strängnäs (del två)

iaf, när vi äntligen kom fram till strängnäs så började vi gå mot micke, han som vi skulle träffa. och på vägen dit så ringde emelie till sin gamla kompis sussie och bad henne komma ut och träffa henne och så stod vi och snackade och dom pratade gamla minnen och sånt. haha
sen följde hon med oss en bit och så träffade vi dino också, emelies gamla pojkvän. sen gick vi hem till micke.
där var vi en ganska kort stund för sen var vi tvugna att gå mot tåget igen. så vi sa hejdå till micke och sen gick vi ner till tågstationen där vi mötte adam, emelies gamla pojkvän.och sen när vi skulle kolla tåg så såg vi att det inte gick några tåg mot stockholm. då gick vi ut till bussarna och kollade men där hade vi precis missat den, och det gick inga senare även fast klockan baar var halv 9.
så jag ringer mamma och frågar om hon kan hämta oss, men hon och pappa var inte ens hemma. så vi ringde runt till typ alla men ingen kunde eller ville hämta oss. så vi sitter där som två idioter och vet inte vad vi ska göra. sen ringer syrran och säger att nästa tåg går 22.19 men det var tre byten och då skulel vi vara i centralen kvar i 12 och då skulle det ändå inte gå någon buss hem. så vi satte oss i busskuren och väntade på att en bil skulle komma förbi eller vad som helst.
helt plötsligt från ingenstans så kommer det en taxi. vi springer fram till honom och frågar hur mycket det skulle kosta att åka till stockholm och det skulle kosta 1300. och det skulle vi verkligen inte ha råd med. så ist frågar vi hur mycket det skulle kosta att åka till södertälje eftersom att vi skulle kunna ta pendeln därifrån. det skulle kosta ungefär halv priset och jag tänkte yes nu kommer vi hem för det skulle vi kunna betala. så vi frågar om han är ledig men det va han inte, och han kunde inte skicka någon annan taxi för alla var upptagna. då trodde jag seriöst att jag skulle behöva sova kvar där på busshållsplatsen eller nått.

fortsättnign följer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0