag igen då, det känns som att det har varit lov eller nått eftersom att jag inte har gått i skolan sen i onsdags. idag vet jag inte vad som händer, kanske åker hem och bara tar det lungt satt jag kan bli frisk.
tänkte slänga in en dagens outfit, men nu såg jag att klockan va ganska mycket så jag hinner tyvärr inte det, kanske gör det ikväll istället. puss

mys och mopperace

hejsan. idag har jag typ bara varit hos rikard och tagit det lungt. vi tittade på 17 again. trodde faktiskt att den skulle vara bättre, men zac efron va skitsnygg som vanligt:) haha
efter filmen så drog vi upp till pizzan och träffade miccan, jonas, robin och jerry.
senare på kvällen blev det mopperace, haha
jag, jonas och miccan på miccans moppe mot jerry, rigge och robin på jerrys flakmoppe. bra jävla roligt måste jag säga.
just nu håller jag på o för över lite bilder från gamla datan. ska kolla igenom dom sen så kanske lägger upp några om jag hittar nått kul. puss

<3


måste bara säga att min pojkvän är underbar<3

hopplösa sl

hej, kom precis hem från stenhamra. typ 40 minuter försent. suck!
i alla fall, idag har jag först hjälpt mamma att rensa lite i boden, sen åkte jag till rikard. vi tittade på film och typ halvsov. sen typ vid halv 9 gick vi till pizzan och åt och sen va vi ute med några. ganska trist kväll. sen tog jag 20 i 12 bussen hem. men vid svartsjö stannade bussen för att robin hade en spritflaska, och chaffören vägrade att köra förän robin hade slängt ut flaskan men robin vägrade också. tillslut tog jag flaskan och slängde ut den. men han åkte inte ändå utan ringde till BT( bevakingstjänst) och dom ringde polisen. satt vi fick sitta där och vänta i svartsjö i typ en halvtimme. bra jävla irriterande eftersom att jag va väldigt trött och hade ont i halsen.
men nu ska jag ta och sova. godnatt

hemma

Nu är jag äntligen hemma. fast vi har haft väldigt roligt måste jag säga. orkar inte skriva så mycket utan visar bilder ist, men det vi har gjort är: kört 5-kamp och brännboll, grillat korv, gått på någon jävla spökrunda. bra läskigt! och sen så har vi typ varit i vårat hus och bara chillat.
känner mig helt jävla sliten även fast jag va den som sov mest av alla, fast jag sov ändå inte så bra eftersom att jag sov på golvet i fosterställning. haha, vi trängde ihop oss typ 10 eller 11 stycken i ett rum med 6 sängar.




malle, michaela, marie, maria och linda


emma, marie, michaela och maria


andré och hampus


filip och iris


jonte (visar rumpan för en gammal kärring)


remonda, iris, emma och linda


jennifer, heidi, johanna, andré, linda, camilo, maria, michaela, alexandra, elin, remonda och malle


johanna, heidi, emma, iris, emma, linda, maria, alexandra, elin, jessica, michaela, jonte, emelie och remonda


fotboll


på bryggan


elin, iris, filip och michaela


malle, remonda, andré, iris, maria och hampus


hampus, (therese, lärare), michaela, malle, jag och iris


emma, emma och remonda


hampus, michaela, malle, jag och iris


emma, hampus, malle, michaela, iris och zackie


filip och iris


5-kamp


michaela, jonte och linda


michaela och filip hängde upp lite saker i flaggstången. ( en filt, en kudde och en bänk)


malle, marie, michaela, emma, remonda och maria


elin, hampus, michaela och andré


michaela och iris


emma och remonda


dagens outfit

svarta leggings
2 vita linnen
svart luvtröja


barnens ö

som sagt så ska jag åka till barnens ö idag med klassen, tror fantiskt att det kan bli riktigt kul:)
jag kommer hem någono gång i mrogon men jag har ingen aning om när, satt det blir ingen uppdatering förän då. förbered er på många bilder:)
slänger in en dagens outfit också innan jag springer till bussen.
so long suckers!

i skolan

hej, just nu sitter jag i skoaln och ska göra nått jävla arbete men jag orkar verkligen inte -.-
idag ska jag hem efter skolan för att ta ut min äckliga hund och plugga på ett annat arbete som jag fattar 0 av. -.-
i morgon ska jag med klassen till barnens ö så då kommer det inet att bli någon uppdaterning, bara satt ni vet. 
men nu håller malle på o döda mig så nu måste jag gå , pusshej 

är skittrött,...

...på dåligt humör och ska upp halv 6 i morgon så jag berättar om dagen någon gång i morgon ist. godnatt

RSS 2.0